טוב, אני מקווה שכולם מוכנים וצפו בפרק הראשון.
אז בעצם זה פרק ההיכרות - יוּמי נקאנו (אשת קריירה, לא נשואה, בלי כוונות להינשא) רואה בחלומה את יוּמי טאמורה (עקרת בית), וזו בתורה, רואה את נקאנו בחלומה.
טאמורה היא התגלמות הסיוט של כל עקרת בית. הבעל שלה לא מתייחס אליה, משאיר לה את כל ענייני הבית כולל חינוך הילדה (אם כי יש נשים שבכלל לא נותנות לבעל להתערב). הבת שלה משגעת אותה, היא עובדת בפאטו שבו היא בורג קטן ולא מוערך, עם ממונה שמשגיח עליה שחלילה לא תחלום בהקיץ שתי דקות. היא גם גרה באפאטו כזה די עלוב, מהסטנדרט שרואים במנגות, אם כי לא הצלחתי לקלוט אם זה 2DK או 2LDK. נקאנו, נראה לי, גרה במנשון, ודי גדול (בטח בשביל אדם יחיד ביפן).
ואז נכנסת לפרק חברת הילדות של הבעל, איקוקו ארינומה. היא בעצם המפתח שבאמצעותו הגיבורות - או לפחות נקאנו - קולטות שמדובר בתופעה מיוחדת ולא סתם חלום. החלום מתערבב במציאות כשארינומה מופיעה בחיים האמיתיים של נקאנו. לגבי טאמורה, זה קצת יותר מסובך כי היא רק ראתה בחלום שארינומה מופיעה שם, אז באיזשהו שלב היא משכנעת את עצמה שבכל זאת מדובר בסתם חלום.
בכל אופן, הארינומה הזו כבר הצליחה בפרק הקצר הזה לעצבן לי את התחת. כשהיא משדלת את טאמורה לפרוק את אשר על ליבה, וטאמורה מתלוננת על חוסר החיים שלה, ארינומה פוטרת אותה ב״הלוואי שאלה היו הבעיות שלי״, ו״את לא מבינה, את בעצם מאושרת, את צריכה להגיד תודה״. טוב, בשביל זה היא חברת ילדות של הבעל ולא של האישה. אבל זה לא מסתיים בזלזול ברגשותיה של טאמורה, אלא היא גם מייד מחטטת בחיים הפרטיים של נקאנו. כשנקאנו אומרת ״אני לא מעוניינת להתחתן״, ההיא שואלת אותה בפרצוף מופתע ״למה?״, ונקאנו פשוט לא עונה לה. אחרי זה מתברר שהשדכנית הגדולה בעצמה לא מתחתנת. ואז מגיע הקטע הכי דורש סטירה, כשהיא מסדרת לבחור פגישה עם נקאנו בלא ידיעתה, באמתלה של ארוחת ערב רק של שתיהן. אם היה מדובר בי, הסדרה היתה נגמרת בפרק הזה, כי אני פשוט הייתי עפה מהמקום על השניה שהייתי מבינה שעשו לי טריק. אבל נקאנו מנומסת.
בכל מקרה, לאורך כל הפרק נראה לנו שהן פשוט חולמות זו את חייה של זו, עד כדי כך שטאמורה מאשימה את בעלה בניהול רומן מחוץ לנישואין - ונקאנו מאשימה את ארינומה בניסיון לשדך לה גבר נשוי - ואז מגיע הטוויסט שבסוף הפרק, ומסתבר לנו שבעצם יש לפחות שנתיים הפרש בין מה שנקאנו רואה בחלום לבין המציאות.