נמאס לי

נמאס לי

מזהירה מראש את מי שתתקשה לקרוא את התלונות שלי, אחרי שהגעתי לחודש התשיעי ועם שני ילדים גדולים בבית.
השבוע שנה מההפלה הקודמת שלי, וחוץ מחוסר השינה והסרבול, תבלתי חלק מהלילות בדמיון חוסר תנועות עובר ועוד פחות שינה.
נמאס לי. מהמשפחה המורחבת. מבן הזוג. מההתמודדות עם הילדים. מהגננת של הבת שלי (היא פשוט גדשה את הסאה היום). נמאס לי להיות כבשת הובלות וסידורים (ובסוף לשמוע מהמשפחה המורחבת שאני לא עושה מספיק). נמאס לי מלקוחות. מעניני גביה. מהעבודה בכלל. מהתחושה שהחופש שאזכה לו עם העובר בתקוה שיוולד חי ובריא - יראה בדיוק אותו דבר. ומעל לכל מהפחד שמשהו ישתבש ברגע האחרון.
בקיצור: כל יום שעובר מורט לי את העצבים.
תודה לכל מי שנשארה עד הלום, סליחה אם הרגזתי מישהי בקטגורית צרות של עשירים וכמובן חג פורים שמח.

צרות מעצבנות באמת

יכולה להצטרף בקיטורים דומים
למשל אמא בהקאות מבלה את שבוע פורים עם ילדה עם וירוס הקאות, פספסנו את כל החג :( נכון צרות של עשירים?
מה היה לגננת? מוזמנת להרחיב ולשפוך עוד קיטור
וסתם חיבוק כי זה ממש ברור שנמאס לך

תודה על החיבוק, מאמארוני

מצטערת לשמוע שרוני היתה חולה ולא נהנתה מהחג בגן ומהחופשה. בעסה שאת היית צריכה לטפל בה כשאת עצמך חלשה.
מה שקרה, זה שאחרי שהתרוצצתי בין חנויות הצעצועים באזור בחיפוש הפתעה שהבת שלי מאוד בקשה ומצאתי במחיר לא זול, ועוד איזו הפתעה שהיא רצתה (אני משתדלת לחבר מתנות לחכים, ימי הולדת כדי לצמצם את התקני לי וכדי שהבית לא יהפוך למחסן מתנות). זה חוץ מהביסלי במבה הרגיל.
כל זה כדי לגלות שהשנה הגננת החליטה שהילדים יחליפו משלוחי מנות - ולא טרחה להודיע (בשנים הקודמות כל ילד קהל את שלו). כשאספתי אותה מהחגיגה וגיליתי שההפתעות עברו הלאה התפוצצתי. מעבר לכסף שלא הייתי משקיעה בילדה זרה, זאת ההתרוצצות שלי - ובעיקר התשובה של הגננת, שאני שאלתי והיא אמרה לי. אמנם אני בסוף חודש תשיעי, אבל מאוד מאופסת (לו רק משום שמטלות הילדים עלי ואני מאוד מאורגנת בזה). אין סיכוי שהייתי שוכחת ובטח שלא משקיעה מהאנרגיות שאין לי.
בקיצור: נמאס לי.

ממש מרגיז!

אני איתך בכעס. אני מניחה שעכשיו כשכל יום הוא מורט עצבים פשוט אין רזרבות רגשיות כדי להתמודד עם בלת"מים מעצבנים. כמות המשאבים הרגשיים שלנו מוגבלת ונראה שעכשיו את מותחת את השמיכה דק דק. יש איזו התמודדות שכן אפשר לוותר עליה?רק כדי להקל את העומס? או לחלופין, משהו שיכול למלא את המאגרים? דברים קטנים, כי מהפחדים הגדולים לא נראה לי שאפשר להשתחרר.
טוב שאיווררת כאן, קבלי חיבוק מבין.

בתאוריה אפשר היה להוריד, אבל בתכלס בסביבה רק מעמיסים עוד

בן הזוג, ההורים שלי, אמא שלו. כולם רק מוסיפים לי בענינים פרטיים (ומי שיכול גם בעניני עבודה).
מיותר לציין שהתעוררתי עם כזאת צרבת שכבר חשבתי שאקיא.
ותודה גם לך על התמיכה.

אוף איזה מתסכל

ברור היית משקיעה במתנה לילד אחר מאמץ סביר, וההתרוצצות עם ההפתעות זה בלתי סביר. מה גם שהילדה בטח רצתה את ההפתעה והתאכזבה (מקווה שאהבה את משלוח המנות שקיבלה, כמובן)
מעניין, קראתי על זה כתבה לא מזמן, שבגילאים קטנים כל ילד מקבל את משלוח המנות שלו מהבית, ובערך לקראת גיל ארבע הם כבר מסוגלים לחלוק ואז מתחילים באמת להחליף משלוחי מנות. בגנים של רוני תמיד נתנו משלוח וקיבלנו אחר, מגיל שנה ואילך, שלושה גנים בסטטיסטיקה.
דרך אגב, הכל גם עלי, ואני מנסה להיות מאורגנת ולא כל כך מצליח לי, גם זה מאוד מעצבן. אני כאילו מאופסת, אבל לא.
יודעת, במקום לבקש עזרה שלא תמיד עוזר - אני לפעמים פשוט מורידה הילוך ולא מבצעת משהו. או כמה משהואים. ככה, בגסות. הבית כרגע מטונף ואין אוכל ואין בשר במקפיא. ולא החלפתי מצעים השבוע. לפעמים יש מי שבא ועושה כשלא קורה כלום. ואם לא, אז אני סתם נחה.

&nbsp

אכן כן מאמארוני

אנחנו עוד נפגש על ספסל בגן שמואל עם העגלות, מתישהו בסוף הסתיו אחרי שהשיפוץ #7,097 יסתיים.
ו/או בבית החולים בו את עובדת (אם אראה מישהי מתכופפת להקיא אניח שמדובר בך).
כן. סוכריה=הפתעה, מסתבר, לפחות בחלק מהמשפחות. מיותר לציין שהבוקר חזרתי לחנות, קניתי לילדה הפתעה שקולה לזו שאבדה לה וגם שתפתי בשיחת טלפון את האמא אליה עברה ההפתעה שלנו, אם חו"ח הבת שלי תנסה לתבוע אותה בחזרה (שלא על דעתי כמובן. מעדיפה להסביר מראש, מזל שמדובר באמא שאני מיודדת איתה).

דרך אגב, היום פיניתי חלק מההריסות בבית

והתברר ששכחתי לציין חמש מכונות כביסה (של שבע קילו כל אחת...) ששכבו בערמות שהעברתי ממקום למקום, וכיור שהתחתית שלו היתה בת שלושה ימים

ובעל שכל הסופש לא נגע בכלום מכל זה

מתגלגלת כאן מצחוק

נשמע שאפשר לקיים התנסות מעשית בארכיאולוגיה על ספת הכביסה וביוטופ בכיור. סיכוי גם לדוקטורט בהיסטוריה/פסיכולוגיה אחרי פינוי ניירת קדומה וערמות על ערמות של ציורי ילדים.
האם מנחם אותך שגם אצלנו זה היה ככה, עד שהכרחתי את עצמי ממש לאחרונה לסדר מעט?

וארגז החול שלך...

מודה ומתוודה, שגם הפעם לגמתי מעט אלכוהול, אכלתי פטריות טריות, נבטים, חומוס במסעדות, אבל מסושי די התנזרתי.
בכל מקרה בן הזוג והילדים בכוננות טאטאמי או שו"ע (אם יהיו מעונינים לבוא ולבקר אותי לכשאלד).

orli12341

New member
הקיטורים מתקבלים בברכה

יש לך את כל הזכות לקטר!!
מצטרפת לקיטורים,
גם אצלי חג פורים עבר עם וירוס שהגדול שלי תפס והפסיד הופעה שלו בתזמורת...
ואני עוד עם בחילות והקאות (שבוע 13 עד מתי?????)
וזהו מחר חוזרים לשגרה (איזה באסה...)
מצד אחד באמת צרות של עשירים והכי חשוב שהכל יעבור בשלום אבל שאת בתוך זה זה לא פשוט ולעיתים יש נקודות שבירה וזה בסדר גמור אני חושבת....

כל הקטע של משלוחי המנות של תיק, הילדים שלי הם בבית ספר, חזרו מבואסים מהמשלוח מנות שקיבלו בבית ספר, אבל בגילאים אלה מסבירים להם שיש חשיבות לנתינה יותר מאשר הקבלה, לילדי גן פחות רלוונטי המשמעות, אותם מענין ההפתעות והממתקים

שתהיה שבת שלום בהמתנה לחופש הבא....(פסח)

אורלי ומאמארוני

תודה לכולכן גם על התגובות עצמן וגם על הלגיטימציה להתלונן כאן קצת.
ובכלל - כל כך משמח לפגוש אתכן כאן בצד הזה.
דוקא בבית הספר ארגנו משלוח מנות אחיד - מה שלטעמי היה נפלא (גם בכיתות הנמוכות הילדים עלולים להתאכזב קשות, ולא לכל ההורים אותן אפשרויות כלכליות, רצון או השקפת עולם).
אתמול בלילה הגיעה סצינה קורעת לב סצינת הלקאה עצמית של הילדה מדוע נתנה ועוד ועוד. היא היתה כל כך מיוסרת ושבורה מאבדן ההפתעה שכל כך חכתה לה, שבסוף סכמנו שהפעם כן נקנה בימים הקרובים.
בעסה שעל שתיכן החג עבר במחלות במקום בהנאה, מקוה שחופשת פסח תהיה רגועה ונעימה יותר עבור שתיכן.
&nbsp

למעלה