פרק 2

יופי , עד שכתבתי שאני מעדיף פרקים קצרים הופה פרק של שעה וחצי

בכל מקרה, פרק אודישנים שני!

אנדרו - הבנתי לא נכון או שהוא מעצבן באופן רפואי? די אובר דה טופ. שמח שהארי הרגיע אותו. עדיין לא משהו שהייתי עף ממנו.
צ'יזס אמא שלו לא פלא שהוא כזה
בא לי קצת פירה עכשיו

לורן לוט - פףףף הארי עם הנגן פסנתר
טוב היא קצת מזייפת והקול שלה קצת צורם, שזה חבל כי היא נראית אחלה
חחח "It says we're not scripted then Jen says a line"

טרוור (טרבר? טרבור? איך כותבים את זה לעזאזל?!) - בחור משעשע
"puberty was bad". אני אוהב את האנרגיה שלו

חבל שהקול שלו לא קצת יותר מפותח אבל נראה לאן זה הולך.

קלי קיים - חחח לא ברור שהם ינגנו Let It Go לילדה
כל ההתלהבות הזאת עוד לפני שהאמא בכלל דיברה.
היא נשמעת נחמד, בטח מספיק בשביל לעבור להוליווד. הילדה ממש חמודה.

גארט - איזה קשר יפה של אבא ובן
הוא נשמע ממש טוב! תכלס הופתעתי. מעניין מה יקרה איתו בהמשך.

קלארק חולצה אדומה - מממ בסדר כזה... לא אהבתי את הנגינה בגיטרה האמת.

ג'ינה מדיקסון - היה אודישן ממש נחמד. מעניין אותי לשמוע אותה ממש שרה עם הקול לבד ואם זה יכול להחזיק הופעה. נראה.

אלכס שייר - הוא בסדר אבל די רגיל. לא בטוח כמה הקול שלו באמת מפותח.

קודי - חחח הארי שוב ביציאה טובה. אהבתי את איך שהוא שר למרות שזה היה טיפה משוחק מידי וזחוח מידי, אבל כשרון יש פה.

הקטור - "she has a hair stylist for every one of her hairs"
נשמע סבבה. קצת בעייתי כשהוא

שר חזק אבל אפשר לעבוד על זה.

סרינה - טוב אני לא זוכר אותה מאף פעם... היא די צורמת בשבילי ואם אפשר פחות לצעוק זה גם יעזור תודה

שלושת האנשים שהראו זריז - אף אחד לא הפיל אותי. אני רק אגיד שאני שונא ביטבוקסינג
וואו יוצא שאני מתלונן הרבה

סאביון (אוף האמריקאים והשמות המונפצים שלהם) - נראה לי שנה שעברה ממה שאני זוכר לא ממש התלהבתי ממנו. אבל לבינתיים הוא נשמע נחמד אז למה לא להעביר אותו הלאה.

זאק - נראה לי כל אחד שמתחיל עם "can you play my note" חופר לעצמו בור. לא שר מדהים.

טאטווקה - טוב. מצחיקה היא לא. מוזרה היא כן. אלוהים כמה מניירות. וואו לפעמים אני פשוט לא יכול להבין את השופטים.

ג'מיל - נתחיל בלשלוח אותו לשירותים לנקות את הפרצוף? מה זה השיר הזה, שיר גניחות? היה נחמד אבל לא נראה לי שאני אזכור אותו אם לא הוא לא היה מצייר על עצמו.

ג'אסמין - כשהיא שרה חלש בהתחלה זה נשמע טוב אבל זה פשוט הלך ונהיה גרוע ככל שהיא צעקה יותר. הייתי שולח אותה לשנה של שיעורי פיתוח קול.

לאבי - נשמעה לי יותר כמו חיקוי מאשר הדבר האמיתי, אבל נראה. רציתי שקית' והארי ימשיכו לדבר מאחורה בזמן שג'ניפר דיברה איתה

ג'ס - אני אוהב את זה שהיא חיכתה עם לבוא לתוכנית וזאת לא עוד בת 15 שבאה ברגע שהיא היתה יכולה. היא נשמעת נחמד אבל לא מדבר אליי הסגנון הזה. וגם עם הקלוז אפ קצת ראיתי יותר מידי מתוך הפה שלה שהייתי רוצה
אהבתי שהיא קיללה ברגע שהארי התחיל לנגן איתה

סך הכל בשביל לסכם את השבוע הראשון של העונה החדשה - לא ראיתי אף אחד שהעיף אותי עדיין.
אני מקווה שזה ישתנה באודישנים הבאים. אבל השופטים ממש מצחיקים ויש אנרגיה טובה אז סחטיין עליהם!