Duets S01E01

LeAnnDylan

Well-known member
Duets S01E01

מי ראה את הפרק הראשון?
כל הדיונים על הפרק, השופטים, המתמודדים או הזלות הריר על ג'ניפר- לכאן

LeAnnDylan

Well-known member
דעתי על הפרק הראשון...

מתחילים עם Let Me Entertain You של רובי ווילאמס בביצועים כל השופטים - קלי קלרקסון, ג'ניפר נטלס, ג'ון לג'נד ורובין ת'יק. איזה גדולים הם! אחח ג'ניפר
אחח קלי

האמת שגם ג'ון ורובין ממש חמודים. כיף!

קודוס, המנחה על אף השם ההזוי שלו ממש יאמי!!|ריר|

המתמודד הראשון שמופיע הוא ג'יי רום, המתמודד של ג'ניפר נטלס שעולה לשיר איתה את Tonight. הם פנטסטים יחד. יש לו קול מדהים! אני אוהבת את תנועות הגוף שלו ואת האנרגיה שלו. הוא מגניב לגמרי.

קודוס מסביר שאחרי כל דואט, השופטים האחרים נותנים ציון מ-1 עד 100 בלי לגלות את הציון המתמודדים מוצבים בטבלה לפי הדירוגים שנתנו השופטים האחרים.
בינתיים כיוון שהופיע ראשון, ג'יי רום מן הסתם נמצא במקום הראשון.

בקבוצה של ג'ון לג'נד כשהראו אותו עושה אודישנים היו שתי בנות ששרו לפני הראשון שבחר שנשמעו הרבה יותר טוב ממנו, במיוחד צ'לסי וממש רציתי שהוא יבחר באחת מהן.
עכשיו על הבמה ג'וני גריי וג'ון שרים Ordinary People
יואו כמה ג'וני הזה מזיע
מסכן, שיקח מגבת או משהו.
זה נשמע טוב יותר מבכמה שניות באודישן שלו אבל עדין לא ממש מיוחד. ציפיתי שאחרי ההקדמה של ג'ון "יש 7 ביליון קולות בעולם ורק כמה מהם מיוחדים ואנחנו כאן כדי למצוא אותם" שהוא יבחר מישהו מענין ו/או מיוחד אבל הוא בחר מישהו לגמרי אורדינרי.
אחרי דירוג השופטים האחרים, ג'וני נמצא במקום השני.

עכשיו תורו של רובין ת'יק שבוחר לקבוצה שלו את אוליביה צ'יזולם. יחד הם שרים את Lost Without You.
רובין ת'יק הזה כזה סקסי!!!@$#$
חתיך!!#@
הדואט היה מוצלח למרות שאני חייבת להודות שכל הדואט רציתי שאוליביה תסתום><
אחרי דירוג השופטים האחרים, אוליביה נמצאת במקום השלישי.

עכשיו תורה של קלי קלרקסון.
אחרי הקדמה מייגעת של בחירתה של סופי, קלי בוחרת את ג'ייסון פארול שיהיה הפרטנר שלה לדואט. יחד הם שרים את Breaking Your Own Heart.
קודם כל חייבת לציין שאהבתי את בחירת השיר. קלי בחרה שיר טוב ובחרה פרטנר מצוין ויחד הם נשמעו מעולה.
אחרי דירוג השופטים האחרים, ג'ייסון נמצא במקום הרביעי.

אחרי חצי הסיבוב הראשון בו לכל סופרסטאר יש מתמודד אחד הדירוג נראה ככה:
מקום ראשון - ג'ניפר נטלס עם ג'יירום.
מקום שני - ג'ון לג'נד עם ג'וני גריי.
מקום שלישי - רובין ת'יק עם אוליביה צ'יזולם.
מקום רביעי - קלי קלרקסון עם ג'ייסון פארול.

עכשיו הגיע הסיבוב השני, עם המתמודד השני של כל סופרסטאר.

הראשון שמבצע דואט עם המתמודד שלו הוא ג'ון לג'נד. הוא בוחר בברידג'ט קרינגטון יחד הם שרים את Tonight (Best You Ever Had).
הדואט היה נחמד, קצת משעמם אבל אחרי שג'ון קם מהפסנתר והתהלך קצת על הבמה ברידג'ט נפתחה ונראתה קצת פחות כאילו תקוע לה משהו באחוריה..
אחרי דירוג השופטים האחרים, ברידג'ט נמצאת במקום הרביעי.

עכשיו שוב מגיע תורה של ג'ניפר נטלס והמתמודד השני שלה. ג'ניפר בוחרת בג'ון גלוסון מתמודד שגרם לה להתבכיין כששר את How Great Thou Art. יחד הם עולים לבמה לשיר את Stay.
מודה שבאודישן שלו לא הבנתי למה ג'ניפר התלהבה ממנו ודי התבאסתי שהיא לא בחרה בת כלשהי, לא משנה מי אבל לצורך הגיוון אם יש לה מתמודד בן היא צריכה גם מתמודדת לא? בכל אופ אחרי הדואט הזה שלהם השתכנעתי שהיא עשתה בחירה נבונה. הם נשמעו פנטסטי ביחד. מעולים מעולים מעולים!! כמובן שזה גם העוצמות של השיר אבל הטון של ג'ון ממש מוצלח.
רובין מצחיק
ואמא שלו גאונה

אחרי דירוג השופטים האחרים, ג'ון נמצא במקום השלישי.

עכשיו תורו של רובין ת'יק למצוא את המתמודד השני שלו. הוא אומר שהוא רוצה למצוא זמר גוספל ובסוף בוחר באלכסיס פוסטר לשיר את שירו Magic.
טוב, השירים של רובין לא ממש מענין אבל הוא כזה סקסי ולא ממש אכפת לי מה הוא שר, כיף להתסכל עליו
הוא גם זז על הבמה ועושה שמח לעומת שני הפרטנריות שלו שנראו די קפואות על הבמה. לשתיהן קול יפה אבל הן חסרות כריזמה. הוא צריך לעבוד איתן על זה.
אחרי דירוג השופטים, אלכסיס נמצאת במקום השלישי.

עכשיו תורה של קלי קלרקסו לבחור את המתמודד האחרון להיום. היא טוענת שהיא מחפשת טרשת עורקים. למה?!?!
אני העדפתי את אשלי אבל קלי בוחרת את ג'ורדן מרדית' יחד הן עולות לבמה לשיר את Stronger.
אני מאוד אוהבת את השיר ואת האנרגיות שלו וציפיתי שזה יהיה ממש מוצלח אבל לצערי הקטעים של ג'ורדן היו ממש חלשים. אהבתי אותה יותר במה שהראו אותה שרה באודישנים. מאכזב קצת.
אחרי דירוג השופטים, ג'ורדן נמצאת במקום השביעי.

והטבלה המלאה אחרי שכל המתמודדים הופיעו:
01. ג'ניפר נטלס עם ג'יי רום (מתמודד 1)

02. ג'ון לג'נד עם ג'וני גריי (מתמודד 1)

03. רובין ת'יק עם אלכסיס פוסטר (מתמודדת 2)

04. ג'ניפר נטלס עם ג'וני גלוסון (מתמודד 2)

05. רובין ת'יק עם אוליביה צ'יזולם (מתמודדת 1)

06. ג'ון לג'נד עם ברידג'ט קרינגטון (מתמודדת 2)

07. קלי קלרקסון עם ג'ורדן מרדית' (מתמודדת 2)

08. קלי קלרקסון עם ג'ייסון פארול (מתמודד 1)

המתמודדים של ג'ניפר הכי טובים

לא התחברתי לאף אחד מהמתמודדים האחרים אם כי הבן של קלי גם חמוד. לא הפציץ בהופעה הראשונה אבל רואים שיש לו פוטנציאל.
הפרק הראשון היה נחמד אמרו שבפרק השני זה לא יהיו שירים של המנטורים אבל אפשר לצפות למשהו קצת יות רמענין מג'ון ורובין...

limors2

Active member
פרק 2.

הדואט של קלי ורובין היה מושלם
ואני מאוהבת בג'ניפר.

למעלה