השירשור השבועי

החתולית

New member
השירשור השבועי


השירשור השבועי על פתיחות, סגירות, מבצעים, מנות מיוחדות, אירועים, כתבות מיוחדות ושאר ירקות.
השירשור אינו מיועד ליח"צנים, מסעדנים ומפרסמים, אשר מוזמנים לשלוח הודעות לכתובת האי-מייל:[email protected].

נא להימנע מתגובות וניהול דיונים בשירשור השבועי, בעודו נעוץ.

סוף שבוע טעים,
החתולית
 

החתולית

New member
כשכפר מגיע לעיר - דלילה מארחת את מטבחצר

השף דן זוארץ יארח במסעדת דלידה את השפים יוגב ירוס ואייל סניור לערב חד פעמי של חגיגה אמיתית. קונספט התפריט – הקולינאריה הכפרית ממטבחצר פוגשת את הקולינאריה של דלידה התל אביבית.

לערב המיוחד שיתקיים ביום שלישי, ה- 13/6/17, יצרו שלושת השפים יחדיו תפריט מגוון הכולל מנות קטנות ללווי אלכוהול, דרך, מנות בינוניות ומנות גדולות לחלוקה.

חומרי הגלם לערב המיוחד מגיעים מגדלים ויצרנים מקומיים כמו יוכי אספרגוס, ברווזים ממשק לויוף, גבינות ממשק עברי וחוות הבופאלו ועוד.

את התפריט תלווה מוסיקה שמחה ותפריט יין יחודי שנבנה בימים אלו.

להלן התפריט:
מנות קטנות-
  • סשימי אינטיאס- גספאצ'ו של עגבניות צהובות ואפרסק, קרח בזיליקום, קצפת רכה 46 ₪,
  • טרטר עז- שייטל של עז קצוץ על הסכין עם טאבולה פריקה ויוגורט עזים משק עברי 48 ₪,
  • קרפצ'יו שרימפס קריסטל, גוואקמולי, משמש, ויניגרט פיסטוק ליים, סלמון סקין 48 ₪,
  • אספרגוס של יוכי-צרובים בחמאה עם זסט לימון ,ביצת חופש מוחמצת 42 ₪.
מנות בינוניות-
  • סלט עלים, סברס וגבינת שנקליש עיזים הום מייד 44 ₪,
  • טרין כבדי ברווז משק לוין- צ'אטני שאלוטס, צנימי בריוש 56 ₪,
  • רייט ערבי- תבשיל עז ויוגורט, בצל מוחמץ, זיתים סורים ופיתה דרוזית 58 ₪,
  • לב טלה- פיננסייר שומן כבש, צזיקי הודי, במיה תאילנדית 54 ₪,
  • ניוקי פריזיאן- כופתאות פרמזן מוזהבות עם ירקות קיץ צעירים וקרם פרש מחוות הבופאלו 52 ₪,
  • בטן חזיר על תבשיל שעועיות ואנשובי 58 ₪,
מנות ענקיות לחלוקה
  • כתף טלה מעושן לילה מעל פחמים וגזם שנפרק מעל כל מיני ירקות חרוכים ולאבנה ראג'ב 380 ₪,
  • פריים ריב פרה- מעושנת קלות ומזוגגת במחבת ברזל עם תפוח אדמה "אגרוף" (45 ל100 גרם) ₪.
קינוחים
  • עוגת שקדים באסקית- משמשים, קרם פרש 34 ₪,
  • מוס 70% קקאו- קצפת רכה, שטרוייזל חמאה מלוחה, קרמל טופי מלוח ובננה בחמאה חומה 36 ₪.
 

החתולית

New member
טפיוקה בצבעי הגאווה בטייגר לילי-שרונה מרקט

לכבוד שבוע הגאווה, הכינו במסעדה התאילנית, טייגר לילי-שרונה מרקט, מנה אחרונה מיוחדת – טפיוקה בצבעי הגאווה.
&nbsp
בתאריכים 5-10/6י, ניתן יהיה לרכוש את הקינוח בצבעי הקשת במחיר של 32 ₪.
&nbsp
&nbsp
 

החתולית

New member
שף שגב משה מגיע עד הבית

השף שגב משה משיק לראשונה שירות משלוחים ארצי שיגיע לכל הערים המרכזיות בישראל - גוש דן, נתניה, באר שבע, ראשון לציון, הקריות וכפר סבא.

בהמשך לפתיחת מתחמי "שגב קונספט" בתל-אביב, ראשון-לציון, הקריות, נתניה, באר-שבע וכפר-סבא, משיק בימים אלה השף שגב משה שירות משלוחים ארצי עם תפריט אותו ניתן להזמין דרך האפליקציה, האתר או בשיחת טלפון.

תפריט המשלוחים של שגב כולל מגוון רחב של מנות בקטגוריות שונות, כגון: מרקים, סלטים, מנות שף, פסטה, כריכים, כיסונים ועוד. השירות פועל בימים ראשון-חמישי בשעות הצהריים והערב (11:00-23:00).

משה מציע גם ארוחות עסקיות לאורך כל היום. העסקיות כוללות מנה עיקרית, תוספת ושתייה קרה. לבחירה:
עסקית איטלקית – רביולי / פסטה / ניוקי עם מבחר רטבים (59 ש"ח),
עסקית כיסונים – מאודים / מטוגנים (59 ש"ח)
עסקית סנדוויצ'ים – שווארמה / שניצל / חזה עוף בקונספטים שונים (64 ש"ח).

שירות המשלוחים של שגב מגיע לגוש דן (תל-אביב, רמת-גן וגבעתיים), נתניה והיישובים הסמוכים (רמת פולג, אודים, תל יצחק, בית יהושע, אבן יהודה, כפר נטר), באר שבע, עומר, ראשון לציון, קריות (קריית ביאליק, קריית חיים, קריית ים, קריית אתא וקריית מוצקין), כפר סבא, הוד השרון והמושבים הסמוכים (נווה ימין, אלישמע, נווה ירק, עדנים, ירקונה, כפר מלל ורמות השבים).

בין המנות הבולטות בתפריט המשלוחים:
  • סלט קיסר חסה, רוטב קיסר, שקדים, פרמז'ן וקרוטונים (44 ש"ח)
  • סלט נבטים סינים ומקלות צנון ברוטב איולי צ'ילי, כוסברה, קשיו, שומשום שחור ואפונה חריפה (44 ש"ח)
  • הקונספט הסיני גיוזה במילוי ירקות, רוטב סצ'ואן חריף, נבטים סינים, נענע בצל ירוק, כוסברה וצ'ילי (44 ש"ח)
  • הקונספט הספרדי כיסונים במילוי בשר בקר עם סלסת עגבניות וגוואקמולה (44 ש"ח)
  • רביולי בטטה ומסקרפונה מוגש עם עלי רוקט, גבינת פרמז'ן, שקדים ושמן כמהין (49 ש"ח)
הזמנת משלוחים 'שגב:
דרך האתר: www.segevchef.com
דרך האפליקציה: שגב משלוחים
או בטלפון: 2955*
 

pix37

New member
ג'יוטי - ההודית החיפאית נסגרת


https://www.facebook.com/Jyoti.rest/?fref=nf

ברים יקרים,
בצער רב אנו מודיעים על סגירת מסעדת ג'וטי.
היה לנו לעונג לארח את כולכם, להתפתח ולגדול עם המסעדה, אבל החלטנו להקדיש את זמננו היקר לילדים ולבית.
המסעדה תפעל כרגיל בשבועיים הקרובים, עד יום חמישי ה 15/6.
מי שמעוניין לקבל עדכונים על תכניות עתידיות מוזמן לשלוח את כתובת המייל שלו ופרטיו בהודעה פרטית.
להזמנת מקום בשבועיים הקרובים ופרטים נוספים:
052-4742521
באהבה,
ג'וטי
 

pix37

New member
המקום של דובי (טבעוני) מסדה חיפה - מחליף ידיים

המקום של דובי'ס אחד המקומות הטבעוניים היחידים שהצליחו לשלב טבעונות ופאב כייפי באמת, שהיווה מקום עיקרי לסצינת האומנות ואנשי השוליים בחיפה מחליף בעלים.
דובי העביר את הפאב לבעלותו / ניהולו של בן חסותו ומתפנה לפרויקט חדש.
 

החתולית

New member
חוות קיימא בארותיים - ארוחת בוקר מיוחד

ביום שישי הבא ה- 16.6 תתקיים בחוות קיימא בבארותיים, ארוחת בוקר מיוחדת באירוח של הצוות, וכל הטוב שמבשלת ואופה אירית שבח מחוות קיימא.
&nbsp
בתפריט: תבשילים, סלטים וממרחים מירקות, יוגורט ופירות, לחמים באפייה ביתית, גבינות, דגים, ריבות וכוס יין.
&nbsp
מחיר הארוחה 110 ש"ח לסועד, וכל ההכנסות קודש למימון המשך פעילות חוות קיימא בארותיים.
&nbsp
חוות קיימא בארותיים היא חווה חקלאית לגידול ירקות המהווה מסגרת תעסוקתית וחינוכית לנוער שלא לומד במסגרות פורמליות. החווה פועלת כעמותה ללא מטרות רווח.
&nbsp
מספר המקומות מוגבל.
הזמנות במסנג'ר של שי שבח: https://www.facebook.com/shai.schevach
או בטלפון 054-7303359.
 

Nרב

New member
גלידריית אניטה מציגים: חודש גאווה מתוק עם גלידה

בצבעי דגל הגאווה. הטעם: פנקוטה עם דובדבנים ושברי שוקולד מריר.

 

החתולית

New member
יקב ויתקין - סוף שבוע ורוד ולבן

מחר יום שישי ה- 9/6 יתקיים בין השעות 10-16, אירוע "ורוד ולבן" קייצי במיוחד.
&nbsp
לכבוד החום הגדול, נכנסים ביקב ויתקין למזגן ומציעים טעימות, כוסות ובקבוקים של יינות קייציים - רוזה ולבנים, במחירים מיוחדים.
&nbsp
לפרטים 09-8663505
 

החתולית

New member
פופ אפ אסייתי: אקסטרא ברוט הופך למקונג

בהשבוע החל לפעול בבר האקסטרא ברוט (רח' נחלת בנימין בתל-אביב) פופ אסייתי, והאקסטרא ברוט ייקרא למשך הקיץ בשם מקונג (ע"ש אחד הנהרות הגדולים באסיה).

הרעיון עלה בהמשך למסע קולינרי שערכו אנשי הברוט במזרח אסיה. לכבוד הקיץ שהגיע, החליטו להגיש אוכל קל יותר במקום האוכל הרוסי הכבד המוגש באקסטרא ברוט בדרך כלל.

את התפריט של מקונג מוביל השף גיא רובננקו, אחד השותפים בברוט ובאקסטרא ברוט, והוא כולל בין היתר:
  • באן מי בלחמניות של ערן שרויטמן - ויאטנמי קלאסי עם טרין חזיר, טבעוני עם טופו צלוי מיובש, דג ים ליים ופיש סוס;
  • בון טיט - קערת אטריות אורז עם עלים ירוקים בספייסי פיש סוס, ובטן חזיר צלויה פריכה;
  • סלט עגבניות בורמזי;
  • סלט מלפפונים מיונאן (דרום סין);
  • קאו סוי - מרק סמיך מצפון תאילנד עם אטריות חיטה מבושלות ומטוגנות, פרגיות, כורכום טרי, קארי צהוב וחלב קוקוס;
  • צ'ה טום - שרימפס צלויים עם עשבים ואטריות ברוטב בוטנים צהוב;
  • מוס שוקולד עם קרם אנגלז חמישה פלפלים וקריספי רייס;
  • פלאן קוקוס עם ריבת אננס ולמון גראס טריים.
כמובן שהתפריט ישתנה במשך הקיץ, יהיו מנות מיוחדות.

גם היצע האלכוהול יתעדכן לכבוד הפופ אפ - מברז הבירה ימזגו באקסטרא סאן מיגל (21 ש"ח לשליש), ויציעו גם וויסקי יפני, הודי וטאיוואני ובהמשך מבחר של סאקה.
 
למעלה