אני זועם ממש זועם..

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אני זועם ממש זועם..

הלכתי לפסיכיאטרית עם הסיפור שלי..שאתם די מכירים כבר...יש חצי שעה להסביר לה כל...אפילו לא שעה ( קופת חולים נדיבה הא?..)..

אני מסביר ל במהירות את המצב הנפשי שלי ואת המצב הרפואי על רגל אחת ואת המצב החברתי מדברים קצת על מה הקושי להתמודד עם עבודה..אומר לה תראי תבדיקות אני בתת תזונמה חוסר בויטמינים ברזל ועוד...

פתאום שואלת אז מה אתה רוצה בעצם?..אני מסביר לה שמה שאני מבקש לאור המצב שלי זה אישפוז לצורך כלל הבדיקות במקום אחד עם התחשבות במצב הנפשי שלי ..וזה יתן לי איבחון טיפול גם פיזי גם נפשי אולי..וגם יעזור להתמודד עם הביטוח לאומי שיחזיר את הקצבה שהייתה לי.

אומרת לי זה הקופה בלתי אפשרי..בלה בלה בלה...(גם לפסיאיטרים מסתר יותר חשוב האינטרס העצמי של שימור מקום עבודה אגו בעננים ולא האדם שממולם..)..אני אומר טוב ( אני בימים הקרובים אשלח חומר לשרת הבריאות בנדון..)...אני אומר לה אז מה את יכולה לעשות?. לתת לך מכתב..ועם זה תעשה מה שאתה מוצא לנכון..

סבבי, כתבה נאום שם...אני לא אתחחיס לשגיאות הכתיב , היא רוסייה . מה שכן אתייחס אני אמרתי דברים והיא הבינה וכתבה אחרת..(מחסום שפה?...או שגם פסיכיאטריים יכולים להיות סתומים סתם ככה?? אולי גם וגם??)..

ועוד ככה..אינו מגלה סימנים פסיכוטיים (יפה מלחת נפש אין לי..) ללא תכנים דיכאוניים ברורים..אה?. מה מי?...הבנדאם אומר לך שחי שנים על קצבה דלה..שחברים אין לו..שלא מסתדר עם עבודה ..ועוד ועוד אז מה את חושבת טוב לו והוא מאושר מעופף ממש?...

יותר מזה אני אומר לה אני קם כל בוקר ומחפש סיבה למה לא להזריק לעצמי בועת אוויר לווריד..ולאמר שלום בלי מכתב כבלי הסבר בלי כלום כי ממילא אם לא הבינו אותי בחיי מה יועיל לאחר מותי..אני כבר במקום אחר..
אז מה היא עשתה מזה? כתבה כך שאני מתנה את הוויתור על המעשה האובדני ע"י קבלת עזרה כולל ביטוח לאומי...ערך עצמי גבוה, מניפולטיבי..אפקט עם מודולציות תואמות ( מה לעזא זה אומר?? ) ..

אני לא אמרתי ולא התניתי את זה לזה...ובטח שאני לא עושה מניפולציות לקבל משהו רק על מנת לקבל,, כלומר לנצל מישהו בעוד אני יכול להשיג את הדבר בכוחות עצמי...

אני לא מבין...מממש לא איך לוקחים בנאדם שרואים מול העיניים את האיבחונים הפיזיולוגיים הממשיים שיש להם בדיקות מעבדה וצילומים וכל הוכחה נדרשת ..ואומרים לו מניפולטיבי שטוען בשל כך הוא לא מסוגל לעבוד...עשיתי כזו מניפולציה לרופא שינתח אותי בגב? ככה סתם כי בא לי לקבל נכות? נולדתי עם עין עצלה עיוורון לילה ופסוריאזיס לקבל נכות?..אחותי ואחי אנסו אותי ואימי הרגה אותי כמעט כי תכננתי את זה לקבל נכות או כל דבר אחר לצורך העיניין?..

אני שואל אתכם אולי אני לא כזה חכם..אולי אני חושב שאני חכם ואני לא ...תענו לי אתם..זה נשמע הגיוני?..

לי זה נשמע יותר כמו ביטוח לאומי קיבלו מתנה חינם ממנה...הוא מניפולטיבי ורמאי וכך יטופל...

ובכלל הקופת חולים הביטוח לאומי.משרד האוצר? כולם טהורים נקיים ועושים רק טוב וחסד כל ימיי חייהם?..

ועם ישראל שרואה ושותק ושותק ורואה...ואיש איש לעצמו בעיקר אדם לאדם זאב ( אל תעלבו אני לא מכליל אתכם כמובן...) ,,זה עם זה?..מזמן לא עם זה חבורת אנשים סה"כ שאיבדו כיוון ודרך..

היום מכעסי אני מאלח לעם הזה שכל נבואות הזעם יתגשמו..כל הנבואות שייכשל בכל מלחמה שהטרור יגבר והטיילים ינחתו ..שכל מדינות העולם יאכזבו שכל הממשלה תכשל ותאכזב שלא יהיה איש מושיע..עד גוג ומגוג עם התיאורים שאנשים ימקו עינהם בחוריהם ולשונם תימס בפיהם...כן כן ככה ממש כי כרגע ככה אני רואה שמגיע לעם הזה עד שלא יתקן ויבין שאנו עם ישראל ויש לנו דרך ותרה וערכים הכי גבוהים שיש...ובנתיים שלא..אז מצידי שיקבלו את כל מלוא הדין עם ואני כל אחד לפי מידתו ,אני לא פוחד מה אקבל כי מה שאקבל אם גיהנום או גן עדן הכל בצדק של אמת ובורא עולם..והכל לטובתי...

בני אדם? פךךך (שוב לא לקחת אישית )...היה בא לי להרים כיסא לשבור לה את הגב להוציא לה עין לשבור לה את השיניים...רק כדי לאמר עין תחת עין שן תחת שן מידה כנגד מידה..(כי היא מייצגת את כל המקום העכור הזה שנקרא לוגיה אנושית ..ואת כל האטימות שהגיעה אליה החברה)...ומה אחר כך לא משנה מה יעשו לי כבר?.כלא? החיים שלי לא כלא כבר?..לפחות טיפול רפואי שלוש ארוחות ביום מקלחת ואולי לימודים כלשהם אקבל?...בלי לרוץ אחרי זה וזה בלי לשבור את הראש על בית ותשלומים ואיך מסתדרים ...כמה שנים של לקוםבבוקר ולצחוק כי אני בעצם לא בכלא אני בנופש לעומת חיי...נו לא עשיתי את זה אלוקים התערב לי..או הידיעה שהוא שם..אבל ככה חשתי..

עכשיו מה אני עושה תאמינו לי אין לי מושג..בסדר אשלח את הדברים לשרת הבריאות אך איך שזה נראה ומתקדם...אני מאוד מאוד ספקן לגבי מה היא תעשה עם זה..

זה נראה כאילו כל מי שנורמלי הוא למעשה רובוט שבוי בתפיסות מערכתייות ואוי ואבוי אם יסטו..העולם ייחרב ( בנתיים הם מחריבים את העולם אבל בהגיון שלהם הם לא רואים את זה)..

נראה לא יודע ,,,עייפתי למען האמת , קל לי אולי לתת עיצות טובות יותר טובות פחות לאחרים..קשה לי מאוד מאוד עם עצמי...בטח היום.

נותר לחכות ליום שלישי ולהחזיק מעמד ..אז יכנסו הפרוטות שאני מקבל..ואז אקנה קצת אוכל ארגיש טוב יותר מן הסתם..אנסה לנסוע למשפחה שקיבלה אותי כבן טיפוחים יעזור כנראה לשנות אווירה..( אם כי שם גם נהיה לא קל האישה חולה קשה וגם מצבם כבר לא היה מה שהיה ) לפחות קצת ביחד יהיה.

שוב אל תקחו קשה ולא אישי את ה"ברכות" שכתבתי..אני מן בסתם יותר שפכתי את רחשי ליבי מאשר אני באמת מתכוון ..ונקווה לנבואות הטובות בעם עם ישראל חוזר בתשובה ומביא משיח וכו' יתגשמו ולא הנבואות זעם..כן יהי רצון ונאמר אמן.

שיהיה ערב טוב ובשורות טובות , אמן.

lirenum

New member
היי ירון.. כמה דברים..

קודם כל זה המקום לשפוך את כל הג'יפה שיש לך במחשבות.. אין סיבה לחסוך במילים.. סך הכל זה עושה טוב לבן אדם שיש לו איפה לצעוק..

דבר שני אתה חיי בעולם לא פשוט.. שלא לדבר על מדינה אוכלת יושביה. ואתה צריך לשרוד את זה איכשהו.. למה?.. כי כל יום שאתה לא מת אתה חיי.. ואם אתה חיי אז תנסה למצות את מה שכן יש לך..

ואם נרד שניה מסיסמאות.. אין מה לעשות. החיים בזבל ולך תבין איך בחורה כזאת (הפסיכיאטרית) קיבלה את התעודה שלה ועובדת במקצוע.. אולי היא לא התחילה ככה אבל המנגנון שמפעיל אותה (ביטוח לאומי) די מקוון אותה..

עצה שלי: כבר קיבלת הוכחה שהמדינה לא שמה זין עליך.. מבחינתה אתה עול וקנס.. אני לא רואה משהו קורה בעקבות מכתב למשרד הבריאות.. אתה צריך להידחף, להיות ראשון בתור , לצעוק, לעשות באלגן בשביל לקבל יחס..

מה שאומר שאם הייתי במקומך הייתי פונה לתקשורת כלומר.. תכנים כמו "אורלי וגיא" , "חמש אם רפי רשף" , "תכנית חסכון" ולא חסר מקומות..

אולי זה לא נראה לך בטבעי ללכת בכיוון כזה.. אבל עם להיות אמיתי אני לא רואה עזרה במקום שלא מנופפים בבעיה בטלויזיה.. גם סך הכל הסיפור שלך קשה.. תנצל את זה! תשתמש בקושי הזה לטובתך פעם אחת! ולא דרך מכתב.. אגב את המכתב מהפסיכיאטרית הייתי שומר שיקריאו בטלויזיה..

דבר אחרון.. אם באמת יגיע סוף כל הדרכים ותחליט להזריק בועת אויר לתוך הוריד.. אז ממש לפני זה הייתי עוצר ל"ביקור" קטן אצל הפסיכיאטרית הכלבה!....

יאללה תרגיש טוב גבר.. צריכים אותך פה ובצ'אט

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
תודה רבה

גם הקלת עליי וגם שמעתי לעצתך כתבתי כעת מכתב די מפורט לתוכנית אורלי וגיא..כללתי את המכתב של הפסיכיאטרית והסבר על מצבי ובקשותיי מקופת חולים..והן על הסיפור עם ביטוח לאומי..

והפעם אם יפנו לא אעצור בלשוני בשל משפחה ודברים כאלה...אספר גם אספר הכל..שיפרסמו הגעתי למצב שבו רק האמת תציל אותי ולא משנה מי יפגע ..מזה.

נקווה שיעזור...

מרגיש קצת יותר טוב שוב תודה יצאת צדיק!

לי בא

New member
בהצלחה

באמת לא פשוט להתמודד עם כל הקשיים שהחיים מציבים בפנינו.
טוב עשית שפנית לאורלי וגיא, הם זוג עם ביצים

למעלה