שרשור TOPIC
סופ"ש הגדול!!

Shamy

New member
שרשור TOPIC
סופ"ש הגדול!!

אקטואליה - בגלל שאני בחורה פימינסטית אני חייבת לומר מילה על ההתנצלות של בני ציפר. לקריאת ההתנצלות לחצו כאן. הייתי רוצה להגיד שאני מאמינה בלב שלם לו , ושזה מגיע מלב אמיתי ושלם וכנה. יחד עם זאת יש קצת יותר מדי סיפורים על היותו בעלות דעות קיצוניות על מגדר שלם. מה אתם אומרים?

יחסים - מנקודה שונה , טור של עדה אופיר כבת 30 , נתנה לבעלה לפתח את הקריירה שלו בעוד שהיא נשארה ב"עבודות הבקאופיס" של הבית והפכה למעין "פאנטום". בואו לקרוא את הכתבה. ומה אתם אומרות או אומרים הייתם מוכנים לוותר על קריירה למען הבן זוג? כמה אתם שווים ?, מהו תג המחיר של הקריירה שלכם? בואו לספר לנו

AskPeople - הוריי מאיימים עליי להפרד מחברתי או שאצא מהצוואה..רוצים לקרוא? לחצו כאן . מה הייתם עושים במקומו? רוצים לענות? בואו לשתף

AskPeople2 - התחלתי לצאת עם בחורה בטינדר , היא מעוניינת בסטוצים ומשהו לא מחייב , אני מעוניין ביותר אבל "לא טוב בדברים האלה". רוצים לקרוא את הכתבה המלאה? בואו לקרוא פה..מה אתם הייתם מייעצים לו לעשות? בואו לספר לנו על כך

פלייבאז יומי - האם נצליח לנחש את צבע העיניים שלך? בואו לשחק..ולשתף האם הצליחו

יוטיוב יומי - סרטון משעשע וחסר כל שוביניזם..סתם..3 סיבות למה את "מכוערת" בעיניי גברים..בואו לצפות

למעלה