Nashville S01E01

LeAnnDylan

Well-known member
Nashville S01E01

סוף סוף יצא לי לראות את הפרק הראשון. אם גם אתם צפיתם, מה דעתכם?

LeAnnDylan

Well-known member
דעתי על הפיילוט

טוב, אז מי שלא מכיר את התוכנית, מדובר בסדרת דרמה מוזיקלית חדשה שעוסקת בחייהן של שתי כוכבות קאנטרי- ריינה ג'יימס (קוני בריטון) וג'ולייט ברנס (היידן פנטייר).
ריינה היא כוכבת קאנטרי מפורסמת עם ותק של 20 שנה בתחום, בתו של מיליונר מקומי שמטרתו העיקרית בחיים מעבר ללעשות הרבה כסף היא לשלוט בחייהם של כל הקרובים לו. ג'ולייט היא כוכבת קאנטרי פופ צעירה, פלסטית ומצליחה מאוד, הטיילור סוויפט של התוכנית אם תרצו. אגב הדימיון הפיזי בין ג'ולייט לטיילור סוויפט וריינה לפיית' היל לדעתי ממש לא מקרי..

בפרק הראשון אנחנו מגלים שריינה אינה מצליחה כמו בעבר. אומנם היא עדין מאוד מוערכת אבל הטור החדש שלה לא מוכר כמו שחברת התקליטים מצפה ממנה ולכן היו"ר החדש של חברת התקליטים מעלה רעיון בו ריינה תצא לטור משותף עם ג'ולייט, שהכרטיסים להופעות שלה נמכרים כמו לחמניות חמות. מיותר לציין שאף אחת מהשתיים לא מרוצה מהרעיון הזה. הן לא מעריכות אחת את השניה וכל אחת תקועה בעולם שלה. זה יוצר המון קונפליקטים ותוך כדי אנחנו לומדים להכיר את הדמויות קצת יותר לעומק ומגלים עוד פרטים על החיים שלהן. כמובן שיש גם דמויות משניות מאוד נחמדות שעושה רושם שבהמשך יהיו איתם קטעים מעניינים.

בגדול הפרק הראשון היה ממש מוצלח בעיני. הסדרה עשויה טוב. בחירת השחקנים מוצלחת, העלילה מעניינת ויש כמות נכבדה של שירים נהדרים. אם כי לא בצורה מעיקה ו"כפייתית" כמו בגלי למשל.
בנאשוויל הדגש העיקרי הוא על העלילה והמוזיקה לוקחת תפקיד משני. שזה נחמד מאוד.
סכ"ה פרק פתיחה מאוד מוצלח בעיני. אני ממליצה על הסדרה. נכון לעכשיו, חוץ מדקסטר אני חושבת שזו הסדרה היחידה שאני מוכנה להתחייב לה בסתיו הקרוב.

אם צפיתם בפרק הראשון, בואו לספר מה חשבתם עליו.

מקפיץ את תגובתי הישנה לנושא

כמו הרבה צפון אמריקאים התסכלתי בפרקים הראשונים של תחילת עונות השידור של הסתיו. נצפו דברים טובים מאלו.
מין שילוב מטריד של FAME עם אופרת סבון סטייל א'ארון ספלינג (90210 המקורית, ספינת האהבה, שושלת וכד') ודמויות צעירות שמוטרדות ממהות החיים (סטייל דוסון קריק, טווילייט שחזק מאוד עכשיו ואנג'ל של ג'וס ווידון בתקופות מסוימות).
והמוזיקה... לא ממש שווה את זה לטעמי.

LeAnnDylan

Well-known member
אני עושה רושם קשוח מידי

אנחנו פה יותר קלילים
אהבים הרבה טראש אז יותר קל לרצות אותנו

חוץ מזה שגם בלי החיבה שלי לטראש אני עדין חושבת שהסדרה נחמדה. אז נכון שבנתיים לא היה שום שיר בתוכנית שגרם לי לרצות לחזור להאזין לו עשרות פעמים אבל הם גם לא היו ממש גרועים אז זה נחמד.
חוץ מזה שאין שום דבר קע בכל הסדרות שציינת למעלה
(בכל אלה שאני מכירה בכל אופן..)

LeAnnDylan

Well-known member
*אתה

לא יודעת למה כתבתי אני. אני בכלל לא קשוחה

אני כזו נרקיסיסטית

Guncrazy

New member
ראיתי

באיחור נוראי כי לא מצאתי לזה זמן אבל סיימתי מקודם לצפות בפרק הראשון וממש התלהבתי! איזה כיף שעשו סדרה במיוחד בשבילנו

גם אני חשבתי על פיית' היל בשניה הראשונה שהראו את ריינה. למרות שבמקרה של ג'ולייט חשבתי יותר בקטע של קרי אנדרווד אבל אולי זה מיקס של שתיהן...
איזה רעיון גאוני לסדרה. לא הבנתי כל כך את תפקידם של כל הילדים והנגנים מסביב. בנתיים הם לא כאלה מעניינים אבל אולי בהמשך אני אפענח איך אני אמורה להרגיש לגביהם.

LeAnnDylan

Well-known member
יש בה קצת קרי

אבל קרי היא סוג של אמריקן סוויטהארט כזו. לא רק ילדות קטנות אוהבות אותה. בעוד שטיילור מצטיירת כזמרת של בנות עשרה.
ודווקא את הבלונדה הזו שכותבת שירים שאני לא זוכרת איך קוראים לה או מה הקשר שלה לאף אחד שם, אני מחבבת.

ראיתי גם

ממש משמ התלהבתי! לא זוכרת כל כך מה היה בפרק הראשון אבל דיקן חתיך! למי אכפת שהוא בן איזה 100

אני ממש אוהבת את היידן כאן. בגיבורים שנאתי את הדמות שלה לגמרי. פה רואים שהיא באמת שחקנית טובה. אני מניחה שהקול שלה זה אוטו-טון אבל עדין היא נשמעת לא רע.
וכן, ריינה היא הכי פיית' היל למרות שהבלו בירד מזכיר לי את הבלאקבירד של מרטינה מקברייד אז אולי גם פה יש מיקסים...
במיוחד אם זה תלוי בדילן והתיאוריות המטורפות שלה של מרטינה שונאת את קרי אנדרווד

LeAnnDylan

Well-known member
וואי גם אני חשבתי על מרטינה כשאמרו בלובירד

אבל ריינה כל כך דומה לפיית' היל שפשוט שללתי את האפשרות שיכול להיות שהם מכוונים למרטינה.

Guncrazy

New member
אתן מודעות לזה שהבלובירד זה מקום אמיתי,נכון?

לא חושבת שהיה ענין לצחוק בעקיפין על מרטינה. חוץ מזה שהבלובירד זה בית קפה בעוד שהבלאקבירד של מרטינה זה אולפן הקלטות...

LeAnnDylan

Well-known member
ברור! הילרי לינדזי מופיעה שם כל הזמן

ואני גם לא חושבת שניסו לעשות משהו שירמז על מרטינה אבל בכל זאת זה הזכיר לי אותה

למעלה