Cat Street, פרק 3

herouth

New member
Cat Street, פרק 3

כרגיל, הפרק לא מתעסק בעלילה אחת בלבד, שזה יפה.
יש לנו את סיפור הקוקוהאקו הכושל של מומיג׳י, שהוא הסיפור העיקרי פה. דבר אחד לא הבנתי מהעניין - היא הלכה ועשתה החלקה של השיער בשביל זה?
מזל שהחליפה את הבגדים למשהו סתם. תארו לעצמכם אם הוא היה דוחף אותה לבריכה בתלבושת הלוליטה המושקעת, לא חראם?
אז בניגוד לאהבה הנכזבת של קייטו, במקרה הזה מתברר שהבחור הוא אפס בן-אפס. מומיג׳י מגיעה למיטה וחוטפת פריחה (כנראה המים בבריכה מזוהמים משהו...), אבל יוצא לנו בזכות זה לראות איפה היא גרה ואת אמא שלה, שנראית יותר חביבה מאמא של קייטו. קייטו מצידה מחליטה שהיא עושה משהו עם הבחור, רק שלא הבנתי מה בדיוק היה התכנון שלה. אם היא חטפה את הג׳ננה (להלן ״איקארי״) רק אחרי שהוא הראה לה את התמונות של מומיג׳י בטלפון בגאווה, אז מה בדיוק היא תיכננה מלכתחילה לעשות כשהיא לא היתה באיקארי?
הקטע במשטרה היה משעשע. מי שמגיע למשטרה זה לא ההורים, זה מנהל בית הספר. והוא עוד אומר שהוא מכר איזשהו סיפור להורים שיירגעו. בכל אופן, קואיצ׳י כרגיל נוזף בקייטו. אחרי זה שומעים את סיפורו העצוב של הבן של מנהל בית הספר, שגם מוסר ההשכל שלו הוא ״שלטי בעצמך, גברת צעירה!״. בקיצור, לא להיכנס לג׳ננה. הבנו.
בין לבין קייטו משוחחת עם טאיו ומובהר לנו סופית שאין לו שום עניין איתה, הוא יוצא עם ההיא, והוא וקייטו נשארים ידידים. קואיצ׳י צץ ונוזף בה שהיא חשבה לעצמה שטאיו ״קקואי״. קייטו תוהה מה הוא עושה שם, ועונה לעצמה שהוא דאג לה. אבל אנחנו, בתור מומחים לסיפורים קיטשיים, יודעים שקואיצ׳י הולך אחריה כמו כלבלב כי, נו,

אחרי זה קייטו משום מה מחליטה לחזור איכשהו לעולם המשחק, כנראה כמסקנה מזה שלימודי הקנג׳י שלה על הפנים. נו טוף, מצד אחד היא סיימה ללמוד בכיתה ד׳, והקנג׳י של כיתה ד׳ בהחלט לא מספיקים לחיים האמיתיים. מצד שני, רבאק, לא קראת מנגות וספרים כל הזמן הזה? אין מצב שהיא לא יודעת איך קוראים את המילה ״קנטן״.
רק שהכניסה לעולם המשחק לא מתממשת, היא רק מקבלת איפור וסידור שיער ממישהו, לא ברור למה. הוא גם נותן לה טרמפ ומיישי. נראה לי שתקעו אותו שם בתור יריב פוטנציאלי לקואיצ׳י עכשיו כשסגרנו את אופצית הטאיו. כשהיא מספרת לחבר׳ה בבית הספר - שבינתיים נהיו נקאמה של ממש, וגם הסבירו לנו למה קוראים לסדרה ״רחוב החתולים״ - על זה שהיא לא הצליחה להביא את עצמה להיכנס לאודישן, קואיצ׳י מחליט שגם הוא מתוודה, ואז אנחנו מגלים להפתעתנו שבניגוד לרכילות המקורית של מומיג׳י, הוא לא עבר הצקה בבית הספר. הוא זה שהציק. כולם בסדרה הזו סבלו מאיג׳ימה (מהבן של המנהל ועד גוטה), ורק הוא איג׳ימה בעצמו. אבל העונש שלו היה שריסק את הרגל והוא לא יכול להיות כדורגלן יותר. לא שזה גרם לו להפסיק לשחק אותה קשוח.
איכשהו השיחה הזו גורמת לקייטו לשוחח עם אמא שלה שיחת עומק סוחטת דמעות. מסתבר שהיא לא רק שונאת את האמא והעולם מורכב. יפה, הדמות מתעגלת ומתקדמת.
ואז, סצינת הסיום כזו די מודבקת לעניין. כמו בפרק הקודם, קייטו חושבת שהנה זרח האור על חייה, הנה היא רואה את השמיים בפעם הראשונה וכו׳ וכו׳, היא הולכת עם כל החברים לאיזה לונה פארק (נדמה לי, או שמדובר במקום מפורסם?), ואז, כשהכל סבבה, פתאום נופלת עליה החברה הבוגדנית מתקופת ״סאני״, בצירוף מצלמות ועם רב. הסצינה הזו ממש לא קשורה לכלום, ולא ברור לי בשביל מה נאקו צריכה לחפש פתאום את קייטו, מה רע לה בחיים. ומיד, קייטו ב־relapse, ו...צוזוקו. אילען אבוכום. עוד פעם קליף האנגר. לפחות היא לא עומדת להידרס הפעם.

innocence

New member
למה החלקה?

השיער שלה בטוח חלק, ובשביל לוליטה היא מסלסלת בבוקר, זה לא נדיר בכלל.
אבל באמת עדיף ככה, את יודעת כמה מים כל השכבות של לוליטה סופגות? :O
&nbsp
נראה לי שהיא רצתה איכשהו להוכיח לחברה שלו שהוא בן זונה או משהו, או להפיל אותו למים ולצלם, אבל היא חטפה את הג'ננה, כפי שקראת לזה, ולא הצליחה להחזיק את עצמה ולחכות לרגע הנכון.
&nbsp
קואיצ'י הוא סטוקר בין סטוקרים, כל מקום שהיא נמצאת - גם הוא נמצא. ממש כאילו הוא עוקב אחריה!
רק שפה הוא אפילו לא מסתיר את זה וגם מתגלה ובוחר לתת לה עיצות לחיים, כי אין ספק שהוא ממש הצליח בשלו.
אבל הייתי בהלם מהתגובה של המנהל - מי צוחק על המבחן של סטודנטית שלו, ועוד מולה??? אלוהים ישמור. נכון שהיא טעתה בדברים שהם לכאורה טריוויאליים, אבל לא צריך להוריד אותה לגמרי.
&nbsp
הקטע בסוף באמת היה תלוש לחלוטין, ולא הבנתי מה הקטע של הבחורה השנייה...

herouth

New member
מה זה בטוח חלק? אם השיער של רוב היפניות היה כזה חלק

...הם לא היו צריכים להמציא את ההחלקה היפנית.

innocence

New member
השיער של רובן חלק

גם אם לא חלק "מקלות", עדיין יש יותר סיכוי שהשיער שלה חלק במקור מאשר מתולתל בבקבוקים מסודרים P:

herouth

New member
לא, זה ברור.

היה לי ברור שהבקבוקים הם חלק מהסידור של הלוליטה. אבל מן הסתם היא היתה צריכה לקום בבוקר וממש ליישר את השיער במקום, נניח, להשאיר אותו עם הבקבוקים של אתמול או לאסוף או משהו.

innocence

New member
ייתכן, ייתכן

אבל רוב הבנות ביפן מאוד משקיעות בענייני טיפוח.

למעלה