תשובות
אחרי שמתפיחים את הבצק לכל הלילה, למחרת מוציאים מהמקרר, מוציאים ממנו קצת אוויר ונותנים לו לעמוד איזו שעה על השיש, שקצת יתחמם. לא צריך לחכות שממש יהיה בטמפ' החדר.
לשים אותו קצת בידיים עם טיפה קמח, מחלקים ל 2 אם רוצים רולדות עבות, או ל 4 אם רוצים שתי עוגות בצורת בורג, מרדדים לעובי של חצי סנטימטר ויוצרים רולדות.
לעוגת שושנים בתבנית 26 תצטרכי לדעתי 2 רולדות, תלוי גם בעובי שלהן. מקסימום יישארו קצת חתיכות מהרולדה ותוכלי לאפות אותן בתבנית אחרת. פורסים אותן לחתיכות בעובי 3-4 ס"מ ומסדרים בתבנית משומנת, עם טיפה מרווחים. מתפיחים חצי שעה בערך והרווחים ייסתמו. מורחים ביצה טרופה ואופים בערך חצי שעה בחום של 170 מעלות, עד שהבצק אפוי ושחום מלמעלה. בודקים שגם בדופן הבצק אפוי.
הבצק הזה די רך וכייפי אז לא חייבים להרטיב בסירופ סוכר, אבל את יכולה אם את רוצה שהעוגה תהיה אקסטרה עסיסית.