X Factor UK - חצי גמר!

• פותח הנושא is00
  • פורסם בתאריך

limors2

Active member
הופעות

פלר. וואו. פשוט מלכה. עעעעעעעעע.
&nbsp
כולם ממש הפציצו, ארבעתם מעולים ודפקו הופעה, אבל השיר השני של פלר באמת היה אחד מהדברים הכי טובים שבוצעו בתוכניות ריאלטי. תותחית

&nbsp
מקווה שלורן תלך הביתה, לא כי היא לא טובה, אבל בגלל ששלושת האחרים טובים יותר.
&nbsp
ופלר לגמר ולניצחון!!!

danlevin1

New member
לא

פלור לא לא לא , כל כך אוברייטד , על מה ההתלהבות???????????
כן היא יודעת להופיע אבל כל הקול שלה נבלע לחלוטין בביצוע הזה, ואפילו הראפ נעלם לחלוטין בזמן האחרון
מגיע לה גמר אבל אני מקווה שעדיין ינצח אקט שגם יודע לשיר ברמה
בן לניצחון!!!!!

limors2

Active member
כמו ששריל אמרה

שמישהו שאל אותה אם פלר היא מתמודדת, או אמנית אורחת. היא לא פרפורמרית ברמה של מתמודדת (מוכשרת) התוכנית ריאלטי, היא פרפורמרית ברמה של כוכבת על, מינוס התהילה העולמית.
&nbsp
קול זה כבר ממש לא הכל. אולי אין לה קול טוב כמו לאחרים בתחרות, אבל בקול שלה היא משתמשת כמו שצריך, תמיד.

danlevin1

New member

שריל היא לא דוגמא לכלום , אני מקווה ששנה הבאה ניפטר מנוכחותה המיותרת
לפלור יש פוטנציאל להיות סטארית אבל גם ניקי מינאג' נחשבת סטאר ואני לא סובל אותה
את פלור אני לא סובל ואפילו מחבב אותה במיוחד כשהיא עושה את הראפ אבל היא עשתה
טעות שהיא ויתרה על זה

limors2

Active member
זה בדיוק זה.

"גם ניקי מינאג' נחשבת סטאר ואני לא סובל אותה"
&nbsp
טעם אישי, זה הכל.

Bleed for Me

New member
שריל דווקא ממש הוכיחה את עצמה בעבר

בעונות הקודמות היא הייתה מנטורית טובה. העונה היא קוטלת את כל מי שטוב ותומכת בכל מי שגרוע. זה התחיל בזה שהיא החזירה את סטיבי....קיצר איכזבה אותי ממש העונה

limors2

Active member
תוצאות

פלר הראשונה לעבור לגמר, ולקול צרחות האושר שלה ושלי בן מצטרף אליה. סינג אוף בין לורן ואנדראה, ובצעד צפוי אך מתאים השופטים שולחים הביתה את לורן.
&nbsp
אז שבוע הבא, בהתאם להצבעות הקהל עד עכשיו, אנדראה ילך הביתה והגמר יהיה בין בן לפלר? אין לי בעיה עם זה

&nbsp
ופלר לניצחון!!!!!

is00

New member
סיכום חצי הגמר.

הופעות:

סיבוב 1: שירי חג מולד.

פלר איסט – פלר נשמעה טוב, יחסית, אבל היו לה כמה זיופים מאוד בולטים במהלך הביצוע ואני די בטוח שהיא נמנעה בכוונה מלהעלות את הסולם. זה כנראה אומר שהיא מבינה שהמנעד הקולי שלה מוגבל והיא פועלת בהתאם. זאת חשיבה חכמה. ציון: 7.

לורן פלאט – הנמוכים של לורן ממש לא עושים חסד איתה, אבל בגבוהים... זה כבר משהו אחר. היו לה כמה זיופים ותווים שטוחים ומי שאיפר אותה צריך לקבל מכות! בכל מקרה הביצוע שלה היה יכול להיות הרבה יותר טוב, לדעתי. ציון: 6.

בן היינאו –התווים הגבוהים של בן שוב היו צורמים מדי. מעבר לזה לדעתי הקול של בן לא ממש התאים לשיר. אבל חוץ מזה הביצוע היה בסדר. ציון: 6.

אנדריאה פאוסטיני – הביצוע הקולי שלו היה הכי מוצלח בסיבוב הזה, אבל לאורך הביצוע שלו נשמע היה שאין לו שליטה כל כך טובה על הקול שלו. היו יותר מדי שינויים בסולמות שלו במהלך השיר, ואני לא בטוח עד כמה הם היו מתוכננים. ציון: 6.

מי המצטיין של הסיבוב לטעמי? פלר, אבל בקושי.

סיבוב 2: בחירת האקטים

לורן פלאט – לאורך כל החצי הראשון של השיר היא נשמעה ממש עצבנית. בנוסף שוב התווים הנמוכים לא עבדו לה, אבל בגבוהים היא, כרגיל, הייתה כמעט מושלמת. היו לה פה ושם גם זיופים, אבל מעל לכל אני חייב להגיד שאני חושב שהיא טעתה כשהיא בחרה את השיר הזה למעמד הזה. נו לפחות היא לא הייתה עצלנית והיא דאגה לשנות את המילים בהתאם. ציון: 6.

פלר איסט – היא התחילה מאוד חזק, אבל לטעמי היא נחלשה למדי אחרי האמצע ובסוף היא שוב הראתה את המנעד הקולי המוגבל שלה. חבל לי שלפחות למעמד הזה היא לא החזירה את הראפ שלה. מה שחשוב זה שהיא נתנה הופעה מצוינת. ציון: 8.

אנדריאה פאוסטיני – אם יורשה לי להתחיל בכוריאוגרפיה... WTF? מי חשב על הרעיון הגרוע הזה? מעבר לזה הביצוע הקולי לא היה מושלם. בכלל! בעיקר בסולמות הנמוכים. גם חלק מהעיבוד הרגיש לי קצת...תקוע בחלקים מהשיר. אני עם שריל בביצוע הזה. ציון: 5.

בן היינאו –ברצינות? זה מה שבחרת??? אני לא מאמין. לא יכול להיות שבן עד כדי כך מטומטם. רגע...אולי הוא קיבל את ההשראה מג'ף גוט שהשתתף באקס פקטור ארה"ב בשנה שעברה? בכל מקרה, לטעמי, הוא ממש לא הרשים. למען האמת הוא אפילו היה די חלש. ציון: 4.

מי המצטיין של הסיבוב השני? פלר.

מי לדעתי צריך ללכת הביתה הערב אחרי מה שראינו? בן או אנדריאה. בתקווה שזה יהיה אנדריאה.

תוצאות:

פיפת' הרמוני חזרו! הן נתנו הופעה, אבל לא יעזור לטעמי הכיוון שלקחו אותן אליו לא מוצא חן בעיני.

וכעת לעניינינו - לצערי הבוטום2 שהיה מורכב מאנדריאה ולורן היה צפוי כבר מהשבוע שאנדריאה מצא את עצמו לראשונה בבוטום.

ההופעות עצמן - בכנות אף אחד מהם לא באמת הרשים או התעלה על השני, לטעמי. שניהם האמת היו די בינוניים, למרות שהסיום של אנדריאה היה קצת יותר טוב. מי צריך להמשיך? לורן. אנדריאה מיצה את עצמו. מי המשיך? אנדריאה ברוב של 3 ל-1.
הייתי מעדיף שזה יגיע לדד-לוק, בכנות.

עם התוצאות האלה אני לא בטוח אם אני אטרח לצפות בגמר. נראה לי שאני אסתפק בצפייה בביצועים בערב ההופעות, אבל אולי את הגמר עצמו אני כן אראה, כי נראה לי שיש סיכויים מאוד גבוהים שאנדריאה לא יהיה שם - שבוע אחד מאוחר מדי..

Hadar07

New member
חצי גמר

אני רוצה להתחיל דווקא מהסוף, אני לא חושבת שמישהו הופתע שלורן הודחה, בין אם הגיע לה להיות מודחת או לא
אני חושבת שההפקה הייתה לא הוגנת כלפיה בבחירות השירים, כולם קיבלו שירים מפוצצים שהם יכלו לעשות ביצועים
של חצי גמר, רק לה היו 2 שירים שהיו בסדר אבל לא יותר מזה, לא משהו שהיא יכלה לעשות איתו "מומנט" כמו שמל בי רצתה ממנה
וזה דבר שדי עיצבן אותי, כאילו לא ספרו אותה בכלל

ולהופעות עצמן:
שירי כריסמס-
פלור: הופעה חמודה מאוד, שוב כמובן שהביאו לה מלא רקדנים והיה שואו, היא עשתה בחוכמה שהיא לא ניסתה לשיר כמו מאריה
כי אפילו מאריה כבר לא שרה כמו שהיא שרה בעבר אם ראיתם במקרה סרטונים מהשבוע האחרון
, היו כמה זיופים אבל סך הכל בסדר.

לורן: אני אוהבת את השיר המקורי אבל זה שיר שמתאים יותר ללהקה לא לזמר סולו, ההתחלה הייתה משעממת יחסית, היא נשמעה טוב אבל השיר
הזה לא עשה לי כלום, לא היה בו משהו שגורם לך להתלהב, לא חושבת שהשיר מתאים לחצי גמר.

בן: אהבתי את בחירת השיר בשבילו, הוא נשמע ממש טוב והופיע עם הרבה ביטחון, אין על הביצוע של קלי קלארקסון לשיר מבחינתי
אבל סך הכל היה לו ביצוע טוב לשיר שהוא לא בסגנון שלו.

אנדראה: זה אחד השירים שאני הכי אוהבת בז'אנר של שירי כריסמס, הוא קצת הגזים לפעמים עם הסלסולים של הקול שלו,
אבל בגבוהים הוא נשמע מעולה, זה בהחלט היה שיר של חצי גמר.

סיבוב שני:

לורן: כמו שכתבתי למעלה, לא חושבת שהשיר הזה היה מתאים לחצי גמר, אפילו שעשו לה מצגת חמודה עם התמונות,
השינוי של המילים היה נשמע לי מוזר קצת, היא שרה טוב במיוחד מהפזמון אבל השיר עצמו פשוט לא מתרומם יותר מידי והיא לא יכלה
להפציץ ולעשות ביצוע של חצי גמר.

פלור: חייבת להודות שזה אחד השירים שאני הכי אוהבת לאחרונה, איך עדיין לא שמעו עליו באנגליה?
הביצוע היה מושקע כרגיל, היא רוקדת נהדר,אני חושבת שהשופטים התלהבו יותר מידי, זה באמת היה טוב
אבל לא וואו מבחינתי, אולי זה בגלל שהשיר כזה כיפי, אבל מי שלא שמע את השיר קודם תשמעו את המקור
והקול של ברונו מארס עושה את השיר מבחינתי וקשה לעלות על המקור. לואי רוקד בהתלהבות

אנדראה: איף למה השיר הזה למה? שיר מאוס ביותר, הוא גם לא נשמע כל כך טוב האמת, הצרחות היו צורמות מידי הפעם,
החלק האמצעי של השיר היה טוב אבל הפזמון בסוף היה צעקני מידי.

בן: למרות בחירת השיר המאוסה מאוד, סוף כל סוף קיבלתי קצת רגש מבן, ממש הרגשתי אותו בשיר הזה
וזה גרם לביצוע להשמע טוב,סך הכל די נהניתי מהביצוע. כל הזמן חוזרים על זה שהוא כזה בן אדם נחמד
אז אני ממש מקווה שהוא יצליח.

ההופעות בתוצאות- פיפת' הרמוני חמודות, לא התחברתי לשיר והפלייבק היה חזק פה יותר ממה שהן שרו באמת אבל
אני שמחה שהן מצליחות.
סאם ביילי- ההתחלה הייתה שקטה מידי אבל אחר כך היא הפציצה כמו שהיא יודעת.
אידינה ומייקל בובלה- חח איך היא התבלבלה במילים באמצע השיר, השילוב ביניהם דווקא עבד.

ההופעות של שניהם בדו קרב לא היו משכנעות האמת כנראה הלחץ עשה את שלו. גם אני הייתי בטוחה שזה ילך לדד לוק
אבל נראה לי שזה לא היה משנה ולורן הייתה הולכת גם ככה.
יאללה תוכנית אחרונה השבוע ונגמר.

is00

New member
נדע אחרי הגמר איך ההצבעות התחלקו.

ואז נראה מי קיבל פחות קולות בחצי הגמר.
&nbsp
זה כמובן בהנחה שלא יחליטו השנה לא לחשוף את התפלגות הקולות של המצביעים לאורך התכניות החיות.

limors2

Active member
הממ, אולי
?

ההופעה השניה של פלר גרפה בפחות משבוע כבר יותר ממיליון וחצי צפיות. מלכה!!

limors2

Active member
אוקיי, וואו

עברתי על העונה הנוכחית בערוץ שלהם, ולאודישן הראשון של ג'ייק יש כמעט 9.5 מיליון צפיות
זה פער עצום בין המקום השני, שאני כבר לא זוכרת מי וכמה אבל זה פחות מ3 מיליון. או אולי טיפה יותר. ונראה לי שזה גם היה ג'ייק

snirf

Active member
רגע לפני הגמר בלייב
מסכם את חצי הגמר

אתחיל מהסוף- היה מתבקש והגיוני שלורן לא תעבור...לא הייתה הפתעה בגזרה הזאת.
זה גם בא לידי ביטוי בביצועים שלה שהיו חלשים ווקאלים, שניהם!
מה שכן הפתיע זה שאנדריאה הועמד מולה בבוטום2 שוב? איך זה הגיוני?
האם באמת אפשר להירגע ואין סיכוי שהוא יזכה כמו שפחדתי(אלא בן או פלור), או שמדובר בטריק של ההפקה?
מוזר לי אגב שהיה סינג-אוף...זכור לי שבעונה שעברה בחצי גמר לא היה סינג-אוף, אלא המתמודד שהגיע אחרון בדירוג- הודח...נכון?

פלור הפציצה כתמיד

שיר הכריסמס היה טוב-גם מבחינה ווקאלית וגם מבחינת שואו...לגבי ההופעה השנייה- איך לעזאזל אף אחד לא מכיר/הכיר את השיר?
זה פשוט מזל שהחליטו ברגע האחרון לוותר על סופר-באס(שהיה יכול להיות פרווה כ"שיר שיעלה אותי לגמר" עבורה) וללכת על השיר הזה שהעלה אותה מדרגה נוספת

אף אחד מהשופטים לא החמיא לה שהיא עבדה על הופעה כזאת תוך 24 שעות! זה רציני! אני במתח עצום לקראת הגמר-מקווה שתהיה בחירה נכונה של שירים ושהיא תפציץ לא פחות מהחצי-גמר.

בן-לא אהבתי את הבחירה הקלאסית והנדושה ב"הללויה" דייי כמה אפשר עם השיר הזה?!
אבל הביצוע הראשון שלו היה טוב

התוצאות- הופתעתי כשסאם ביילי שרה את With you מהמיוזיקל גואסט שהיה באודישנים ואהבתי

לא אמרו בהקדמה שהיא כבר הוציאה אלבום משלה? או שזה רק קאברים?

וזהו, ב-22:30 במקביל לשידור בבריטניה-הוט ישדרו את הגמר היום ומחר!!
התרגשות ולחץ אבל גם באסה ש...זהו זה נגמר

אגיב מאוחר יותר/מחר על חלק ההופעות של הגמר

למעלה