לוח שידורים לויוה וינטג'

JEEPERS CREEPERS 2

Well-known member
לוח שידורים לויוה וינטג'

18:30 - חיים שלי (230 פרקים)

19:25 - רובי (115 פרקים)

20:20 - פטמגול (160 פרקים)

21:15 - קוזי גוניי (160 פרקים)

22:10 - אהבה מנצחת (172 פרקים)

Hadar169

New member
כמובן שמי שתופסות את משבצות הפריים טיים הן הטורקיות

לא חשבנו אחרת

evglev1

Well-known member
מנהל
לא בטוח ששעת החדשות היא פרים טיים

אבל זה היה ברור כשהחליטו להביא טורקיות טריות ואת הקוריאניות שעלו לערוץ קודם לא הכניסו לערוץ וינטג' שהן הרבה יותר מתאימות. הכי התאים להביא קוריאניות מויוה פלטינה, אבל לא הם מביאים טורקיות מהזמן שויוה פלוס כבר החליף משבצות לטיניות למשבצות טורקיות. אה סליחה בעצם פטמגול הייתה כשבויוה פלוס שידרו לטיניות וכשהייתה רק משבצת טורקית אחת בשני הערוצים.

Hadar169

New member
נתנו להן את המשבצות המרכזיות של הערב

כשהן משודרות אחת אחרי השנייה. מי שחיכה לערוץ וינטג' זה בעיקר אנשים שהתגעגעו ללטיניות הישנות והטובות בטח עכשיו שכל הערוצים גם ככה מלאים בטורקיות ועל רקע המחסור הלטיני.

אני הייתי מסדרת את זה ככה:
18:30 פטמגול
19:25 חיים שלי
20:20 אהבה מנצחת
21:15 רובי
22:10 קוזיי גוניי

עם כל הכבוד לנטליה אוריירו ויוה לא נתנו לאנשים יותר מידי זמן להתגעגע אלייה לעומת זאת רובי לפי מה שראיתי הייתה מאוד מבוקשת אז מגיע לה את המשבצת של שיא הצפייה. הטורקיות לא צריכות פה מקום של כבוד כי הן גם ככה נמצאות בכל מקום ובכל זמן. אבל אתה צודק אם כבר לשים טורקיות אז יכלו לקחת בחשבון גם את הקוריאניות שבכלל הוזנחו לאחרונה. אי אפשר לעשות הפרדה אז מקסימום היו מתפשרים על טורקית אחת וקוריאנית אחת. נראה אם הם לפחות יעמדו בהבטחה שלהם לשים לטיניות חדשות בויוה הרגיל וכמה זמן זה יחזיק.

evglev1

Well-known member
מנהל
האמת שלמרות שויוה לא נתנו להתגעגע לא לנטליה אורירו

ולא לפקונדו ארנה, חיים שלי ורובי הן הישנות היחידות, כל השאר גם אהבה מנצחת וגם הטורקיות זה מהעשור האחרון.

evglev1

Well-known member
מנהל
אז רק 4 שעות ו-35 דקות שידור ביום

ואני מניח שההמשך הוא כזה:
23:05 - שידור חוזר של חיים שלי
0:00 - שידור חוזר של רובי
0:55 - שידור חוזר של פטמגול
1:50 - שידור חוזר של קוזיי גוניי
2:45 - שידור חוזר של אהבה מנצחת
3:40 - השידורים יתחדשו ב...
ואז שידורים בבוקר ובצהריים או כמו שויוה מתרגמים צוהריים. ובשעות הלפנות בוקר והבוקר המוקדמות הערוץ ישבות.

Rene Zeitune

New member
אין לי כוונות לשלם על הערוץ הזה

ממילא אין לי טלוויזיה בחדר.
&nbsp
רובי הייתה סדרה מוצלחת אמנם לא בגודל בטי המכוערת וקפה בניחוח אישה שזכו לרימייקים אבל תמיד תיזכר לי לטובה למרות הדמות הראשית המגעילה שאני אישית לא סבלתי אותה. והיו לי וויכוחים עם חברה שלי אז על אלנה והקטור מול רובי אבל סה"כ הייתה אחלה סדרה, לא נמרחה והעבירה מסר וחבל שלא זכתה לרעש כמו הכלה מאיסטנבול וחלומות בהקיץ שלא מגיעות לקרסוליים שלה בעיניי. אבל בעצם אף מקסיקנית לא זכתה לרעש פה, בזמנו היו ארגנטינאיות ועכשיו טורקיות. היחיד שזכה לבמה ישראלית מחוץ כותלי ויוה זה וויליאם לוי וזה בזכות השתתפותו בקליפ של ג'ניפר לופז. רובי המקסיקנית היחידה שראויה לקבל במה ישראלית כי היא העבירה מסר חשוב לפחות בזמנו אבל לצערי המקסיקניות היו אפס פה מול הארגנטינאיות. אפילו חתולה פראית הגרועה זכתה לרעש. לא ידעו להעריך איכות. אם תשאלו אותי גם בובה פראית וחיים שלי לא מגיעות לקרסוליים של הסדרה רובי. תאכלס כוכבי רובי יכולים להסתובב פה חופשי בלי צורך במאבטחים. בניגוד לפקונדו ארנה, לאלי, ג'אן או פארוק.
&nbsp
גם כשכוכבים מקסיקנים כמו גבריאל סוטו, חוליאן חיל והשאר לא זכו לאף מילה בתקשורת, למה? כי הם ממקסיקו. רק בזכות הרשתות החברתיות ידענו על בואם. שלא לדבר על מריצה רודריגז לשעבר שהתגיירה וגם על זה לא זכתה לדיבור תקשורתי.
&nbsp
בנוגע לאהבה מנצחת זה ברור מאליו שהעדיפו את הגרסה הזאת על פני הזכות לאהוב בגלל וויליאם לוי. וגם כישוף כנראה תשודר. היו צריכים להביא כוכבים של שנות ה90 כמו אנדריאה דל בוקה, גוסטבו ברמודס, גבריאל קוראדו, פרננדו קולונגה, טליה, אדלה נורייגה, גבריאלה ספניק. בינתיים אף סדרה של קולונגה לא מופיעה בערוץ החדש וחבל, יש את מריה מריה, אזמרלדה, חבקי אותי חזק, לעולם לא אשכחך שאז שודרה בחיתוליה של ויוה פלטינה. הביאו רק לצערי רק שתי סדרות של אדית גונזלס ז"ל ישנות והן לעולם לא אשכחך וכלוב הזהב . גם היה נחמד אילו היו מביאים את נקמתה של אנחלה ואין אשמה באהבה. לא הייתי מתנגדת לצחוק הגורל. ויוה לא באמת מביא מה שנוסטלגי ולצערי חלק מהמגיבים בפייסבוק אשמים בכך שמבקשים פחות ישנות כמו מלאך ושטן, רבלדה, לב אמיץ, יש מצב לאהבה. קוזיי גוניי כל כך מיותר כבר היה עדיף אזל ובכלל מה זה הקיפוח הזה בקוריאניות? הם לפני הטורקיות בכלל! הראשונה הייתה סאם סון המתוקה והקוריאנית היחידה שראיתי ואהבתי הייתה מאיזה כוכב את, סדרה מדהימה. ברזילאיות יש כוונה לשדר את האחד אבל לא ראיתי את טרה נוסטרה בפרומו. בקיצור הקוריאניות היו אמורות להיות במקום הטורקיות שבאו אחרי.

evglev1

Well-known member
מנהל
באמת לא שמתי לב אבל המקסיקניות באמת לא זכו להד

כמו הארגנטינאיות, הטורקיות ואפילו חתולה פראית.

ואכן אם מכל הזמנים אז למה קוריאניות? במיוחד שמאיזה כוכב את שודרה רק פעם אחת כמו גם רבות אחרות בויוה פלטינה שהייתה משבצת קוריאנית אחת גם לחוזרות וגם לחדשות.

ובאמת היו צריכים להביא את הזכות לאהוב של אדלה נוריגה ולא את אהבה מנצחת ואם כל כך רצו את ויליאם לוי יכלו להביא את כישוף או יותר טוב תשוקות, למרות שהוא לא ראשי שם.

גם ככה כשחזרו בהם מהרעיון שויוה פלוס זה רק סדרות חדשות אז הקוריאניות החוזרות היו מתקופת ההתחלה של ויוה פלוס ולא הביאו שידורים חוזרים של הקוריאניות מויוה פלטינה.

אבל בעצם אולי אני מבין למה לא הביאו קוריאניות כי חוץ מהיהלום שבכתר והמלך סאן כמעט כל קוריאנית הייתה נגמרת בחודש שהערוץ בחינם והקמצנים לא רוצים שתהיה אפשרות לצפות אפילו בסדרה אחת עד הסוף בחינם. למרות שגם אז יכלו להביא את היהלום שבכתר והמלך סאן או המורד או יופי של ירושה של 30 ו-28 פרקים שעל הפרקים האחרונים היה צריך לשלם.

Hadar169

New member
נכון גם פרננדו קולונגה חסר פה

אני אשאל את ויוה לגבי טרה נוסטרה. הם יצרו ציפיות ובסוף כלל לא רכשו אותה

מקווה שעוד יש לה סיכוי

למעלה