הטיפ של מיקי על הקפאת חומוס מוכן

הטיפ של מיקי על הקפאת חומוס מוכן

ביום העצמאת סיפרתי כאן שנשאר לנו חומוס )ממרח) ביתי והתייעצתי מה לעשות אתו.
קיבלתי טיפ מבריק ממיקי מהי
בשבועות בדקנו את הטיפ ויצא מעולה - וזה אחרי ששנים חשבתי שאין טעים להקפיא חומוס כי בהפשרה המרקם מתקלקל.
וזה הטיפ, כמה פשוט ככה שווה: מקפיאים - מפשירים - ומוספים טחינה, מיץ לימון, מים עד שחוזרים למרקם הנכון.

מסוג הטיפים של ״איך לא ידעתי/חשבתי על זה?״

תודה מכל הסועדים
 
למעלה