אני רואה בחיפוש שכבר במרץ 2012
ידעת על ד"ר ברק שמאשר את הניתוחים בקופ"ח לאומית, אבל ביררת קודם בביטוח הפרטי שלך.
ואני חושבת לעצמי - למה את לא מבררת במקביל בכמה כיוונים?
אני רואה שהתייעצת לגבי מנתחים והוצה לך רשימה של מנתחים מומחים ברביזיה, אבל קבעת תור לניתוח בפברואר 2013 אצל ד"ר ליברנט, שלא ברשימת המומחים לניתוח חוזר שהומלצה לך. ועכשיו את חושבת על הלל יפה. ומה מפריע לך לעשות תור חדש אצל ד"ר ליברנט, ותור נוסף בהלל יפה? ומה לגבי קידר בבילינסון? אפשר לעשות תורים לניתוח ולבטל אותם מאוחר יותר.
למה לא יכולת לעשות את הבדיקות שנתנה לך ד"ר ליברנט ולבוא איתן לד"ר ברק? מה איכפת לו שאת כבר באה עם בדיקות? חלק מהבדיקות הרי חופף, אז שייתן לך את שאר הבדיקות בלבד.
ראיתי בתחילת 2013 שכתבת שיש לד"ר ברק תור רק לסוף מאי 2013, ובכל זאת הגעת אליו בתחילת אפריל. כך שכן הקדימו לך את התור. אז מי אמר שלא יקדימו לך את התור גם מספטמבר? וככל שתהיי נודניקית על המזכירה של ד"ר ברק, כך יותר סיכויים שיקדימו לך את התור הבא.
כמו כן, כשראית שיש 5 חודשים עד התור לד"ר ברק, לא שקלת לעבור לקופה אחרת?
חוץ מזה הרי המנותחים אמרו לך שד"ר ברק מאשר רק אחרי הבדיקות, אז לא ברור לי למה ציפית שהוא יאשר לך ניתוח לפי BMI.
יש לי הרגשה שלעובדה שלא דחפת את הנושא כמו שצריך, היתה גם הסיבה שלא היית סגורה על זה בסופו של דבר. אני חושבת שאם היית פונה בלאומית לגורמים יותר מלמעלה, ושואלת עוד שאלות הן בקופ"ח לאומית והן את המנותחים, היה לך ברור שאפשר לעשות את הבדיקות עוד לפני התור של ד"ר ברק. אני חושבת שלאומית ואת שותפים לדחייה של הדבר. BMI גבוה היה לך גם ב-2011 וב-2012, אבל מאוד התלבטת בנושא הניתוח. אבל התלבטות לא מונעת לעשות צעדים טכניים, בדיקות ותורים, כך שלא רק לאומית התמהמהה בנושא.
אני חושבת שכעת כדאי לך לקבוע תורים לניתוחים, ולהחליט סופית על המנתח (יש לך זמן להתייעץ עם עוד כמה מנתחים), קחי את ההימור, גם אם תיאלצי לדחות את התורים בסופו של דבר.
לשבת על הווריד של המזכירה של ד"ר ברק, להסביר לה את הנסיבות כדי לעשותה מעורבת ואיכפתית ולקבל הקדמת תור לד"ר ברק.
(ואגב, עד ספטמבר גם אפשר לעבור 3 פעמים לקופ"ח מכבי...).