shinigami-kun - פרק רביעי

herouth

New member
shinigami-kun - פרק רביעי

אז הפעם היתה לנו דילמה פילוסופית קלאסית. חמישה אנשים נמצאים בחדר, מי עדיף שימות: גיבור שמציל אנשים, ילד קטן ותמים, אמא של הילד הקטן והתמים, רופא שמציל ילדים קטנים ותמימים, ואחת מיותרת. כלומר, נתנו אוסף של אנשים שיש סיבות טובות שלא הם אלה שימותו, אבל החוליה החלשה היתה האחות, שהיא לא כל כך חשובה כמו הרופא, לא אמא של אף אחד עדיין, עברה את גיל התמימות... בסוף באמת היא זו שנדפקה (אם כי לא הרגו אותה).

המשרד שם בארץ השיניגמים כנראה ממש דפוק אם עדיין אין להם ניסיון במוות של עוברים והם לא יודעים שזו סיבה סבירה לכך שלא יופיע שם במחברת.

ו...השיניגמי-בוס מטריד מינית ומנצל יחסי מרות, עם העורבת המעצבנת. אגב, אם הוא הבוס של שניהם, היא לא מיותרת? ואם הוא בוס של עוד שיניגמים, איפה הם?

נניח שהשיניגמי היה מבין מי זה שעומד למות בחדר. איך בדיוק הוא היה מבשר לעובר בבטן אמו שיתכונן למוות ויעשה דברים משמעותיים במה שנותר לו מהחיים? עושה רושם שזה כל מה ששיניגמי אמור לעשות. חוץ, אולי, מלנסות לסכל את תוכניותיו של אקומה אם יש כזה בסביבה. אני בתור ממשלת השיניגמים הייתי עושה ייעול ומבטלת את כל המוסד הזה. לא עדיף לשלוח צוות שיניגמים מומחים לסיכול ממוקד של אקומה?

אגב, בשביל מדינה שאמצעי המניעה העיקרי שלה אחרי הקונדום הוא הפלות, די מפתיע שהיפנים מתייחסים לעובר כאילו הוא ממש חי.

אה, ושוב הופיע לנו אקומה. כלומר, האמא של הילד קראה לו. לא הבנתי בסוף אם שתי המשאלות שהיא בקשה - שיהיה לו כסף אחרי מותה ושיהיה בריא אחרי מותה - יתקיימו, ואז היא רחוקה משאלה אחת מאכילת נשמה, או שכל העסקה התבטלה בסוף. הוא מנסה שם לפתות את כולם, אבל בסוף כולם עומדים בפרץ אחרי שכנוע קל מהשיניגמי. זה בטח די ביאס אותו - קראו לו במיוחד ובסוף יצא בלי כלום. מה שכן למדנו שאקומה הם מטבעם פחדנים ושקרנים.

johnny d

New member
נראה לי שאפשר להמשיך לסדרה הבאה

אני יושב כאן עם סוזי, ואנחנו מדברים על הסדרה, המשחק נוראי, אין עלילה או הגיון....

מה אתם אומרות?

innocence

New member
אני לצערי לא הספקתי השבוע

השבוע היה די מטורף.

ולא יודעת אם יחסר לי יותר מדי לא לראות את הסדרה.. לא התחברתי אליה וזה לא שפתחו לנו איזה קו עלילתי חדש ומעניין שאני סקרנית לראות איך הוא יגמר

johnny d

New member
סדרות יפניות לאחרונה

לא משהו, בא לי לראות משהו בסגנון קומדיה או משהו ישן יותר ובעל איזה עלילה מתקבלת על הדעת...
ניסיתי את הפרק הראשון של Yowakutemo Katemasu ממש לא משהו....

אבל אחרי הכשלון האחרון בבחירת תוכנית, אני לא בטוח איך אפשר לבחור תוכנית טובה...

אני אראה מה שלא תבחרו...

לבנתיים תוכניות שאהבתי:
saikou no rikon
kit no kuni kara
osozaki no himawari
moteki
ו- futari no yumi מלבד הפרק האחרון.

milly12

New member
מתחילה להבין איפה הבעיה

הטעם שלנו שונה לחלוטין. מהסדרות שהזכרת 2 שנאתי (סליחה על השימוש במילה אבל זו רק דעתי) אחת שרדתי רק בגלל הפורום ו2 לא ראיתי.
גם לדעתי צריך לנסות למצוא דרמה ישנה יותר. יכול להיות שהיא יותר תתאים

milly12

New member
מה שתחליטו

בכל מקרה אני עדיין פה. עשיתי מרתונים של HERO ו NOBUNAGA NO CHEF ועוד קצת דרמות קוריאניות אז הלכו לי העיניים. הצלחתי לראות את הפרק השלישי רק ביום חמישי בערב. חוץ מזה, יש גם תוכנית ארוכה בסוף השבוע ועוד כמה תוכניות תוך כדי... בקיצור צריכה יותר זמן ביום ועיניים חזקות יותר
את הפרק הרביעי אני מתכוונת לראות במהלך היום.
אבל מה שתחליטו בסדר.

johnny d

New member
אני

סיימתי עם 北の国から תוכנית גאונית, עכשיו יש איזה 10 ספיישלים ואני לא מצליח להוריד את הראשון :\

milly12

New member
לא בשבילי

ארוך מידי. גם אם אוסיף את זה לרשימת צפייה בטח ייקח לי 3-4 חודשים עד שאוכל לראות.

milly12

New member
אוקיי ראיתי

נתחיל עם זה שהמשחק לא כזה נורא שמדובר על דרמה מבוססת מנגה. (אולי מלבד העורבת האחראית על שיניגאמי). נכון, אי אפשר להשוות את זה לדרמה "רגילה" אבל בעיני זה הרבה פחות נורא מהדרמה הקודמת.

לא ברור אם הגישה לעובר כנשמה היא של היפנים בכלל או דווקא של מחבר המנגה. במנגה שאני ראיתי הייתה תמונה שלו עם תינוק (אולי אחיין שלו, לפי מה שהיה כתוב זה בוודאות לא היה הבן שלו) אז יכול להיות שהוא רואה עובר כנשמה. זה לא בהכרח משקף את הראייה של כל היפנים. מה שכן, גם כאן הראיה שאשה שווה פחות אם אין לה ילדים הצליחה להרגיז אותי. אבל שוב אני רואה את זה בהתאם למגמה האחרונה של עידוד ילודה.

אכן, הקטע עם העובר ללא השם מוזר. אין ביפנית מילה לעובר? זה אף פעם לא עניין אותי עד עכשיו אז לא חשבתי על זה.

לא מתאים ליפן שהספריקלרים לא יעבדו. במדינה עם רעידות אדמה הייתי מצפה שהם יבדקו הכל פיקס. אם זה היה קורה במדינתנו הייתי מבינה תרחיש כזה אבל לא ביפן.

milly12

New member
ועוד משהוע

האחות אולי הפסידה משהו אבל הרוויחה משהו אחר אז אי אפשר להגיד לדעתי שהיא רק נדפקה

למעלה