חולקו פרסי האוכל של טיים אאוט לשנת 2017
הפרסים מחולקים לשני סוגים: חירת קהל ובחירת המערכת.
הקטגוריות קבועות מראש ומתייחסות למסעדות בתל-אביב . חלק מהקטגוריות, כמו חלק מהתוצאות, די תמוהות - מה הקשר בין פטיסרי לשוקולטרי? למה יש הפרדה בין מסעדות יפניות למסעדות אסייתיות, למה הפרדה בין בר לבר קוקטיילים?
 
בקטגוריות מסויימות הוסף מידע על בחירת המערכת, לעומת בחירת הקהל. דבר המעיד, לכאורה, על הסכמת המערכת עם בחירת הקהל בקטגוריות אחרות.
 
 
בחירת הקהל:
אוכל הרחוב: המזנון של איל שני
המעדנייה הטובה: דליקטסן
המסעדה הטבעונית/צמחונית: ננוצ'קה (בחירת המערכת: באנה)
ההמבורגריה: רשת אגאדיר (בחירת המערכת: ויטרינה)
הפיצריה: טוני וספה (בחירת המערכת: ברוקלין)
הגלידרייה: אניטה
הבולנז'רי: רשת לחמים
הפטיסרי והשוקולטרי: בייקרי
ארוחות בוקר ובראנץ' סופ"ש: רשת בנדיקט (בחירת המערכת: האחים)
הבר הטוב ביותר: שאפה (בחירת המערכת: נילוס)
בר הקוקטיילים: אימפריאל קוקטייל בר
מסעדת הקונספט:ה OCD
מסעדת החוף: מאנטה ריי
 
בחירת פורום טיים-אאוט:
מסעדת היוקרה הטובה ביותר: טאיזו
מסעדת הקז'ואל הטובה ביותר: סנטה קתרינה
השף הטוב ביותר בתל אביב: איל שני
השפית הטובה ביותר בתל אביב: אביבית פריאל אביחי
פרס מפעל חיים: רביבה אפל, מייסדת רביבה וסיליה
 
המסעדה הכי טובה מחוץ לתל אביב: מיכאל שבמושב לימן
המסעדה החדשה: יא פאן
מסעדת הבשר: הדסון
המסעדה היפנית: יאקימונו
המסעדה האסיאתית: בית תאילנדי
המסעדה האיטלקית: לה רפובליקה די רונימוטי
בר האוכל: קאב קאם
 
 
 
 
 
https://timeout.co.il/פרסי-האוכל/פרסי-האוכל-2017-זוכים