שלום לכם:
*** אני מתאר את הבעיה להלן בגלישה בדפדפן פיירפוקס וגם ניסיון הדברים הבאים בדפדפן אקספלורר:
> אני נכנס לאתר הפייסבוק ומקבל את דף הבית שלי
> אני כותב לדוגמה פתיחת פוסט כזו: *** שלום לחברים שלי בפייסבוק ***
> מה שקורה שחלק מכוכביות פתיחת הכותרת הנ"ל מתחילות "לרדוף" אחריי ומתפזרות והכתיבה עולה מוזרה ומבורברת גם במיקומים בדומה לזה: * מולש לחברים ** ילש בפייסבוק.
> בקיצור הכל מתברבר ולא עוזר שימוש במקש end לפתרון הבעיה. גם הכל נתקע ולפעמים לא ניתן להקליד עוד מילים.
> ניסיון לצאת מהפייסבוק לגמרי ולחזור על הכתיבה שוב, לפעמים עוזר והבעיה נעלמת ולפעמים לא עוזר והבעיה ממשיכה.
> בניסיון, מצאתי פתרון בו אני צובע לפני כתיבת הפוסט את התיבה באחד מלחצני צבעי הרקע, ואחר כך מחזיר לרקע לבן ואז מקליד את ההודעה ואז כאילו הכל הסתדר וזה לא קורה לי בכניסות חדשות לפייסבוק בניסיון כתיבת פוסט, אבל אם אני סוגר את כל החלונות וחוזר לגלוש לאחר מספר שעות, הבעיה חוזרת.
> אשמח לתשובה מה יכולה להיות הבעיה.
> נ.ב.: ניקיון כללי של קוקיס, היסטוריה, קבצים זמניים וכ"ו על ידי המובנה במחשב ועם תוכנת ניקוי, לא פותרת את הבעיה.
**** לבסוף אכתוב שניראה לי משהו חשוד בצורה שאני מקבל את ההצעות לצבעים אחרי שאני לוחץ על התיבה לכתיבת פוסט. הרקע הופך לכהה שזה אולי תקין אבל מיקום הצעות הצבעים ניראה לי מוזר: אני מצרף צילום מסך:
http://bit.ly/2tcMmRi