ניסיתי את העסקית שם בשבוע שעבר. חביב. יכול להשתפר.
"תמורת 58 שקלים תקבלו את אחת מעסקיות הצהריים המהנות בתל אביב".
זו הכותרת של הביקורת של הארץ. ממש כותרת של יחצ"ן. זה גם תלוש מהמציאות כי שוברט ומי שהגיע איתו אכלו עוד מנות מעבר למה שהעסקית מציעה (מנת ביניים וקינוח), ואחת העיקריות עלתה 88 ש"ח. בקיצור הם לא באמת אכלו את העסקית של 58 השקלים. אני מניח שאם הם היו מסתפקים באמת בארוחה הזולה הם היו יוצאים רעבים.
אני ניסיתי בשבוע שעבר את העסקית. אכן טעימה, חביבה ויחסית לא שגרתית, אבל יש מקום לשיפורים ושדרוגים.
אכלתי את הסלט הירוק לראשונה. נחמד. תיבול טוב. אבל בשורה התחתונה מדובר בחסה. לא מעניין. בכלל, היצע המנות הראשונות (שהן חלק מהעסקית) דל מאד. מרק מיסו וסלט ירוק בלבד. הייתי מצפה לעוד אופציה או שתיים או שלוש (אפילו בתוספת עלות).
לעיקרית לקחתי מנת אונגי: פילה צלופח נחלים צלוי בטריאקי שמגיע עם אורז סושי מתובל, בצל ירוק ומלפפון קימצי. לפחות למיטב זכרוני אני לא זוכר שנתקלתי כאן בצלופח שהוגש בצורת פילה דג. (בדר"כ הוא משולב בסושי). מנה לא שגרתית שהייתה טעימה. הדג היה רך ועדין. האורז היה טוב מאד.
2 המנות לא היו גדולות במיוחד ושילמתי 88 ש"ח. יחסית לא הגעתי מורעב ולכן זה די הספיק, אבל אדם רעב מאד ייאלץ להזמין עוד משהו. אולי את הלחם בתוספת 18 ש"ח. בסה"כ נעים לשבת שם בצהריים (ישבתי על הבר והיה כמעט מלא בפנים).
מי שרוצה לראות תמונות של 2 המנות שייכנס ויגלול למטה:
http://processing-food.blogspot.co.il/2017/05/ya-pan.html