שירשור כתבות מהתקשורת

החתולית

New member
מאות שפיות ושפים בלבן בלוויתו של פול בוקוז

מאות שפיות ושפים ממכל רחבי העולם, כולם לבושים במדי השף הלבנים שלהם, הגיעו לליון ללוויתו של השף הצרפתי האגדי פול בוקוז.
&nbsp
&nbsp
http://www.ibtimes.co.uk/hundreds-chefs-around-world-all-chef-whites-attend-paul-bocuses-funeral-lyon-1656807
 

הגרגרן

New member
כבוד לזכר האיש שנתן הרבה כבוד לאוכל


את טיול ירח הדבש שלנו פתחנו בארוחת ערב במסעדה שלו. זה היה לפני כ-19 שנים ולמרות שאכלנו כבר בלא מעט מסעדות מכוכבות, זו נותרה חוויה עזה של כ-5 שעות סגידה למנעמי האוכל.
בשלב מסוים של הארוחה, כשהוא הסתובב בין האורחים, רציתי שנצטלם איתו, אך התביישתי לבקש. הנחתי את המצלמה שלי סתם כך על השולחן, בתקוה שהרמז יובן.
הוא קלט זאת מייד, הגיע לשולחן עם רב המלצרים שלו ובטון אבהי אמר: "קודם האוכל! סיימו את האוכל ואז המלצר יקרא לי להצטלם איתכם". כבוד לאוכל, לפני כבוד לשף!
כשסיימנו, הוא אכן הגיע, העביר את המצלמה למלצר ואף ביים עצמו עימנו, פעם לצד הגרגרנית ופעם לצדי. ביציאה אף קיבלנו ממנו את תפריט הארוחה עם חתימתו.
אני נזכר בזה בכל פעם כשבהזמנת מקום במסעדה קוצבים לי את זמן הארוחה...

תנו כבוד לאוכל ותנו עוד יותר כבוד לשף המכבד את האוכל!!!
הרמתי כוסית לזכרו.

מכיון שאינני מוצא כרגע את האלבום עם התמונות ההן (עידן הפילם והנייר), אני מצרף תמונות שצילמתי כבר דיגיטלית במסעדה הנושאת את שמו בבית הספר הקולינרי (CIA) ב-NY.



 

Nרב

New member
כתבה מעניינת של עמית אהרנסון על השותפות של רותי ומתי

עם פתיחת הרצל 16 - דיסקו טוקיו
https://www.facebook.com/channel10news/videos/10156066128043794/?hc_ref=ARQBJFmgC1Y9kH1kBCNftQRZiEnE6z4hXILFJlTqEkpmKq8p7bDFFrcs0YMOCnz63io
 

Nרב

New member
וכתבה נוספת על הרצל 16

https://food.walla.co.il/item/3129991?utm_source=facebook&utm_campaign=clicks_to_page&utm_medium=socialfeed&utm_term=social&utm_content=foodpage
 

Nרב

New member
ואיך הפיצה של עומר מילר עברה פה מתחת לרדאר?


https://food.walla.co.il/item/3129803
מה שמוזר זה שהיא נפתחת במקום של שיפודי אירופה שנסגרה לאחר שנטען שהמיקום הופך למלון....
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/551/182581019/%D7%90%D7%95%D7%9B%D7%9C_%D7%95%D7%9E%D7%A9%D7%A7%D7%90%D7%95%D7%AA/%D7%91%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%AA_%D7%9E%D7%A1%D7%A2%D7%93%D7%95%D7%AA
 

Nרב

New member
תראה בכתבות, הוא מצהיר שלא הוא שאחראי על הפיצות אלא פיציולו

שהוא הבן של מי שיסד את פיצה דומינו בארץ
https://www.facebook.com/guypines/videos/10155772389177798/
 

dts

New member
וזה לצערו לא מעיד על כלום מכלום

הבן של פיצה דומינו...
 
זה עדיין תחת שמו ואישורו

חוץ מזה, "הבן של מי שייסד" זה לא בהכרח הבן של מי שיצר את המתכון, וגם גנטיקה לא אומרת כלום - אני הבת של אמא שלי, ומחכה כרגע להתפחת הבצק למאפה מנגולד-פטה-סרפד שאני מכינה, ואמא שלי לא יכולה להכין חביתה בלי לשרוף חצי ממנה...

איכשהו אני סקפטית לגבי הפיצה. ועוד עם בייקון טלה, נו.
 

החתולית

New member
משפחת נוסל מעורבת בעסקי הפיצה בישראל

מכמה כיוונים.
&nbsp
רענן נוסל הוא פיצייולו שהתחרה בכמה תחרויות בינלאומיות, והוא עומד בינתיים מאחורי הפיצות.
 

Nרב

New member
בדיוק מה שרציתי לכתוב ונאמר בכתבה

אם היו נכנסים ללינקים שצירפתי
 
הקונספט זה הבעיה

40 שקל לפיצה אישית ואז ויטרינת תוספות אינסופית שכל פירור ממנה יעלה לכם בנפרד.
&nbsp
בקיצור בר סלטים על פיצה שמשלמים בנפרד על כל דבר. מה יעלה בגורל התוספות הפחות פופולאריות שעומדות בויטרינה כל היום (בתקווה שלא ממוחזרות ליום שאחרי)? וכמובן שכמו בסוסו, יעלו לאינסטגרם תמונות של פיצות שיעלו לאדם מן השורה 80+ שקל לפיצה אישית.
&nbsp
לפחות זה יהיה "מושחת".
&nbsp
 

Nרב

New member
וגם בשקט בשקט (או שלא), נפתח "מזנון" בצ'לסי מרקט


בניו יורק

https://www.miznonnyc.com/
 

prizman

New member
אתמול או שלשום בעיתון הארץ הייתה על כך

כתבה ארוכה ומייגעת שלא צלחתי עד סופה ועשתה רושם של כתבת יחצנות
יותר מאשר כתבה אינפורמטיבית.
אם זה מענין מישהו (אותי לא) שני טוען שימכור שם לובסטר בפיתה עם שמנת
ומשוכנע שזה להיט (אני בספק).
אם זה שקט כנראה שאני לא יודע מהו רעש.
רק תודו לי שאני חוסך מכם את הקישור.
 
פריז, הוא כבר מכר עודפי חיתוך של פיתות עם ''שחר''

אם אמר שזה יהיה להיט , זה יהיה...
הוא לא אמר טעים...
 
רק ישראלים מסוגלים לקרוא שוקולד ל"השחר"

מנגד, אמריקאים קוראים כך לחתיכות הפלסטיק הללו של הרשי'ז.
 
למעלה