צ'יפס במשלוחים אף פעם לא הגיע אליי חם ופריך
כולל במקרים שחברים אספו מיד כשהמשלוח היה מוכן ונסעו ישירות אלינו (דקות ספורות). בעיה נוספת היא הפריכות – מכיוון שהוא נארז חם האדים מתעבים בקופסה והוא סופג לחות בדרך (גם נייר סופג לא עוזר). הפתרון היחיד שמצאתי לכך הוא להכניס אותו לתנורון (טוסטר אובן) לכמה דקות. כיום אני כבר לא טורחת להזמין, גם ככה יקר ומיותר; יש לי צ'יפס במקפיא שאני יכולה להכין בתנורון בעצמי (בדיוק לטעמי והרבה יותר זול). פחות רלוונטי אם מזמינים למשרד, לכן במקרה כזה הייתי מוותרת (אלא אם במקרה עובדים מעל סניף מקדונלדס...).
 
נ.ב.
15 ש"ח על משלוח ועוד 7 ש"ח טיפ לשליח? כשאני משלמת על משלוח (ועוד מחיר גבוה) אני לא מוסיפה טיפ לשליח, אלא בנסיבות חריגות (מזג אוויר גרוע / קומה גבוהה בלי מעלית / הזמנה ענקית וכו').