X-Factor UK הופעות חיות שבוע 3

is00

New member
אקס פקטור UK - שבוע 3 של ההופעות החיות

מי שכבר צפה... זה המקום בשבילכם. אל תשכחו לסמן
-ים עד השידור בארץ.

is00

New member
הופעות+תוצאות.

הופעות:
ג'ייק קוויקנדן – יותר מוצלח מהרגיל, אבל עדיין ג'ייק לא עושה כלום בשבילי. שילך ללהקת בנים. ציון:6.

"רק הצעירים" – לא מכיר את המקור, אז אני לא יודע עד כמה הוא היה קרוב למקור,
אבל זאת הייתה ההופעה הכי מוצלחת שלהם עד כה, אבל איפה היו הבנים בשיר? למה להפיל אותו רק על הבנות? ציון: 8.

ג'יי ג'יימס – הביצוע לא היה באותה רמה לאורך השיר. היו לו כמה וכמה בעיות, אבל בסה"כ היה בסדר, אבל קריוקי מדי. ציון: 7.

אנדריאה פאוסטיני – והפרס לשיר הלעוס ביותר והצפוי ביותר הולך אל...אנדריאה. נראה לי בכוח מנסים לחבל בסיכויים שלו להגיע לגמר. למזלו הביצוע שלו(אחרי ההתחלה המקרטעת) היה די טוב. ציון: 8.

לולה סאנדרס – האם אני היחיד שהבית הראשון שלולה שרה נשמע כמעט כאילו מריה בעצמה שרה את זה? בכל מקרה זה היה ביצוע טוב של לולה, לדעתי, חוץ מכמה בעיות שהיו לה פה ושם. ציון: 8.

פול אקיסטר – זה התחיל משעמם, השתפר קצת אחרי הפזמון, אבל בסופו של יום פול לא מצליח להתרומם, לטעמי. בקצב הזה – אני חושב שתוך שבועיים-שלוש הוא יודח. ציון: 6.

לורן פלאט – אני עדיין מחכה לרגע שהיא תראה את כל מה שיש לה. בינתיים זה לא קורה, אבל זה לא הופך אותה טובה פחות. ציון: 8.

ג'ק וולטון – אחרי כמה שבועות שאני שומע אותו, אני חייב להגיד שהוא נשמע בכל שיר אותו דבר, ואני לא בטוח שזה דבר טוב. הביצוע עצמו היה מאוד מקורי וכנראה הטוב ביותר שלו עד כה. ציון: 8.

פלר איסט – לדעתי השיר לא ממש עבד לטובתה. יותר מדי שירה ופחות מדי ראפ, לדעתי. פלר מצטיינת בצד של הראפ, לטעמי ולא בצד של השירה. ציון: 7.

סטיבי ריצ'י – אחחח.... הוא פשוט זמר נוראי. בהופעה עצמה הוא ממשיך להצטיין, אבל השירה...
ציון: 4.

סטריאו קיקס – ההופעה הכי טובה שלהם, אבל עם כל הכבוד הם עדיין בלגן שלם וצריך לצמצם אותם או לקוות שהם יודחו. אני מקווה לאחרון. ציון: 7.

בן היינאו – הקול של בן לא ישב טוב על השיר, לטעמי וכמו רוב הביצועים הערב הוא היה קריוקי מדי. ציון: 6.

מי צריך ללכת בהתבסס על הערב הזה? סטיבי וג'ייק.

מי אני מהמר שיימצא את עצמו בבוטום? ג'ייק, סטריאו קיקס וג'ק. למרות שנראה לי שיש מצב שנמצא שם דווקא את פול.

תוצאות:

הפתעה! לא הייתה הדחה כפולה. אני מניח שהם מחכים לשבוע הבא לספיישל ליל כל הקדושים בשביל ההדחה הכפולה הבאה. בהתחשב בכך שממה שהבנתי הגמר צריך להיות ב-13 בדצמבר הם חייבים, לפחות, עוד 2 הדחות כפולות, אלא אם השנה יהיה טופ5 ולא טופ3 בגמר.

בכל מקרה הבוטום2 היה מורכב מג'ייק ו"רק הצעירים"(זה מאוד הפתיע אותי. הייתי בטוח שיש להם לפחות עוד שבועיים עד שהם באמת יהיו בסיכון). בהופעות ההצלה, לטעמי, שוב אף אחד מהם לא סיפק הופעה טובה. ג'ייק אולי היה קצת יותר טוב, אבל עדיין אף אחד מהם לא הצדיק הצלה. הכי הפתיע אותי שהבנים של OTY נשמעו ממש רע. אולי בכל זאת עדיף לתת רק לבנות בלהקה לשיר?

מי צריך ללכת? ג'ייק. פשוט אין לו את זה. הוא אכן הודח.
ג'ייק – אני לא אתגעגע.

snirf

Active member
עוד 2 הדחות כפולות? לאאא

והאמת שגם אני שמתי לב שההפקה מנסה להוריד את ההייפ סביב אנדריאה, לא חושב שזה כ"כ מצליח להם מבחינת ההצבעות של הקהל(אני מניח) אבל אני מרוצה שהם מנסים לתת הזדמנות/לרומם גם את שאר המתמודדים.

Mikey Weiss

New member
אז ככה

-ג'ייק היה ממש גרוע! לא הצלחתי אפילו לשמוע עד הסוף.
-OYT - דווקא נהניתי, אבל ראו שהם לא עבדו על השיר הזה הרבה, שזה הגיוני לאור העובדה שהם החליפו שיר יום לפני השידור.
-ג'יי - נדרשו לי חמש דקות כדי להיזכר מה הוא שר, אז זה מראה כמה רושם הוא הותיר עליי. לפחות הוא לא הותיר רושם שלילי.
-אנדראה. טוב, אני מתה עליו, באמת, אבל אפשר בבקשה בשבוע הבא לא בלדה נשית צפויה ולעוסה עד דק? וגם לא בשבועות שאחרי זה? מיצינו. אבל ביצוע טוב.
לולה - היו לה כמה פספוסים פה שום, היא עדיין ממש לא נינוחה כשהיא שרה ואני חושבת שהיא תשתפר במידה ניכרת ברגע שהיא תצליח להשתחרר מזה ולמכור את ההגשה שלה יותר. אבל יש לה קול נהדר וביצוע לא רע בכלל.
פול - הוא מצוין ווקאלית, אבל אין לו נוכחות בגרוש.
לורן - דווקא נשמע לי שהיו לה הרבה זיופים יחסית לעצמה בביצוע הזה, אבל יש בה משהו מאד מקסים שעובד טוב על המסך.
ג'ק - עוד אחד שכל שבוע אני לא מצליחה לזכור בכלל. הוא סולידי כזה.
פלר - כיפי, אבל מבולגן מדי ומנסה לעשות יותר מדי דברים בו זמנית.
סטיבי - אין לי מושג, דילגתי. יש גבול למה אני מוכנה לעשות לעצמי.
סטריאו קיקס - הופעה מצוינת שלהם. אכן עניין השמונה מיותר ובהפקה לא מצליחים לעשות על הבמה משהו מיוחד עם זה שיראה למה זה היה טוב, אבל כשמגיע מגיע.
בן - אני מתעבת את השיר הזה, ואני חושבת שבן קצת התאמץ מדי לשיר אותו, כי זו היתה בחירה כזו צפויה של שיר עד שהוא ממש רצה להותיר על זה את החותם של הקול שלו, לפחות, אבל זה ניסה יותר מדי.
&nbsp
הפתיע אותי לראות את OTY בבוטום 2 כי חשבתי שזה היה ביצוע די כיפי, אבל ג'ייק הרוויח את מקומו והדחתו בכבוד.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

danlevin1

New member

ג'ייק - נשאר במקום כל שבוע , ווקאלי חלש
-OYT - ביצוע טוב אבל לואי באמת לא יודע מה לעשות איתם
-ג'יי - לא עשה עם השיר שום דבר מיוחד , מספיק כבר לשיר שירים של אדל
-אנדראה. - יופי של ביצוע !
לולה - היו לה רגעים טובים ממש ורגעים נוראיים , השופטים צודקים , היא לא מבינה כמה היא טובה
פול - .ואו! יופי של ביצוע , הפעם לא רק מושלם ווקאלית , גם מלא ביטחון ושיפר את ההופעה שלו משמעותית!!!
בניגוד לאחרים פה , רואה אותו לפחות בטופ 4-5
לורן -בחירת שיר נוראית , דילגתי
ג'ק - דווקא ביצוע כיפי ומקורי , לא הסכמתי עם הקטילות של השופטים
פלר - מסכים שהראפ מוסיף לה המון ,הופך אותה למגניבה
סטיבי - NEXT
סטריאו קיקס - ביצוע נפלא! נהניתי מכל שניה ועדיין להוריד לחמש ויש לנו קונטנדרים
בן - בניגוד לאחרים , אני מאוד אוהב את השיר הזה , זה אחד השירים היפים שיש אבל נמאס כבר שעושים אותו כי אין מה לחדש איתו
אבל טוב שבן הולך עם הלב שלו

הדחות - הדחה של ג'ייק סופר מוצדקת אבל חבל שאונלי דה יונג כבר שם זה אומר שימיהם ספורים

snirf

Active member
ברור, גם אני חושב שפול יגיע רחוק

גם אני לא מבין למה השופטים קטלו את ג'ק...ולהזכיר לשריל שבשבוע שעבר הוא כן "ניצל את הבמה" ולא עמד רק מול הסטנד...

Hadar07

New member
הופעות+ תוצאות

ושוב השבוע היו כמה בחירות שירים חרושות ואיומות ובאופן כללי היו הרבה הופעות בינוניות ולא מרשימות.
על כל אחד בקצרה:

1) ג'ייק- שוב שיר שממש לא מתאים לו, ביצוע חלש ולא מעניין, אני מעריכה את המאמצים שלו אבל זה פשוט לא זה.
אוי הקטע שמל בי נתנה לו לאכול שוקולד חריף כי הוא הצטלם בעירום

2) אונלי דה יאנג- היה חמוד לא יותר מזה, עדיין לא חושבת שבוחרים להם שירים שמתאימים להם, לפחות הם שרו שיר מהתקופה האחרונה.

3) ג'יי- האמת שהשתעממתי, הוא נשמע בסדר אבל לא היה בזה משהו מעניין.

4) אנדראה- ושוב ממשיכים לבחור לו שירי דיוות וזה כבר מתחיל למצות את עצמו, אבל מה שכן היה לו ביצוע די טוב, נהניתי סך הכל.
אהבתי שהוא שינה ולא ניסה להיות ביונסה.

5) לולה- לא הבנתי ממה השופטים התלהבו, ההתחלה הייתה יותר טובה אבל אחר כך היה בלאגן גדול והיא זייפה מלא וזה היה לא טוב
חבל יש לה פוטנציאל טוב אבל היא לא יציבה.

6) פול- שוב בחרו לו שיר שממש מתאים לו, ראו גם שיש לו יותר ביטחון בהופעה, לא הכי טוב שלו אבל אני נהניתי, מקווה שיגיע רחוק.

7) לורן- אני דווקא אוהבת שהיא משנה את השירים זה עושה אותה יותר מיוחדת ואני מקווה שהיא תמשיך עם זה, מבחינתי זה היה חמוד לא יותר מזה
והיא שרה טוב אבל רציתי שהיא תעשה עם השיר קצת יותר.

8) ג'ק- גרסה מעניינת לשיר, את ההתחלה יותר אהבתי אחרי שנכנסה המוזיקת רקע פחות התחברתי, השיר נשמע לי קצת מוזר, מבחינה קולית גם לא היה הכי טוב שלו.

9) פלור איסט- היא תמיד יודעת לבחור שירים שמתאימים לה, ההופעה שלה הייתה טובה והיא מלאת ביטחון ונשמעה טוב.

10) סטיבי- טוב, מיצינו אותו כבר, יאללה היה נחמד הבדיחה בהתחלה עכשיו הוא כבר צריך לעוף.

11) סטריאו קיקס- קודם כל שאפו על זה שהם לא הקשיבו ללואי ועשו הכל בעצמם, שימשיכו ככה כי זה היה הביצוע הכי טוב של הערב והכי טוב שלהם בוודאות,
זה ששר את רוב הסולואים יש לו קול ממש יפה והאקפלה הייתה יפה והם נשמעו טוב ביחד, אולי יש להם עוד סיכוי להשאר בקצב הזה.

12) בן- צריך לקבל מכות על זה שבחר את השיר הזה, קשה לי לאהוב את הביצוע כי השיר הזה יצא לי מכל החורים, עדיין בן אחד האהובים עליי העונה
רק מקווה שהוא יבחר שירים יותר טובים בהמשך.

תוצאות-
וואן ריפבליק הופיעו וריאן טדר הוכיח שהקול שלו בלייב לא תמיד נשמע טוב, איזה מגניב שהוא כתב לאלה הנדרסון את גוסט לא ידעתי את זה.
אד שירן ביצוע מהמם, אני ממש אוהבת את השיר הזה והוא נשמע ממש טוב בלייב.
לא מפתיע שג'ייק הודח, הגיע זמנו גם לא כל כך הופתעתי שאונלי דה יאנג היו שם כי לואי הורס להם לצערי,
הביצועי הדחה של שניהם היו מזעזעים אבל הם בלחץ אז קשה לשיר נורמלי אני מבינה.
מקווה שבתוכנית הבאה יבחרו להם שירים יותר טובים.

spirt20

New member
לדעתי בן, לורן ואנדראה או פול יגיעו לגמר

אבל הלוואי ובן ינצח

is00

New member
אם לא בן, אז מישהו/י אחר/ת

מה שבטוח זה שאני מקווה לראות את לורן בטופ3, אבל מעדיף שהיא לא תנצח. לדעתי זה יועיל הרבה יותר לקריירה שלה אחרי התכנית, אם היא לא תנצח.

is00

New member
בהחלט, אבל לא כזוכה. אפשר לקחת דוגמא מאלה הנדרסון.

snirf

Active member
שירים מסרטים
היה ערב די חלש...

האמת שהיה ערב די מאכזב...אחרי שבועיים חזקים פתאום מגיעה הנפילה-המתמודדים התעייפו? המנטורים כבר פחות משקיעים? אני מקווה שיתחילו להתעורר שם ומהר

כמה נק':
חבל שהמנטורים היו עצלים בבחירות שירים שלהם...יש יותר צפוי מסקייפול הנחרש? כך גם השיר של לולה when you believe, ושל אנדריאה- listen...
יש כ"כ הרבה שירים טובים מסרטים, והמנטורים פשוט התעצלו לחקור אודותם.
לא היה נעים לראות את החיכוך בין מלB לג'ק וולטון, מתמודד שאני אוהב...והיא נראית אחת שכועסת אם ממרים את פיה, לפי המשפט שלה "אם תשרוד אז נצטרך לדבר" אפשר היה להבין את זה...אני מאוד מקווה שהוא יצטער ושהיא תחזור לתמוך בו, אחרת זה יבוא לו בעוכריו.
בכלל היה ערב די מוזר...איך מגיע מצב שסיימון לא היה מודע להופעה של בן היינאו(לא היה בחזרות?), הרי במהלך השידור הוא אמר שהוא מאוכזב...וטוב שסיימון אמר שהוא צפה שוב בתוכנית בבית והיו לא מעט מתמודדים שנשמעו רע, בדגש על לולה שנתנו לה יותר מדי קרדיט בשיפוט למרות שההופעה שלה הייתה די מביכה בשבוע ה-3(!) של התחרות.
עד כדי כך המצב לא היה מרשים ש...בניגוד לשבועות קודמים שהורדתי כמה ביצועים, הרי שהשבוע גג אוריד את הביצוע של בן...לא יותר מזה.

הטובים
ג'יי ג'יימס- דעתי כדעת מלB-לא אוהב את השיר סקייפול ומעצבן אותי כבר לשמוע אותו, אבל איכשהו הוא כן הצליח לגרום לי לאהוב את הביצוע שלו.
פול אקיסטר- אחרי שבועיים של ביצועים שלו שאהבתי והורדתי, השבוע כנראה שלא אוריד...זה לא סותר את העובדה שאני מסכים שהשינוי המוזיקלי הזה היה נחוץ("לצאת מהקומפורט-זון") ושהביצוע הקולי שלו לא נפגע וממשיך להיות מעולה.
פלור איסט- פחות אהבתי את בחירת השיר וגם את הניסיון להשתיק את מלB(למרות שכן, זה היה הכרחי), אבל כהרגלה היא כוכבת, ואת זה אי-אפשר להסיר ממנה.
ג'ק וולטון- אז אומנם הוא הכעיס את מלB (למה הוא המרה את פיה של המנטורית שלו?!), אבל אני חושב שהביצוע הקולי שלו היה ממש טוב.
בן היינאו- סיימון לא אהב, אני דווקא כן. אומנם זה שיר "חרוש", אבל מסוג השירים שדווקא לא נמאס לשמוע אותם...אולי היה חסר רגש, אבל בניגוד להופעות קודמות שלו-היה משהו בעיניים שלו למי ששם לב ("עיניים מאוהבות", אולי הסתכל על חברה שלו במהלך כל ההופעה
)

השאר
ג'ייק קוויקנדן- אומנם שיפור משבוע שעבר אבל זה עדיין רחוק מהשבוע הראשון כשביצע את השיר של רובי וויליאמס שאהבתי...מה שכן כל הפרודקשן על הבמה-היה ממש יפה.
לולה- שינוי הלוק מחמיא לה, אבל איפה הביטחון? כל הרעידות בקול שהיו לה וחוסר הביטחון לא היו בשבוע הראשון וגם לא בשני ופתאום הן צצו עכשיו...כמה חבל, הביצוע היה די מביך ואני מתפלא שהשופטים די עפו עליה.
לורן פלאט- אני דווקא חושב שהיא לא הצליחה להפריך את טענתה "אני יכולה לשיר טוב גם מבלי לשנות את השיר"-לא חושב שהשיר הזה התאים לה, ואם עד לשבוע ה-3 היא הייתה "סוס מוביל" לדעת רוב, הרי שאחרי הביצוע הזה לטעמי היא הפכה להיות מתמודדת מן המניין בייחודה.
OTY- מה זה היה? כשהבנות שרו סולו זה היה חלש...ושוב הם ממשיכים לבצע שירים שלא מתאימים להם
מה יהיה
אנדריאה- אובר אובר דרמטי
סטריאו קיקס- מסכים שהיה שיפור, אבל למה let it be?

סטיבי- מגעיל מצד לואי להגיד לו "זהו אתה צריך ללכת הביתה", אבל...גם אני חושב ששבוע הבא יגיע זמנו

אה ואני לא בעד החלופה במקומות בין שריל ללואי...פתאום הוא נהיה רע כשהתחיל לשבת ליד סיימון

is00

New member
לורן צריכה להתעלם מכל מי שבא בטענות על השינויים שלה לשירים.

יש לנו מספיק זמרי קריוקי, תודה.

snirf

Active member
תוצאות

אין הדחה כפולה, מפתיע! מעניין מתי כן תהיה (מבחינת כמות השבועות נראה לי שצריכה להיות עוד אחת), עדיף שהיו מסיימים עם זה עכשיו...כי בשלבים מתקדמים-יהיה קשה יותר.
OTY מול ג'ייק בבוטום 2. מפתיע שOTY בבוטום
הגיע הזמן שהם יתאפסו על עצמם ומהר...שיחזרו לשורשים שלהם!
הסינג-אוף של שני הצדדים היו טובים, אהבתי גם את של ג'ייק(ההתחלה הייתה מוזרה)-אני צריך לחפש גרסא יפה של השיר הזה שאני אוהב

איזו חמודה מלB איך היא התרגשה ודמעה...

ושמישהו יסביר לי למה בכוח משנים את הלוק של המתמודדים? מה עשו לג'יי-ג'יימס?! נראה כמו ילד...וגזמו לפלור כמה מהתלתלים...
לא אהבתי

למעלה