crema2

New member

אני עובדת 4 שנים בתחנת דלק כמתדלקת ומעוניינת לעבוד גם בחנות לאחרונה אך לא נותנים.

אתמול הייתי אצל פסיכולוגית ודברתי איתה על ההשפלה שעברתי ביון שבת ואתמול.
כאמור בשבת היה לי קטע מאוד מעליב ומשפיל עד כדי כך שהייתי מרותקת לספה עם חום גופני.
ביום שבת לא עבדתי ואני רגילה לעבוד כל יום .
התכתבתי עם המוכרנית בחנות ולפתע היא ציינה שאין לה מחליפה למשמרת ערב והמנהל מחפש בנרות מישהו
שיחליף אותה. אף אחד לא היה זמין או לא יכל. היא אמרה לי שמחוסר ברירה נשארו רק והמתדלקת השנייה לא נסיון בקופה.
אני ששמעתי את זה התמלאתי בתקווה.
היא סיפרה לי שלמרות שהמתדלקת השנייה מתה להיכנס לחנות היא לא יכולה באותו יום לעבוד .
נשארתי רק אני!!
פתאום המנהל מתקשר אלי , ואני כולי "בהיי" עונה לו.
ואז נפלו פניי.
"את יכולה לעבוד משמרת ערב בבקשה? אני שאלתי אם זה לחנות.
הוא ענה שלא הוא צריך אותי לדלק. התחלתי לחקור והוא אמר שיש נפילה בחנות.
הוא רוצה שהמתדלק בן יומיים בדלק יעבוד בחנות ואני יעבוד במקומו בדלק.
הייתי ב-ה-ל-ם!!
ואז התחלטי להתווכח איתו על כך שאמר לי שאחרי החגים הוא הבטיח לקדם אותי לחנות.,והוא אמר "רק חשבתי".
ואמר שהוא צריך לקבל אישור מיוחד מהסמנכ"ל כדי שאעבוד בחנות. הבטיח להתקשר ולא חזר אלי.
מפה לשם נהיה בלאגן בחנות . הבנתי לבד שהסמנכ"ל לא אישר לו לגביי.
ואז המצב היה כה משפיל שהוא אמר למנהל להגיע לעבוד בעצמו בחנות למרות שיש לו אותי ורצון לא חסר.
אחרי שנודע לי התקשרתי למנהל והוא אמר שבסוף ענה לו מוכרן בחנות .
בסוף באמת הוא השיג לה מחליפה. הוא אמר "תהני בבית". הייתי בדיכאון רציני וניתקתי.

שלשום ואתמול המנהל ניגש אלי ואמר לי שזה לא אישי ולא האמנתי לו.
הוא אמר שלקח אותי כאופציה אך בסוף מצא מחליף אחר. אמרתי לו שאם אותו העובד לא היה עונה לו הוא היה בעצמו עובד.
ושוב הוא חזר על עצמו בלי להתיחס לדבריי.

אתמול הגיעה אלי שמועה שלא סומכים עליי בתחנה .
שככל התירוצים "את הכי טובה" זה אולי אמת חלקית כי יש דברים נסתרים.
עובסדה המצב היה אנוש בחנות ועדיין לא לקחו אותי כאופציה, שפסלו אותי על סף.
אני רק לא מבינה איך המנהל הבטיח לי שהוא והסמנכ"ל רוצה שאתקדם בחברה אחרי החגים.
אם זה לא בא לידי ביטוי בזמן מצוקה.

אתמול ראיתי את הסמנכ"ל שראה אותי וקפץ בעליזות . "מה נשמע , מה קורה?! כאילו אני הבן שהוא הכי מאוד לפגוש אחרי מה שהיה יום לפני שסירב בתוקף שאעבוד בחנות.
הרגשתי אי נעימות. ידעתיבמצב כזה אין עם מי לדבר.
איך אפשר לבוט בטענות לבן אדם כזה?
אני עובדת בחברה 4 שנים אפילו הלקוחות צוחקים איתי שבסוף אהיה הרמנכ"ל של החברה.
ואני מתפדחת מול העובדים האחרים שאפילו לחנות לא נותנים בי אמון מסיבה כלשהי שאני חוששת שאני יודעת מהי אך צריכה לאמת אותה.

אתמול נפגשתי עם המטפלת שלי לאחר שמצבי היה רע מהרגיל.
גם היא התקשתה לקבל את המצב הזה שגם כשהעובדים פונים למנהל בקשר למנהל, הוא משפיל מבט כי זה לא תלוי בו ועובר לנושא אחר. שתינו מבינות שלא משנה מה יתרצו לי , זה לא יהיה אמין שוב תירוץ חוץ מפירוט
למה אני לא מתאימה לדעתו של הסמנכ"ל.
ואז דיברנו על חוסר הריכוז שלי, שאני בעצמי חושבת אפילו שיש לי הפרעות קשב וריכוז.
אני כל הזמן מרחפת. לפעמים שוכחים אם שילמו לי או לא . למרות שאין לי נזקים בכספים.
פשוט עשיתי עליהם רושם לא טוב , שאני מתה לשנות.
היא אמרה לי שלי העין היא רואה בעצמה שיש לי הפרעות קשב וריכוז ולמרות הכל אני צריכה לעשות אבחון כדי שאוכל לקחת ריטלין. ציינה שלחצי מהאוכלוסייה סובלת מהבעייה שיש לי.
שבאמת אולי הסיבה להתנגדות ללימודים זה ההפרעה הזאת.

אבל לי קשה לקבל את זה שכל חיי אהיה תלוייה בכדורים.
היא אמרה שאולי מבחינת התחנה אני כבר שרופה.
אך אסור לי לוותר. אני חייבת לדרוש לשמוע את האמת , ולחזור שוב ושוב לסמנכ"ל. שאני רוצה לשמוע את האמת.
לקוחה המליצה שאם זה חשוב לי כל כך לעבוד שם, ואם אני לוחמנית שאני יעבוד מרצוני וללא תשלום בחנות.
שאני יראה להם רצינות שאני לא מוותרת, שאני עובדת איכותית ואז יחליטו אם הם רוצים לתת לי הזדמנות.
אני היום קמתי בסטרס, אין לי מנוחה נפשית.
הפחד שבכל מקום יהיה לי קשיי קליטה כאלה וחוסר אמון בי מכשילה אותי.

חשבתי על האופציה אפילו להתפטר אך אני מפחדת לעשות את הצעד הזה.
נוח לי בתחנה , יש לי קביעות. אני יודעת שאם אני רוצה גם אני יכולה לכבות את הפלאפון שיודעת שירצו להקפיץ, אני יודעת שאני יכולה להבריז למשמרות והם לא יוכלו לעשות לי כלום בגלל הקביעות.
מישהו אחר הם יפטרו במקום.
אם רק הייתי מותאת משהו אחר תחליף לרטין שלא מצריך אישור רפואי היה טוב.
נורא מלחיץ אותי להודות שיש לי באמת לקות.

al19

New member
תפוז מאשרים..מאשרים...

אפשר לחסום מהפורום את מי שרוצים....
אם באמת הוא עובר על חוקי הפורום..

al19

New member
תמיד אפשר...

אבל הוא ירוץ אחרי זה לתפוז להתלונן....על זה.

lee05

New member
האמת..

אני במקומך הייתי מתפטרת.
גם אני עשית אליהם רושם רע פעם אחת ממה שאת כותבת את מנסה לשפר אותו, מנסה להוכיח את עצמך והם בכלל לא מתייחסים לזה.
המבצ הזה לקחת מישהו שהוא יום וחצי במקומך לחנות ולא לתת לך אפילו צ'אנס חד פעמי להראות להם שאת מסוגלת לעבוד גם בחנות ולא רק בתחנה זה מעליב ממש. גם את זה שסתם מושכים אותך ולא אומרים לך את האמת. כמה שהיא לפעמים כואבת אמת עדיפה על סתם משחקים וזה מה שהם עושים כרגע משחקים איתך.
נוח להם כי את טובה בדלק ולא רוצים מישהו אחר שם אז מעדיפים "לסתום לך את הפה, על ידי הבטחות שווא. (מצטערת על בוטות זה מכעיס אותי).
נכון את הרבה זמן שם אבל תזאלי את עצמך אם באמת זה העתיד שאת רוצה בשבילך? זה לא באמת מקום לבנות בו קריירה ומקום עבודה כמה שהוא טוב ברגע שמזלזלים בך אז לא שווה כלום.

שוב מתצנלת על טון הבוטה ממש מכעיסים אותי דברים האלה.

al19

New member
בבקשה אל ... פליז..

היא כבר מפרסמת את אותה הודעה בלי שינוי נוסך פעם שישית..
פשוט COPY PASTE.. מההודעות הקודמות....

אולי די כבר יא ראבק ערס!! תתפטרי ותחפשי מקום עבודה אחר או שתישארי שם ממורמרת עד שנקרא בעיתון שאיזה פסיכית אחת פוצצה את התחנת דלק שהיא עבדה שם העיקר שתפסיקי לחפור לנו בנושא !
תפנימי את העובדה שאת לא מתאימה להם בשביל לעבוד בחנות וזה שאת רק ממשיכה לחפור להם ככה מצדיק את הדעה שלהם עוד יותר .

דיי הגיע הזמן להגיד NEXT ולהמשיך הלאה בחיים המסריחים שלך .

goldy

New member
היא לא רוצה פיתרון

היא רק רוצה לדבר על הבעיה.
אתה מתעצבן כי: א. חשיבתך הגיונית: אתה חותר לפיתרון. ב. אתה נדחף בכוח לשיחת נשים
.
עשה את מה שאני עושה: כשאתה רואה חפירה (בור פתוח) ואין לך איך לכסותה (לסתום פיות); אתה שם שלט "
חפירה" וממשיך הלאה. ואז השירשור הופך להיות כולו נשים.

crema2

New member
לא יפה לדבר ככה..

מצד שני עלה לי רעיון לבקש מהסמנכ"ל שיחה , לשמוע ממנו את כל התירוצים שלו "שאני עובדת הכי טובה " וכו ואז להגיד לו בפרצוף את מה שיש לי בלב "אתה חתיכת צבוע!!!" כי זה מה שהוא.
אחרי המעשה ביום שבת הוא ראה אותי יומיים אחרי זה וכביכול הראה לי התלהבות . מבחינתי הוא צבוע!! אל תנסה לגרום לי להרגיש שכייף לך לראות אותי במיוחד שאתה יודע טוב מאוד שכבר עליתי עלייך, שאתה סתם שקרן.
הלוואי וזה היה גורם לי שיפטרו אותי ולזכות בפיצויים. הייתי מרוויחה לפחות קצת על עוגמת הנפש שאני עוברת שם כרגע

einat162

New member
אבל תחסכי כאב ראש

ויחסוך לך את ההודעות שנראה כאילו את עושה להם copy+paste.

הבעיה שלך היא שאת חיה בסרט שהם שמים עלייך קצוץ ..
את סומנת מאיזשהיא סיבה (לא מכיר אותך ואת המצב שלך לעומק בשביל להצביע על הסיבה עצמה ..) כאחת שלא תעשה שומדבר אחר מעבר למה שהיא כבר עושה ולא משנה גם אם הברטלין שלך יהפוך לזהב במגע עם האוויר .

כמו שרשמתי לך מקודם יש לך שני ברירות - להמשיך לעבוד שם ולהיות יותר ויותר ממורמרת עד לכדי אובדן השפיות (מה שנראה לי שכבר קרה לפי החפירות החוזרות ונישנות שלך
) או להתפטר ולהגיד לעצמך שהפיצויים לא שוים את זה ולהמשיך הלאה בחיים שלך ולעזוב את כולנו בשקט ...

ורק לידיעתך .. כל עוגמת הנפש שלך היא מעשה כפייך בלבד
את הגעת למסקנה שאת טובה מספיק לעבוד בחנות והם לא אז סימן שאת צודקת והם לא ? ממתי ? הרי בשביל זה יש לך בוס ואם הוא לא רוצה אותך שם וגם הסמנכל והמנכל אז גברת אני רק יכול להגיד לך שאם זה נשמע , נראה והולך כמו ברווז זה בגלל שזה פאקינג ברווז
.. תעשי פרסה לתמשיכי למקום אחר טוב יותר .

למעלה