היום פשוט הודעתי שעושה כרצוני והולכת להסתובב בעיר ...
הייתי אמורה לעזור משמונה עד עשר לטבח במטבח אבל התעוררתי בעשר ובעצם לפני כי ישר נכנסתי להתקלח וכשיצאתי כבר היה עשר ... כתבתי הודעה למדריכה והראיתי לה אותה שאני מתכוונת להישאר עד אחר הצהריים או עד חצות בחוץ כי אני צריכה שקט ולחשוב מחשבות ...
היא התקשרה למנהל ובקיצור יהיו לזה השלכות ... שאין לי ממש מושג מה הן ובלאו הכי לא ממש איכפת לי !
אבל אחרי אתמול , אחרי השיחה עם בעלי , אני צריכה לעכל דברים , להתאבל , עוד לבכות ולצעוק ולצרוח ולהוציא רגשות שליליים וגעגועים וכו' ... אתמול שעשיתי זאת זה לא ממש עזר - כמה שבכיתי וצעקתי ושאלתי למה והתגעגעתי לאבא ולכלבה שהסכמתי למסור - מוקהלי ושבא לי כל כך כלבה\ות חדשות כי אין עליהם , על כלבים תמיד אפשר למסור והם תמיד יאהבו ויאמינו לך ובך גם כשלא מגיע ...
עצוב לי ורע שבעלי לא רוצה להיות איתי יותר ( זה בערך מה שהוא אמר ) וזה ממש פוגע בי אבל זכותו ...
כלומר אם הוא לא מרגיש כלפי דברים כמו בהתחלה עקב כל מיני דברים שקרו מי אני שאחזיק אותו בכח ושנהיה ביחד אם הוא לא יהיה מאושר איתי ?!
וזה מה שכואב לא פחות ממה שהוא עשה עם אחותי הקטנה ...
ואני מבולבלת ואני רוצה ולא רוצה באותה המידה להמשיך הלאה ... כלומר לא בקטע של להתאבד אלא להכיר מישהוא חדש ... נמאס לי להיפגע כל פעם ... כן להיכנס לזוגיות ורומנטיות חדשות או לפרוש מזה ואם בא לי קצת לפעמים אז להיות עם מישהוא בקטע של סטוצים קצרים או קצת יותר לתקופות ארוכות יותר ...
בשבילי הוא היה הכי הכי למרות מה שהוא עשה עם אחותי ...
באמת שהיו יותר זבלים וחארות ממנו וכמו שכבר אמרתי הוא תמך בי במידה כזו והרבה זמן כשאנשים אחרים לא יכלו לעמוד בזה ופרשו תוך זמן קצר ...
וכן הוא טוען שהוא התמוטט בעיקר בגללי ... אני יכולה להבין את זה כי הייתי קשה ... והוא גם כועס עלי בגלל דברים שעשיתי מתוך ההתמוטטות הנפשית שמאוד השפיעו עליו והוא כועס עלי בגללם ...
ואני עדיין רוצה להיות איתו ביחד !