אתם רוצים שבגללכם אני אאחר

אתם רוצים שבגללכם אני אאחר


אני מוזמן לארוחת ערב טבעונית שמכינים זוג פעילים ב"מאבק הקופים בישראל" שעורכים את הארוחה החגיגית במיוחד כאות תודה עבור נירית,אנאבל ואני כמובילי המאבק ולח"כ נינו אבסדזה ולעוזר הפרלמנטרי שלה שעוזרים ותומכים בנו באהבה מתחילת המאבק.
אני יושב פה, כותב,עונה,משתף בזיכרונות מהעבר ופתאום קולט ש

עוד לא התגלחתי
ולא התקלחתי

כשאחזור אכתוב לכם הודעת עדכונים לגבי הזדמנות נוספת למי שרוצה ועדין לא קיבל משלוח קישורי בונוס מדליקים ובעניין המפגש
ביי בינתיים
ושבוע נפלא לכולנו
 
ואכן אחרתי


וזה לא היה באשמתכם!!!
ניסיתי לעשות יותר מדי דברים במעט זמן.
אבל זה לא היה נורא, כולם קיבלו בהבנה ועבר עלינו ערב מהנה,טעים ומקסים

חזרתי מאוחר כ"כ וכל מה שהייתי מסוגל לעשות הוא ל

אתמול עבדתי בלחץ במשרד (החלה הפצת ומכירת הכרטיסים וזה כאב ראש לא קטן) עד שעות אחה"צ,חזרתי הביתה ובשעה וקצת תקתקתי גילוח,קירוח,קילוח,שלחתי כמה מיילים בהולים ועוד סידור בהול,סוף סוף אכלתי משהו קטן לאותו יום ואפילו הספקתי להתלבש יפה (איזה חתייייייך
) ולהיות מוכן לחבר שבא לאסוף אותי לחתונה ליד אשדוד
קולללווווווווווווווו ומזל טוב לחלי וניסים שהיו כ"כ יפים ונרגשים ונראו זוג

כמובן ששוב חזרתי מאוחר ועייף
מהדלת זחלתי וגיששתי למיטה רק כדי לקום מוקדם ולהתייצב רענן עלאק,בשולחני במשרד.
לכן לא הצלחתי להגיע למחשב והעלות את ההודעות שהבטחתי

אז עמכם הסליחה,המחילה והכפרה

והנה אני פה, מגיב, קורא ונדהם מהשרשור המהממממממםםםם שיצרתם בעקבות הספר: "שחקנים של עץ" ואעדכן,אשתף ואענה לכל מה שדרוש לאורך שעות הערב והלילה
 
דודו, מה אכלתם ??

אני כ"כ מנסה להימנע לגמרי ממוצרי חלב אבל המון מהדברים האהובים עלי ביותר מכילים שמנת או גבינה ...
מה אוכלים הטבעונים חוץ מגזר ונבטים ??!!
 
דודו


מילא היית חדשה...
אבל אחרי כ"כ הרבה שנים יחד החלפת לי את השם?!
ועוד בלי הכנה מראש!!!
אני אתחיל בהבהרה: אני צמחוני! עדיין לא טבעוני!!! מאמין שגם זה יגיע!
בארוחה המדוברת היה כ"כ הרבה אוכל שאני כבר לא זוכר מה היה על השולחן

אז אוכלים הטבעוניים?
למה רק גזר?!
מה עם שאר עשרות סוגי הירקות והפירות שקיימים בשוק? כאלה שאפשר לאכול ככה ואחרים שמבשלים למנה חמה,
אני למשל גיליתי לפני חצי שנה שיש ירק שנקרא: מאש (קיטניה קטנה וטעימממההה שהיא משהו בין עדשים לפול) וגם פריקה\פריקי (כל אחד קורא לזה בשם שונה שזו בעצם חיטה שנקטפה לפני שהבשילה וכך למעשה שומרת הרבה יותר טוב את כל הערכים התזונתיים שלה ואחרי בישול מתאים הופכת למעדן שמשלב טעם של חיטה שבושלה בחמין לבין תירס\פופקורן),מרקים,מאפים,פשטידות (ללא ביצים!!!!!!!!!!!!!!),קציצות מירקות שונים,תבשילי קדירה,
שומשום על נגזרותיו, טחינה,חלבה,טופו ויש אפילו "בשר" צמחוני שאפשר להכין ממנו כל מיני דברים כמו עם בשר,
אפילו שווארמה צמחונית כבר פתחו! והם מוכרים פיצה צמחונית שווה ביותר ועוד מטעמים בדרך...
יש כ"כ הרבה מתכונים לבישול פסטות ואין ספור מנות עקריות וקינוחים והכל על טהרת הצמחוניות

יש הרבה אופציות - צריך רק תיאבון

 
התפספסה לי ו'


מאש אני דווקא מכירה ואוהבת אבל רק מונבטת (מנביטה ומוסיפה לסלט ירקות, זה קראנצ'י וממש טעים !)
 
למעלה