אז מה אתם משחקים השבוע?

הוריזון, SF5,טקן 7.(מקווה להכניס גם את פרסונה 5)

טקן 7: אחרי 60 שעות במולטפלייר (לפי הטיימר) אני מוכן להפסקה. אני בטוח אמשיך לשחק עם חברים ואני רוצה לעשות השבוע את הסטורי מוד ולראות סוף סוף איך קאזויה והייאצ'י סיימו את הסכסוך האידיוטי שלהם. אבל אין מספיק שעות בשבוע להכליל גם את האונליין בתוך זה.

הוריזון: זה פאקינג משחק מדהים. אני עדיין חושב שכרגע זה האקסקלוסיבי הכי טוב של הPS4.

הסיפור של ALoy מעניין., העולם מרגיש לי מאוד ריק יחסית לגודל שלו ודמויות הNPC נראות כאילו כל קיומן בחיים זה לתת לך אפשרות לשדרג את הציוד שלך ולנהל שיחות סרק, או סתם למלמל משהו.

אבל זה לא מעניין אותי כי ככל שהזמן עובר, אני מבין כמה ALOY, המכונות, החץ וקשת והמלכודות (והגרפיקה!) הן הנשמה של המשחק.

רוב הסיכויים שאם היו מפוצצים את המשחק בסייד קווסטים מעניינים הייתי עושה את הסטורי מוד באיטיות ולא נהנה ממנו.

הסיבה שאני כל כך נהנה מהמשחק זה שנורא קל לי להזדהות עם Aloy.
יש פעמים שהמשחק נותן לך לקבוע מה ALoy תגיד בשיחה חשובה
ואמנם לא נראה שיש לזה השלכות בכלל, אבל אני תמיד מרגיש שאני בוחר
בטבעיות מה שהיא היתה בוחרת.

אולי אני אוהב את זה כי באתי עם ציפיות ממש נמוכות מהעלילה, אבל העובדה שאני שם את טקן 7, פרסונה 5, היטמן 6 בצד, היא שאני מת להמשיך בסיפור הראשי.

הקרבות דאמ, אני לא אוכל לחזור למשחקים אחרים בזמן הקרוב.
זה כל כך כייף להילחם במכונות האלה, אלוהים, איזו סופה של אדרנלין.

אפילו המכונות הקטנות ממש חזקות, אני עדיין מוצא את עצמי בורח בלחץ מעדר שלם שרודף אחרי, תוך כדי הקרב אני מחליק במהירות על הדשא, בניסיון להגיע לצמחי מרפא כמה שיותר מהר, לפני שעדר מכונות יהרוג אותי, אני מפעיל

סלו-מושן כדי לכוון כמו בן אדם וגם אם שרפתי 2 מכונות עם החץ אני עדיין יכול למות כל רגע.

ולשים מלכודות למכונות האלה זה בערך הדבר הכי מספק בעולם, כשהן צועדות להן לשטח הממולכד ואתה יורה עליהן ממקום גבוה.

למרות שהחץ וקשת והמלכודות זה עיקר הנשקים, לא נמאס לי לרגע.

כן, אני קצת מתגעגע, לסייד קווסטים כמו שיש בסקיירים, שילדים ביקשו ממני
להרוג מנהלת של בת יתומים במשחק, או שעזרתי ללטאה שמכורה לסמים להשיג את הסם שלה או שכלב מדבר ביקש ממני להחזיר אותו לאל שעזב אותו.

אבל שהוריזון כזה אדיר אני פשוט מסתפק בסיפור הראשי.
לא חשבתי שכשיהיה לי את היטמן 6 אני אסתכל על משחקים אחרים, חשבתי שזה לגמרי יהיה פרסונה 5 והיטמן 6, אבל עכשיו זה יהיה פרסונה 5 והוריזון לתקופה הקרובה.
נ.ב אחרי שבGAF הזכירו לי שבמכשף 3 אתה 90% מהזמן במצב ראיית הבלש של באטמן, אז אלוהים יודע מתי אחזור אליו.

peach20

New member
אני סתם מנסה לסיים כמה משימות בטום ריידר

או אוספים שלא עשיתי. את הסיפור הראשי סיימתי כבר. יש גם הרחבות, עוד אין לי מושג איך להגיע אליהם...(התחלתי אחת). מכינה את הרקע למשחק הבא- אולי הוריזון, שמעתי שנראה מעולה על הפרו...

למעלה