אין לי כוונות לשלם על הערוץ הזה
ממילא אין לי טלוויזיה בחדר.

רובי הייתה סדרה מוצלחת אמנם לא בגודל בטי המכוערת וקפה בניחוח אישה שזכו לרימייקים אבל תמיד תיזכר לי לטובה למרות הדמות הראשית המגעילה שאני אישית לא סבלתי אותה. והיו לי וויכוחים עם חברה שלי אז על אלנה והקטור מול רובי אבל סה"כ הייתה אחלה סדרה, לא נמרחה והעבירה מסר וחבל שלא זכתה לרעש כמו הכלה מאיסטנבול וחלומות בהקיץ שלא מגיעות לקרסוליים שלה בעיניי. אבל בעצם אף מקסיקנית לא זכתה לרעש פה, בזמנו היו ארגנטינאיות ועכשיו טורקיות. היחיד שזכה לבמה ישראלית מחוץ כותלי ויוה זה וויליאם לוי וזה בזכות השתתפותו בקליפ של ג'ניפר לופז. רובי המקסיקנית היחידה שראויה לקבל במה ישראלית כי היא העבירה מסר חשוב לפחות בזמנו אבל לצערי המקסיקניות היו אפס פה מול הארגנטינאיות. אפילו חתולה פראית הגרועה זכתה לרעש. לא ידעו להעריך איכות. אם תשאלו אותי גם בובה פראית וחיים שלי לא מגיעות לקרסוליים של הסדרה רובי. תאכלס כוכבי רובי יכולים להסתובב פה חופשי בלי צורך במאבטחים. בניגוד לפקונדו ארנה, לאלי, ג'אן או פארוק.

גם כשכוכבים מקסיקנים כמו גבריאל סוטו, חוליאן חיל והשאר לא זכו לאף מילה בתקשורת, למה? כי הם ממקסיקו. רק בזכות הרשתות החברתיות ידענו על בואם. שלא לדבר על מריצה רודריגז לשעבר שהתגיירה וגם על זה לא זכתה לדיבור תקשורתי.

בנוגע לאהבה מנצחת זה ברור מאליו שהעדיפו את הגרסה הזאת על פני הזכות לאהוב בגלל וויליאם לוי. וגם כישוף כנראה תשודר. היו צריכים להביא כוכבים של שנות ה90 כמו אנדריאה דל בוקה, גוסטבו ברמודס, גבריאל קוראדו, פרננדו קולונגה, טליה, אדלה נורייגה, גבריאלה ספניק. בינתיים אף סדרה של קולונגה לא מופיעה בערוץ החדש וחבל, יש את מריה מריה, אזמרלדה, חבקי אותי חזק, לעולם לא אשכחך שאז שודרה בחיתוליה של ויוה פלטינה. הביאו רק לצערי רק שתי סדרות של אדית גונזלס ז"ל ישנות והן לעולם לא אשכחך וכלוב הזהב . גם היה נחמד אילו היו מביאים את נקמתה של אנחלה ואין אשמה באהבה. לא הייתי מתנגדת לצחוק הגורל. ויוה לא באמת מביא מה שנוסטלגי ולצערי חלק מהמגיבים בפייסבוק אשמים בכך שמבקשים פחות ישנות כמו מלאך ושטן, רבלדה, לב אמיץ, יש מצב לאהבה. קוזיי גוניי כל כך מיותר כבר היה עדיף אזל ובכלל מה זה הקיפוח הזה בקוריאניות? הם לפני הטורקיות בכלל! הראשונה הייתה סאם סון המתוקה והקוריאנית היחידה שראיתי ואהבתי הייתה מאיזה כוכב את, סדרה מדהימה. ברזילאיות יש כוונה לשדר את האחד אבל לא ראיתי את טרה נוסטרה בפרומו. בקיצור הקוריאניות היו אמורות להיות במקום הטורקיות שבאו אחרי.