Nashville S01E03

Nashville S01E03

שודר כבר פרק 4 אבל לא ראיתי שפתחתם שרשור לפרק 3.

הנה רשימת השירים שהיו בפרק:
Gunnar Scott and Scarlett O’Connor (Sam Palladio and Clare Bowen), ‘If I Didn’t Know Better’ (The Civil Wars)
Gunnar and Scarlett, ‘Fade Into You’ (‘Nashville’ Original)
Rayna James and Deacon Claybourne (Connie Britton and Charles Esten), ‘No One Will Ever Love You’
Juliette Barnes (Hayden Panettiere), ‘Undermine’
Blitzen Trapper, ‘Country Caravan’
Juliette Barnes, ‘Telescope’
Gunnar and Scarlett, ‘I Will Fall’ (‘Nashville’ Original)
Rayna and Her Daughters, She’s Just a Girl I Used to Know’ (George Jones)

מה חשבתם על הפרק?

דעתי על הפרק

ריינה בצרות כלכליות.
היא מגלה למה אבא שלה שונא את הקריירה שלה- בגלל שלאמא שלה היה רומן עם אמן שהכירה.
טדי מסתיר סודות.
היחסים של ריינה ודיקן עולים על סרטון.
אמא של ג'ולייט ממשיכה לעשות בעיות וכדי להימנע מענין ציבורי היא עוברת לגור עם ג'ולייט.
גאנר סקרלט מקליטים את הדמו שלהם.
וג'ולייט נתפסה גונבת לק מחנות.

היה פרק ממש מוצלח והשיר של הפרק מבחינתי זה של שתי הבנות של ריינה ששרו טלסקופ. הן כאלה חמודות

מה הקטע של ג'ולייט? כרגע לא ברור. אני מניחה שהיא רוצה קצת תשומת לב הרי ראו שהיא מחכה שהבנות יצלמו אותה ואז היא הכניסה את הלק לתיק.
אנחנו לומדים עוד על העבר של דיקן וריינה. מצד אחד, כל מה שאנחנו לומדים על העבר מוכיח לנו למה הם לא צריכים להיות יחד בהווה. מצד שני, עושה רושם שכל מה שהיה צריך להפריד בניהם אז, לא הצליח והם עדין מסוגלים לעבוד יחד בצורה מקצועית במשך כל כך הרבה זמן. אז למה פתאום הקרעים במערכת היחסים שלהם?

LeAnnDylan

Well-known member
לא כל כך זוכרת מה היה

אבל אני זוכרת שאהבתי את הפרק. הקטע בסוף עם הלק היה די מפתיע. לא ראיתי את זה בא. לא חושבת שהבנתי מה הולך שם בכלל. גם אחרי שראיתי את הפרק הרביעי לא הבנתי מה עבר עליה..

גם אני זוכרת לטובה את הביצוע של הבנות לטלסקופ. חמודות

למעלה