שירשור כתבות מהתקשורת

erezavn

New member
קצת תקווה לשנה הקרובה: מסעדות שתיפתחנה ב-2017

יש כאן כמה שמות מעניינים. בתקווה לשנה עם יותר פתיחות ועם קצת יותר יצירתיות קולינרית ופחות סגירות עצובות...
http://food.walla.co.il/item/3026794
 

החתולית

New member
טור חדש לגיא גמזו ב- YNET

השף גיא גמזו (אותו אחד מהאייטם הקודם), קיבל טור קבוע חדש ב- YNET. במסגרת הטור, יסייר גמזו בשווקים שונים בארץ.
&nbsp
בטור הראשון של "שוברים שוק", מספר גמזו על שוק רמלה:
&nbsp
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4892983,00.html
 

erezavn

New member
ההוא שהזכרת למעלה כנראה לא יהיה בין קוראי הטור הזה


 

מיתר44

New member
שוברים שוק? מה בדיוק משמעותה של הכותרת

מדובר בשוק ממש גזעי, המשרת קהל (ומוכרים) מגוון כשבולטים בו המקומיים - יהודים וערבים כאחד.
הסחורה מצויינת בימי שישי וכוללת מלבד חרשופים, גם ירקות ועשבים ואפילו פירות מהג׳נר המכונה בלאדי.
נכון, תמצאו בו גם מיני דוכני אוכל שהמבדיל ביניהם לבין מחנה יהודה והכרמל בכך שהם היו פה קודם ומשרתים
את האוכלוסיה הנ״ל. תיירים ומסיירים לא תמצאו בשוק רמלה, אלא אם כן זו הייתה כוונת כותב הטור. (;
הגישה נוחה החניה חינם וכביש שש מקצר את הנסיעה ללביתי עושים את שוק רמלה לחביב.
מסביב לו יש מספר סנדביציות המציעות טוניסאי. מכולן אני אוהב את זו שממול למסגד. בשביל פלאפל טוב
אין סיבה להגיע, לא מהמרכז ולא מבאר שבע. גבינות מצויינות תמצאו בגימזו אצל הגבן עברי, ודגים כבושים אצל
לופו.
כך בלית ברירה אני מוצא את עצמי מתזז להבדיל מהצרפתי ששוק נודד הכולל את כל הנ״ל מגיע לסביבתו
פעם עד פעמיים בשבוע.
 

החתולית

New member
שוב מסעדן מתלונן על מתחם שרונה

הראל בלו מברנז'ה ופישופ במתחם שרונה, מספר ל"כלכליסט" על ההפסדים שספג המתחם, בין השאר בעקבות פיגוע הירי ביוני האחרון, ועל הפוטנציאל הבלתי ממומש שלו: "התל־אביבים מעדיפים לנגב טחינה על ספסל מאשר להגיע לאחד הפארקים הכי שווים שיש"
&nbsp
הראל בלו הוא מסעדן מנוסה מאד. הוא הבעלים של קבוצת בלו, המחזיקה בארבע מסעדות נוספות — סיטארה, ומסעדות החוף - בל ביץ', מונה ביץ' ומציצים.
&nbsp
&nbsp
http://www.calcalist.co.il/consumer/articles/0,7340,L-3705001,00.html?ref=ynet
 
למעלה