חצי גמר
אני רוצה להתחיל דווקא מהסוף, אני לא חושבת שמישהו הופתע שלורן הודחה, בין אם הגיע לה להיות מודחת או לא
אני חושבת שההפקה הייתה לא הוגנת כלפיה בבחירות השירים, כולם קיבלו שירים מפוצצים שהם יכלו לעשות ביצועים
של חצי גמר, רק לה היו 2 שירים שהיו בסדר אבל לא יותר מזה, לא משהו שהיא יכלה לעשות איתו "מומנט" כמו שמל בי רצתה ממנה
וזה דבר שדי עיצבן אותי, כאילו לא ספרו אותה בכלל
ולהופעות עצמן:
שירי כריסמס-
פלור: הופעה חמודה מאוד, שוב כמובן שהביאו לה מלא רקדנים והיה שואו, היא עשתה בחוכמה שהיא לא ניסתה לשיר כמו מאריה
כי אפילו מאריה כבר לא שרה כמו שהיא שרה בעבר אם ראיתם במקרה סרטונים מהשבוע האחרון
, היו כמה זיופים אבל סך הכל בסדר.
לורן: אני אוהבת את השיר המקורי אבל זה שיר שמתאים יותר ללהקה לא לזמר סולו, ההתחלה הייתה משעממת יחסית, היא נשמעה טוב אבל השיר
הזה לא עשה לי כלום, לא היה בו משהו שגורם לך להתלהב, לא חושבת שהשיר מתאים לחצי גמר.
בן: אהבתי את בחירת השיר בשבילו, הוא נשמע ממש טוב והופיע עם הרבה ביטחון, אין על הביצוע של קלי קלארקסון לשיר מבחינתי
אבל סך הכל היה לו ביצוע טוב לשיר שהוא לא בסגנון שלו.
אנדראה: זה אחד השירים שאני הכי אוהבת בז'אנר של שירי כריסמס, הוא קצת הגזים לפעמים עם הסלסולים של הקול שלו,
אבל בגבוהים הוא נשמע מעולה, זה בהחלט היה שיר של חצי גמר.
סיבוב שני:
לורן: כמו שכתבתי למעלה, לא חושבת שהשיר הזה היה מתאים לחצי גמר, אפילו שעשו לה מצגת חמודה עם התמונות,
השינוי של המילים היה נשמע לי מוזר קצת, היא שרה טוב במיוחד מהפזמון אבל השיר עצמו פשוט לא מתרומם יותר מידי והיא לא יכלה
להפציץ ולעשות ביצוע של חצי גמר.
פלור: חייבת להודות שזה אחד השירים שאני הכי אוהבת לאחרונה, איך עדיין לא שמעו עליו באנגליה?
הביצוע היה מושקע כרגיל, היא רוקדת נהדר,אני חושבת שהשופטים התלהבו יותר מידי, זה באמת היה טוב
אבל לא וואו מבחינתי, אולי זה בגלל שהשיר כזה כיפי, אבל מי שלא שמע את השיר קודם תשמעו את המקור
והקול של ברונו מארס עושה את השיר מבחינתי וקשה לעלות על המקור. לואי רוקד בהתלהבות
אנדראה: איף למה השיר הזה למה? שיר מאוס ביותר, הוא גם לא נשמע כל כך טוב האמת, הצרחות היו צורמות מידי הפעם,
החלק האמצעי של השיר היה טוב אבל הפזמון בסוף היה צעקני מידי.
בן: למרות בחירת השיר המאוסה מאוד, סוף כל סוף קיבלתי קצת רגש מבן, ממש הרגשתי אותו בשיר הזה
וזה גרם לביצוע להשמע טוב,סך הכל די נהניתי מהביצוע. כל הזמן חוזרים על זה שהוא כזה בן אדם נחמד
אז אני ממש מקווה שהוא יצליח.
ההופעות בתוצאות- פיפת' הרמוני חמודות, לא התחברתי לשיר והפלייבק היה חזק פה יותר ממה שהן שרו באמת אבל
אני שמחה שהן מצליחות.
סאם ביילי- ההתחלה הייתה שקטה מידי אבל אחר כך היא הפציצה כמו שהיא יודעת.
אידינה ומייקל בובלה- חח איך היא התבלבלה במילים באמצע השיר, השילוב ביניהם דווקא עבד.
ההופעות של שניהם בדו קרב לא היו משכנעות האמת כנראה הלחץ עשה את שלו. גם אני הייתי בטוחה שזה ילך לדד לוק
אבל נראה לי שזה לא היה משנה ולורן הייתה הולכת גם ככה.
יאללה תוכנית אחרונה השבוע ונגמר.