דעתי על הפיילוט
טוב, אז מי שלא מכיר את התוכנית, מדובר בסדרת דרמה מוזיקלית חדשה שעוסקת בחייהן של שתי כוכבות קאנטרי- ריינה ג'יימס (קוני בריטון) וג'ולייט ברנס (היידן פנטייר).
ריינה היא כוכבת קאנטרי מפורסמת עם ותק של 20 שנה בתחום, בתו של מיליונר מקומי שמטרתו העיקרית בחיים מעבר ללעשות הרבה כסף היא לשלוט בחייהם של כל הקרובים לו. ג'ולייט היא כוכבת קאנטרי פופ צעירה, פלסטית ומצליחה מאוד, הטיילור סוויפט של התוכנית אם תרצו. אגב הדימיון הפיזי בין ג'ולייט לטיילור סוויפט וריינה לפיית' היל לדעתי ממש לא מקרי..
בפרק הראשון אנחנו מגלים שריינה אינה מצליחה כמו בעבר. אומנם היא עדין מאוד מוערכת אבל הטור החדש שלה לא מוכר כמו שחברת התקליטים מצפה ממנה ולכן היו"ר החדש של חברת התקליטים מעלה רעיון בו ריינה תצא לטור משותף עם ג'ולייט, שהכרטיסים להופעות שלה נמכרים כמו לחמניות חמות. מיותר לציין שאף אחת מהשתיים לא מרוצה מהרעיון הזה. הן לא מעריכות אחת את השניה וכל אחת תקועה בעולם שלה. זה יוצר המון קונפליקטים ותוך כדי אנחנו לומדים להכיר את הדמויות קצת יותר לעומק ומגלים עוד פרטים על החיים שלהן. כמובן שיש גם דמויות משניות מאוד נחמדות שעושה רושם שבהמשך יהיו איתם קטעים מעניינים.
בגדול הפרק הראשון היה ממש מוצלח בעיני. הסדרה עשויה טוב. בחירת השחקנים מוצלחת, העלילה מעניינת ויש כמות נכבדה של שירים נהדרים. אם כי לא בצורה מעיקה ו"כפייתית" כמו בגלי למשל.
בנאשוויל הדגש העיקרי הוא על העלילה והמוזיקה לוקחת תפקיד משני. שזה נחמד מאוד.
סכ"ה פרק פתיחה מאוד מוצלח בעיני. אני ממליצה על הסדרה. נכון לעכשיו, חוץ מדקסטר אני חושבת שזו הסדרה היחידה שאני מוכנה להתחייב לה בסתיו הקרוב.
אם צפיתם בפרק הראשון, בואו לספר מה חשבתם עליו.