אמריקן איידול 14 - פרק 1!!

snirf

Active member
כמה פרקים ישודרו השבוע?

אצפה בסופ"ש, כבר הורדתי את הראשון

רשמים מהפרק הראשון

&nbsp
טוב אז אחרי שדילגתי על השיר עם כל מי שנכנס לנבחרת כדי לא לזהות אנשים מההתחלה, אפשר להתחיל באודישנים.
&nbsp
אני די צופה ומגיב אז נראה מה יהיה

&nbsp
ריילי - הילד הראשון שהופיע, היה די נחמד. יש לו קול נעים כזה למרות שבהחלט לא יזיקו לו עוד כמה שיעורי פיתוח קול.
&nbsp
פריסילה - היא די עולה לי על העצבים למען האמת... כל ה-cutsy הזה נראה לי כל כך מזויף שזה סתם מעצבן. גם אין לה את הקול הכי מושלם בעולם, וגם שוב הקטע של "אוי אמא שלי כל כך אוהבת אותך היא חייבת להיכנס לפה בלה בלה בלה".
&nbsp
אמבר - הנה התחלנו עם הסיפורי סוחטי דמעות... לא רואה סיבה אחרת שהעבירו אותה, היא צעקה את השיר וזה היה די זוועתי...
&nbsp
קייל - לא יודע מה אני חושב על כל הווירדוז האלה... אני די לא אוהב את זה שמוציאים אותם טיפשים לגמרי. זה לא שהם באו בכוונה לעשות מעצמם צחוק (יש כאלה שכן) וזה סתם נראה לי לא נחוץ.
&nbsp
קורי - טוב אם הוא רק היה יודע לשיר... הקול שלו די צרם לי. אני אוהב את זה שהוא סתם בחור צנוע שעובד ועושה רושם של בן אדם נחמד, אבל כן, הקול שלו לא עשה לי את זה. בקיצור אין לי מושג מה השופטים שמעו.
&nbsp
מיכאל שמעון - הקול שלו יפה בשקטים. אני עדיין ל איודע מה קורה כשהוא ישיר יותר חזק אבל אם אפשר בקשה אחת אז בלי פלסטו, תודה.
היה קצת קיטשי לבקש מג'יילו לרקוד (כאילו, באמת?! זה הדבר שאתה הולך לשאול אחרי האודישן ועוד להודיע על זה מראש), אבל נחליק את זה לבינתיים.
&nbsp
אמילי - מממ לא עשתה לי את זה. קצת יותר מידי שטויות וגינונים מיותרים בשירה שלה וגם הקול לא היה מדהים.
&nbsp
הבחורה שלא היה לה מושג מי השופטים
עאלק רוצה לפגוש את מריה וניקי מינאז'! העריכה גם היתה מעולה בקטע הזה.
&nbsp
השופטים היו מצחיקים, בעיקר הארי וקית'. וג'ניפר יוצאת על האקסים שלה

&nbsp
אני אוהב את זה שהיה פרק קצר, אם יש שני פרקים בשבוע אז לפחות להגביל כל אחד ל-45 דקות זה נחמד.
&nbsp
סך הכל אף אחד לא ממש העיף אותי בפרק הזה, היו כמה נחמדים ונראה מה יהיה בהמשך.
&nbsp

פרק 2

&nbsp
&nbsp
יופי , עד שכתבתי שאני מעדיף פרקים קצרים הופה פרק של שעה וחצי

&nbsp
בכל מקרה, פרק אודישנים שני!
&nbsp
אנדרו - הבנתי לא נכון או שהוא מעצבן באופן רפואי? די אובר דה טופ. שמח שהארי הרגיע אותו. עדיין לא משהו שהייתי עף ממנו.
צ'יזס אמא שלו לא פלא שהוא כזה
בא לי קצת פירה עכשיו

&nbsp
לורן לוט - פףףף הארי עם הנגן פסנתר
טוב היא קצת מזייפת והקול שלה קצת צורם, שזה חבל כי היא נראית אחלה
חחח "It says we're not scripted then Jen says a line"

&nbsp
טרוור (טרבר? טרבור? איך כותבים את זה לעזאזל?!) - בחור משעשע
"puberty was bad". אני אוהב את האנרגיה שלו
&nbsp
חבל שהקול שלו לא קצת יותר מפותח אבל נראה לאן זה הולך.
&nbsp
קלי קיים - חחח לא ברור שהם ינגנו Let It Go לילדה
כל ההתלהבות הזאת עוד לפני שהאמא בכלל דיברה.
היא נשמעת נחמד, בטח מספיק בשביל לעבור להוליווד. הילדה ממש חמודה.
&nbsp
גארט - איזה קשר יפה של אבא ובן
הוא נשמע ממש טוב! תכלס הופתעתי. מעניין מה יקרה איתו בהמשך.
&nbsp
קלארק חולצה אדומה - מממ בסדר כזה... לא אהבתי את הנגינה בגיטרה האמת.
&nbsp
ג'ינה מדיקסון - היה אודישן ממש נחמד. מעניין אותי לשמוע אותה ממש שרה עם הקול לבד ואם זה יכול להחזיק הופעה. נראה.
&nbsp
אלכס שייר - הוא בסדר אבל די רגיל. לא בטוח כמה הקול שלו באמת מפותח.
&nbsp
קודי - חחח הארי שוב ביציאה טובה. אהבתי את איך שהוא שר למרות שזה היה טיפה משוחק מידי וזחוח מידי, אבל כשרון יש פה.
&nbsp
הקטור - "she has a hair stylist for every one of her hairs"
נשמע סבבה. קצת בעייתי כשהוא
&nbsp
שר חזק אבל אפשר לעבוד על זה.
&nbsp
סרינה - טוב אני לא זוכר אותה מאף פעם... היא די צורמת בשבילי ואם אפשר פחות לצעוק זה גם יעזור תודה

&nbsp
שלושת האנשים שהראו זריז - אף אחד לא הפיל אותי. אני רק אגיד שאני שונא ביטבוקסינג
וואו יוצא שאני מתלונן הרבה

&nbsp
סאביון (אוף האמריקאים והשמות המונפצים שלהם) - נראה לי שנה שעברה ממה שאני זוכר לא ממש התלהבתי ממנו. אבל לבינתיים הוא נשמע נחמד אז למה לא להעביר אותו הלאה.
&nbsp
זאק - נראה לי כל אחד שמתחיל עם "can you play my note" חופר לעצמו בור. לא שר מדהים.
&nbsp
טאטווקה - טוב. מצחיקה היא לא. מוזרה היא כן. אלוהים כמה מניירות. וואו לפעמים אני פשוט לא יכול להבין את השופטים.
&nbsp
ג'מיל - נתחיל בלשלוח אותו לשירותים לנקות את הפרצוף? מה זה השיר הזה, שיר גניחות? היה נחמד אבל לא נראה לי שאני אזכור אותו אם לא הוא לא היה מצייר על עצמו.
&nbsp
ג'אסמין - כשהיא שרה חלש בהתחלה זה נשמע טוב אבל זה פשוט הלך ונהיה גרוע ככל שהיא צעקה יותר. הייתי שולח אותה לשנה של שיעורי פיתוח קול.
&nbsp
לאבי - נשמעה לי יותר כמו חיקוי מאשר הדבר האמיתי, אבל נראה. רציתי שקית' והארי ימשיכו לדבר מאחורה בזמן שג'ניפר דיברה איתה

&nbsp
ג'ס - אני אוהב את זה שהיא חיכתה עם לבוא לתוכנית וזאת לא עוד בת 15 שבאה ברגע שהיא היתה יכולה. היא נשמעת נחמד אבל לא מדבר אליי הסגנון הזה. וגם עם הקלוז אפ קצת ראיתי יותר מידי מתוך הפה שלה שהייתי רוצה
אהבתי שהיא קיללה ברגע שהארי התחיל לנגן איתה

&nbsp
סך הכל בשביל לסכם את השבוע הראשון של העונה החדשה - לא ראיתי אף אחד שהעיף אותי עדיין.
אני מקווה שזה ישתנה באודישנים הבאים. אבל השופטים ממש מצחיקים ויש אנרגיה טובה אז סחטיין עליהם!

danlevin1

New member

2 פרקים ממש לא משהו , אין כמעט אחד שגרם לי ממש להתרגש
פרק ראשון : ריילי - יש פוטנציאל , פריסיליה - קול מעניין אבל לא מוכנה , אמבר- קול גרוע, קורי - לא הבנתי את ההתלהבות של השופטים
מייקל סימיון - גם פה לא ברורה ההתלהבות , אמילי ברוק - היחידה שממש מסקרנת אותי , ברור שיש לה עתיד אבל גם פה נראה לי מוקדם מדי
פרק שני - גם פרק ארוך וגם מעט מתמודדים טובים , אוף ,
קלארק , זמר הרחוב , ברור שיש לו הרגלים לא טובים אבל יש לו קול ממש טוב
לאבי - יש פה משהו , יש לה קטע משלה , נראה
ג'ס - מנגנת מעולה , אחלה אנרגיה , קול קצת תיאטרלי
סאביון - שמח לראות שהוא חזר , אוהב אותו
סרינה - מי??שרה טוב אבל אובר דה טופ
טטאווקה - ראה למעלה
ג'ינה - זמרת שהיא להקה , מוכשרת , לא יודע אם זה מתאים לתוכנית אבל אוהב אותה
קודי - קול טוב , אבל לא יכול להתרשם כבר מאנשים ששרים את השיר הזה
גארט - העיוור שר ממש יפה, בעדו
כל השאר לא מעניינים

LeAnnDylan

Well-known member
אני כנראה אשלים בדיליי

הורדתי כבר את הפרקים. אבל עכשיו כבר 11 בלילה ואני צריכה לקום מוקדם מחר, אז אני לא אשאר לצפות עכשיו. ומחר בערב נוסעים לווגאס |שיכור| |מהמר כפייתי| אז בטח אעשה מרתון של ארבעה פרקים. אבל למקרה שיצא לי בטעות לראות את הפרקים לפני שישודרו השנים הבאים, אני שומרת לעצמי פה מקום לתגובה

Oukami Kun

New member
ראיתי

אין לי כח לנתח כל אחד כי זה לא רלוונטי. נתחיל עם זה בהוליווד.
השופטים היו מעולים כמו באודישנים של שנה שעברה. אשכרה הראו לנו את ג'יי לו אומרת לא למישהו, שזה לא קורה הרבה, אז סחתיין. העריכה גם מעולה. זה פעם ראשונה שמראים לנו את האודישן המקדים לפני השופטים, שזה נחמד.
אני רק מקווה שהם ילמדו משנה שעברה ולא יתקעו לנו את ג'יי לו בביצועים החיים.

Hadar07

New member
סיכום פרקים 1+2

כמו בשנה שעברה האודישנים מתמקדים יותר באודישנים הטובים מאשר ברעים שזה לא מפריע לי,
דווקא השופטים במיוחד הארי מספקים את הקטעים המצחיקים פה, אין הבן אדם משוגע וקורע מצחוק

הפרק השני היה יותר טוב מהראשון, בפרק הראשון בקצרה אהבתי רק את מייקל סימיון שרקד עם ג'יילו
ואת אמילי שהייתה חמודה אבל הקול שלה היה די חיקוי של קארי.
בפרק השני- לורן בחורה מהממת, האודישן שלה לא היה הכי טוב אבל יש לה פוטנציאל,
טרבור בחור מוזר קצת, יש לו קול מיוחד, לא עפתי מהאודישן אבל בא לי לשמוע אותו שר עוד דברים.
איזה חמוד היה הקטע של האמא והבת, איזה בת מתוקה לאכול אותה והאמא שרה נחמד.
גארט הבחור העיוור- הפתיע אותי לטובה, ויפה לראות שיש לו ביטחון והיה הזוי לשמוע אותו שר בספרדית אבל זה דווקא היה נחמד,
קלארק בקהאם- כבר מבטיח עם השם הזה חח, לא היה אודישן הכי טוב אבל נשמע שיש לו קול מעניין.
הבחורה ששרה עם הקופסא שכחתי את שמה הייתה מגניבה אבל מעניין לשמוע אותה בלי זה, זה נראה לי הסיח את דעתי מהקול שלה קצת.
סאביון- איזה כיף שהוא חזר, נשמע מעולה וחסר להם שהשנה הוא לא יהיה בתוכנית, האודישן שלו היה ממש טוב.
סרינה- וואו פעם רביעית שהיא מנסה, היא נשמעת טוב למרות שקצת צעקה.
קודי פריי- טוב יש לי וידוי ,אני מכירה את קודי כבר כמה חודשים ועוקבת אחרי השירים המקוריים שלו שהם ממש טובים והופתעתי לראות שהוא
בא להבחן לאיידול, אני ממש אוהבת את הקול שלו והיה לו אודישן די טוב למרות שראו שהוא די התרגש, אני ממש מקווה שהוא ימשיך בתחרות.
הוא גם העלה גרסה מלאה של השיר שהוא שר באודישן אם זה מעניין מישהו.

סך הכל הפרק השני היה יותר טוב כי גם הראו מלא מתמודדים די טובים שעברו והיו גם קטעים מצחיקים עם השופטים,
נחכה לשבוע הבא לראות מה יהיה בהמשך.

snirf

Active member
עונה 14(
) יצאנו לדרך

קודם כל אני אוהב את זה שלשם שינוי פאנל השופטים החזיק מעמד עונה נוספת, וזה לא ברור מאליו
לעומת זאת נורא לא אהבתי את הפתיח החדש
נראה מתאמץ מדי ליצור אחד חדש...מה היה רע בקודם שהחזיק רק עונה אחת?
אני מניח שינסו לרענן את הפורמט גם השנה, אבל כרגע לא אהבתי את ה"חשיפה המוקדמת של הטופ24" אז אומנם לא הראו את פניהם, אבל חדי-העין יכולים לדעת מי הם...וחבל שאפקט ההפתעה נהרס
נגיד יש סיכוי גבוה שזאת עם השיער הורוד וסיפור החיים הקשה היא חלק מהטופ24 כי קלטתי אותה בקליפ, והיא לא משהו בכלל
ממש אוברייטד

יש תחושה שיש הרבה שחקנים מתחילים שמנסים להתקבל לתוכנית-לנסות להתפרסם דרך השירה

רק אני זיהיתי את הגיק והאמא עם הילדה הקטנה? אני די בטוח שהם נבחנו כבר בעונות קודמות ולא טרחו להזכיר את זה...

חחח התרשמתי מהאומץ של הבחור שהציע ללופז לרקוד איתו

נחמד שסביון מהעונה שעברה חזר, אני זוכר אותו בבירור!

כרגע המתמודדים שאהבתי במיוחד:
קורי, הבחור שעובד בקפה מעבר לכביש
הגיק
העיוור
הבחורה עם ה"צעצועים"
אלכס שלא עבר בעונה שעברה...איך לעזאזל הם זיהו אותו?! הוא נראה כ"כ שונה, כאילו מדובר בבן-אדם אחר

לעומת זאת לא הבנתי מה הייתה ההתלהבות מ...
אמילי בת ה-15 ששרה קרי אנדרווד
השחקן המתלהב ההוא...למה העבירו אותו?!

ספוילרים למעלה לפרקים 1-2

אמנם באודישנים המוקדמים זה פחות קריטי, אבל עדיף להתרגל מעכשיו

snirf

Active member
בפרק הראשון

דקה 21...ורוד/סגול אם אתה מתקטנן

snirf

Active member
מסכים, הלוואי שלא תהיה!

פשוט אני די בטוח שקלטתי אותה בקליפ של ה-TOP24...אלא אם כן תהיה עוד מישהי עם שיער ורוד בהמשך

Oukami Kun

New member

לא נראה לי שזה היא, בקליפ של ה24 זה היה ורוד אחר וזה היה כל השיער ולא רק פס אחד. מהפרומו לפרקים הבאים ראיתי מישהי עם שיער שצבוע בכחול אבל הוא באורך המתאים, אז לא יפתיע אותי אם יתברר שהכחול הפך לורוד בשלב כלשהו.

mikemiller

New member
פרק 1

Amber Kelechi Walker - בחורה שחורה, שיער ורוד, סיפור חיים קשה
צעקה כל השיר, לא יכלתי להתרשם
Priscilla Barker - בחורה חופרת למדי, לא התרשמתי
Cam Bedell - מלצר במסעדה, שר נחמד לא יותר
Kory Wheeler - עובד בבית קפה , נראה די מבוים וגם לא הבנתי את ההתלהבות מהקול שלו
Emily Brooke - חמודה, לקחה שיר של קרי אנדרווד שזה משימה קשה והצליחה להישמע בכל זאת מקורית ומעניינת
Riley Bria - אהבתי את הנגינה בגיטרה יותר מהשירה שלו
Michael Simeon - מסתבר שהיה בעונה הקודמת , לא זכרתי אותו והייתה לכך סיבה
סה"כ פרק נחמד אבל חוץ מריילי ואולי אמילי לא נפלתי מהמתמודדים

mikemiller

New member
פרק 2

Zach Kaltenbach - ג'ניפר העבירה אותו כי הוא חתיך??
Andrew Annello - בחור היפראקטיבי עם קול בינוני
Jhameel - אסייתי עם סימנים מוזרים על הפנים , לא משהו
Loren Lott - הקול לא תואם את המראה אבל אולי היא תשתפר
Naomi Tatsuoka - אוי , כמה מניירות בביצוע אחד , אלוהים
Alex Shuer - גם אותו לא זכרתי בכלל מעונה קודמת
Piper Jones - כשמה כן היא , יש לה PIPES
Trevor Douglas - חנון הכי קול שיש, נשמע טוב , יש פוטנציאל
Gina Venier - בחורה שמנגנת בכל מיני כלים מוזרים , סה"כ מחבב אותה, הראשונה שממש מסקרנת אותי
Hector Montenegro - הבחור קצת עף על עצמו , נראה לי הוא הולך לעצבן אותי
Lovey James - יש פוטנציאל גבוה, היא מאוד מסחרית ורלוונטית למוזיקה של היום
Garrett Miles - אהבתי מאוד את הקול שלו ועושה רושם של בחור טוב
Kelley Kime - הילדה גנבה את ההצגה ואני לא בטוח שבלי הילדה היא הייתה עוברת
Cody Fry - הבחור מוכשר, פוטנציאל
Clark Beckham - כמו קודי , מוכשר עם פוטנציאל , נראה בהמשך
Jess Lamb - חמודה, אהבתי איך שהיא ניגנה , איך שהיא שרה, רוצה אותה בהופעות החיות!
Savion Wright - כיף שהוא חזר!
Sarina Joi-Crowe - הנסיון ה200 שלה בתוכנית ואם נשפוט לפי כיילב/קנדיס אולי היא גם תזכה?

DoubleT

New member
פרקים 1-2

כל כך מתסכל לכתוב על הפרקים האלה דברים.
ועוד יותר מתסכל להיכנס לפורום ולראות שרשורפלצת, כשאתה לא מסוגל לקשר אודישנים לשמות.
אז תסלחו לי אם לשם שינוי אני כותב ולא קורא
.

מקווה שימשיכו הלאה
סביון
- זכרתי אותו כמעצבן ממש, אבל הוא הרשים אותי לטובה ואני לחלוטין רואה אותו מסיים את העונה כמנצח.
הבחור ששר קית' בפרק הראשון היה ממש טוב. חבל שהוא לא חיכה שנה-שנתיים-שלוש, כי התום ממש נשפך ממנו בשלב הזה, וזה לא מתחבר (לי לפחות, לך תדע עם אמריקה
) עם הסגנון המוזיקלי שלו..
הבחורה עם הפסנתר מסוף הפרק השני - לא חושב שהיא תשרוד הרבה, אבל היא חריגה בנוף ואני אופטימי לגבי בחירות השירים שלה
הבחורה עם הכסא-תוף

הבחורה עם הילדונת הממש ממש מתוקה - אני די בטוח שהיא תתגלה כקרטון כבר בהוליווד, אבל היה לה אודישן ממש טוב, וכל בנאדם ששר Sunday Morning סביר ומעלה (חוץ מאדם לוין
) מדהים מבחינתי

לא יפריע לי אם יעברו הלאה
הבחור העיוור שהפתיע אותי לטובה
הילדונת מהפרק הראשון ששרה קרי

היו כמה WTF-ים שבאמת לא הבנתי איך עברו.. אבל אין לי כוח להיזכר בהם..
ביום שלישי יהיה Reality Check

למעלה