הופעות+ תוצאות
ושוב השבוע היו כמה בחירות שירים חרושות ואיומות ובאופן כללי היו הרבה הופעות בינוניות ולא מרשימות.
על כל אחד בקצרה:
1) ג'ייק- שוב שיר שממש לא מתאים לו, ביצוע חלש ולא מעניין, אני מעריכה את המאמצים שלו אבל זה פשוט לא זה.
אוי הקטע שמל בי נתנה לו לאכול שוקולד חריף כי הוא הצטלם בעירום
2) אונלי דה יאנג- היה חמוד לא יותר מזה, עדיין לא חושבת שבוחרים להם שירים שמתאימים להם, לפחות הם שרו שיר מהתקופה האחרונה.
3) ג'יי- האמת שהשתעממתי, הוא נשמע בסדר אבל לא היה בזה משהו מעניין.
4) אנדראה- ושוב ממשיכים לבחור לו שירי דיוות וזה כבר מתחיל למצות את עצמו, אבל מה שכן היה לו ביצוע די טוב, נהניתי סך הכל.
אהבתי שהוא שינה ולא ניסה להיות ביונסה.
5) לולה- לא הבנתי ממה השופטים התלהבו, ההתחלה הייתה יותר טובה אבל אחר כך היה בלאגן גדול והיא זייפה מלא וזה היה לא טוב
חבל יש לה פוטנציאל טוב אבל היא לא יציבה.
6) פול- שוב בחרו לו שיר שממש מתאים לו, ראו גם שיש לו יותר ביטחון בהופעה, לא הכי טוב שלו אבל אני נהניתי, מקווה שיגיע רחוק.
7) לורן- אני דווקא אוהבת שהיא משנה את השירים זה עושה אותה יותר מיוחדת ואני מקווה שהיא תמשיך עם זה, מבחינתי זה היה חמוד לא יותר מזה
והיא שרה טוב אבל רציתי שהיא תעשה עם השיר קצת יותר.
8) ג'ק- גרסה מעניינת לשיר, את ההתחלה יותר אהבתי אחרי שנכנסה המוזיקת רקע פחות התחברתי, השיר נשמע לי קצת מוזר, מבחינה קולית גם לא היה הכי טוב שלו.
9) פלור איסט- היא תמיד יודעת לבחור שירים שמתאימים לה, ההופעה שלה הייתה טובה והיא מלאת ביטחון ונשמעה טוב.
10) סטיבי- טוב, מיצינו אותו כבר, יאללה היה נחמד הבדיחה בהתחלה עכשיו הוא כבר צריך לעוף.
11) סטריאו קיקס- קודם כל שאפו על זה שהם לא הקשיבו ללואי ועשו הכל בעצמם, שימשיכו ככה כי זה היה הביצוע הכי טוב של הערב והכי טוב שלהם בוודאות,
זה ששר את רוב הסולואים יש לו קול ממש יפה והאקפלה הייתה יפה והם נשמעו טוב ביחד, אולי יש להם עוד סיכוי להשאר בקצב הזה.
12) בן- צריך לקבל מכות על זה שבחר את השיר הזה, קשה לי לאהוב את הביצוע כי השיר הזה יצא לי מכל החורים, עדיין בן אחד האהובים עליי העונה
רק מקווה שהוא יבחר שירים יותר טובים בהמשך.
תוצאות-
וואן ריפבליק הופיעו וריאן טדר הוכיח שהקול שלו בלייב לא תמיד נשמע טוב, איזה מגניב שהוא כתב לאלה הנדרסון את גוסט לא ידעתי את זה.
אד שירן ביצוע מהמם, אני ממש אוהבת את השיר הזה והוא נשמע ממש טוב בלייב.
לא מפתיע שג'ייק הודח, הגיע זמנו גם לא כל כך הופתעתי שאונלי דה יאנג היו שם כי לואי הורס להם לצערי,
הביצועי הדחה של שניהם היו מזעזעים אבל הם בלחץ אז קשה לשיר נורמלי אני מבינה.
מקווה שבתוכנית הבאה יבחרו להם שירים יותר טובים.