מייפלס

New member

כוס עמק על הצוות של ההוסטל !
אני שונאת את התנאים שהם מציבים לי שכדאי לי לעמוד בהם ... לא רוצה לעמוד בהכל !
מרשים לי גם ביום שבת מארבע עד תשע וזה לא הוגן .
וכולם עובדים חמישה ימים בשבוע גג ואני צריכה לעבוד במטבח גם יום שישי כשאני רוצה ללכת לסיפריה העירונית !

מה , אי אפשר להסתדר בלעדי ולהיות שעות רבות יותר במחשב בשבת ?

וגם זה שאני צריכה לבזבז אנרגיות , כוחות , עצבים וכעס וזמן בשביל לקבל את הכסף שהוא שלי

פשוט לא פייר ולא הוגן !

אני רוצה כבר לעזוב את ההוסטל המחורבן הזה !

מייפלס

New member

חרא .... פשוט ... חרא ...
פשוט קשה לקבל את זה שלא רוצים אותך יותר !
אחרי מה שהוא עשה והוא טוען שאני עשיתי לו ... הוא פשוט לא רוצה יותר אותי ... כמה שזה מכאיב ופוגע ... הכי הכי !

שאלתי אותו למה הוא לא עזב קודם לכן כי הייתי חתיכת בעיה וכאב ראש ?
שאלתי אותו למה הוא חשב שלהכניס ילד לתמונה במצב שהייתי בו עם אחותי ( זו הטענה האחרונה שלו בנוגע ללמה הוא היה עם אחותי ) ?

שאלתי אותו אם הוא רוצה להיות איתי או לא ( ושיענה כן או לא ) ?

וקשה וכואב לי לעמוד בתשובות שלו ... והוא לא אמר את זה ככה , אבל הוא לא רוצה להיות איתי והוא שוב נכנס לדת ... חושב ששם יהיה לו קל יותר וימצא תשובות למי יודע אילו שאלות ?!

התחלתי לבכות בטלפון ואמרתי ביקשתי שיתקשר יותר מאוחר כי אני לא רוצה שהוא יבין שהתחלתי לבכות !

מייפלס

New member
...

אני אחכה שהוא יתקשר עוד פעם ואחר כך אלך לים
ואבכה ואצרח
בטח אז לא יהיה אף אחד או כמעט אף אחד
ואני לא יודעת אם אחזור או לא
אולי אסתובב כל הלילה בחוץ וממש לא איכפת לי אם יקרה לי משהו ושידאגו לי בהוסטל !

אני מתכוונת להודיע את זה למנהל של ההוסטל .

מייפלס

New member
אה כן סליחה

הוא רוצה שנהייה חברים טובים רק ולעזור ולתמוך ולקדם אותי כמה שהוא יכול ...

מייפלס

New member
...

טוב ועכשיו הכוונה שלי היא לצאת עד הבוקר לצרוח ולבכות ולצעוק אבל נתתי מילה למנהל שאני אחזור עד חצות ואשתדל לחזור עד אז כי אין לי שעון ...

מייפלס

New member

היום פשוט הודעתי שעושה כרצוני והולכת להסתובב בעיר ...
הייתי אמורה לעזור משמונה עד עשר לטבח במטבח אבל התעוררתי בעשר ובעצם לפני כי ישר נכנסתי להתקלח וכשיצאתי כבר היה עשר ... כתבתי הודעה למדריכה והראיתי לה אותה שאני מתכוונת להישאר עד אחר הצהריים או עד חצות בחוץ כי אני צריכה שקט ולחשוב מחשבות ...
היא התקשרה למנהל ובקיצור יהיו לזה השלכות ... שאין לי ממש מושג מה הן ובלאו הכי לא ממש איכפת לי !
אבל אחרי אתמול , אחרי השיחה עם בעלי , אני צריכה לעכל דברים , להתאבל , עוד לבכות ולצעוק ולצרוח ולהוציא רגשות שליליים וגעגועים וכו' ... אתמול שעשיתי זאת זה לא ממש עזר - כמה שבכיתי וצעקתי ושאלתי למה והתגעגעתי לאבא ולכלבה שהסכמתי למסור - מוקהלי ושבא לי כל כך כלבה\ות חדשות כי אין עליהם , על כלבים תמיד אפשר למסור והם תמיד יאהבו ויאמינו לך ובך גם כשלא מגיע ...

עצוב לי ורע שבעלי לא רוצה להיות איתי יותר ( זה בערך מה שהוא אמר ) וזה ממש פוגע בי אבל זכותו ...
כלומר אם הוא לא מרגיש כלפי דברים כמו בהתחלה עקב כל מיני דברים שקרו מי אני שאחזיק אותו בכח ושנהיה ביחד אם הוא לא יהיה מאושר איתי ?!

וזה מה שכואב לא פחות ממה שהוא עשה עם אחותי הקטנה ...

ואני מבולבלת ואני רוצה ולא רוצה באותה המידה להמשיך הלאה ... כלומר לא בקטע של להתאבד אלא להכיר מישהוא חדש ... נמאס לי להיפגע כל פעם ... כן להיכנס לזוגיות ורומנטיות חדשות או לפרוש מזה ואם בא לי קצת לפעמים אז להיות עם מישהוא בקטע של סטוצים קצרים או קצת יותר לתקופות ארוכות יותר ...

בשבילי הוא היה הכי הכי למרות מה שהוא עשה עם אחותי ...
באמת שהיו יותר זבלים וחארות ממנו וכמו שכבר אמרתי הוא תמך בי במידה כזו והרבה זמן כשאנשים אחרים לא יכלו לעמוד בזה ופרשו תוך זמן קצר ...
וכן הוא טוען שהוא התמוטט בעיקר בגללי ... אני יכולה להבין את זה כי הייתי קשה ... והוא גם כועס עלי בגלל דברים שעשיתי מתוך ההתמוטטות הנפשית שמאוד השפיעו עליו והוא כועס עלי בגללם ...

ואני עדיין רוצה להיות איתו ביחד !

מייפלס

New member

אני מרגישה במערבולת ובא לי לטבוע ... אני רוצה להיות איתו ביחד ... שייתן צ'אנס ונלך לטיפול זוגי או משהו כזה ...
אני לא חושבת שרוצה לנסות להכיר מישהוא חדש כי אני מפחדת שהגלגל יחזור על עצמו ...

אני לא מרחמת על עצמי , אני כועסת , מתוסכלת ומתגעגעת ... ואני מצטערת ובוכה בגלל זה ...
אני מתחילה להרגיש שנמאס לי לנסות שוב מפחד להיפגע עוד ועוד ויותר חזק .

ינוקא1

New member
זה נשמע שזה לא הפסד גדול . . .

הוא היה עם אחותך , אני במקומך הייתי נפרד ממנו אחרי זה מיוזמתי . . .

לא נראה לי שאת צריכה אותו , זה נראה שהוא בעיקר מוסיף לך דרמות לחיים , אך לא תומך בך כשאת באמת צריכה.

תקחי זמן , תהני קצת מלהיות חופשית , וברגוע רגוע כשיגיע הזמן תמצאי אהבה חדשה.

מייפלס

New member
אבל ( ובכר כתבתי זאת ) על כף המאזניים

הוא יותר עזר ותמך מאשר פגע - הוא עזר לי לצאת מהבית של אלימות במשפחה מאמא ועזר לי עד שלב מסוים להתגבר על מגע רע ( גם עקב האלימות וגם עקב הטרדות מיניות ) והוא היה שם במשך זמן רב מאנשים אחרים ותמך המון גם כשאני הקשתי עליו מתוך המקום הנפשי הרעוע שלי ... ועל זה הוא די כועס עלי ...

מייפלס

New member
והוא עדיין רוצה לעזור לי להתקדם הלאה בכל מיני

דרכים , גם כלכלית ...

ינוקא1

New member
אבל אל "תכפי" את עצמך עליו.

כגבר אני אומר לך שאין דבר יותר "מרחיק" מאשר אישה נואשת אחרי גבר מסויים . . ..

יתכן והוא רוצה חופש , תני לו את החופש שלו , ותני לעצמך את החופש שלך.

את יכולה להסתדר בלעדיו.

לפעמים אנשים מלווים אותנו ועוזרים לנו כברת דרך בחיים , אך תמיד מגיע יום אחד הזמן להגיד להם תודה ולהיפרד מהם , במוקדם או במאוחר.

זה לא משנה האם המדובר בבני זוג , בהורים או בחברים.

אז תודי לו על העזרה , תברכי אותו שיצליח בדרכו , ותצאי בעצמך לדרך חדשה.

מייפלס

New member
לא כופה את עצמי עליו

אמרתי לו שלא ישחק אותה קורבן ויישאר איתי אם הוא לא יהיה מאושר איתי , למרות שזה ממש כאב וציער אותי להגיד את זה .

ינוקא1

New member
מצויין !!! אל תפחדי.

אני מאמין שזה יפתח לך אפשרויות רבות חדשות וטובות.

מייפלס

New member
אני כן מפחדת ... לא רוצה שיעזוב אותי ...

כמו שכבר כתבתי לא רוצה להיות קורבן יותר לשום דבר אבל זה גורם לי להרגיש נטושה ...

ינוקא1

New member
את לעולם לא נטושה

ויש לך את עצמך , ויש לך את אלהים.

כאשר את חושבת שהאושר שלך תלוי במישהו או במשהו , למשל שהאושר שלך תלוי בו , את עושה את עצמך "קטנה".

האושר שלך איננו תלוי בו , האושר שלך מגיע מבפנים.

ודווקא דרך ה"נטישה" הזו , את תביני שאת לא באמת צריכה אותו , שאת יכולה להיות מאושרת בלעדיו , וזה יהיה לך בסיס נהדר למערכת יחסים טובה הרבה הרבה יותר.

snoopytush

New member
כן אבל הוא לא בן זוג טוב

בן זוג שהיה לו קשה איתך היה נפרד איתך
ולא בוגד בך.
להפרד כשלא מתאים זה הרבה יותר הגון
מאשר לבגוד ועוד עם אחותך!

מייפלס

New member
אהמממממףףףף ... כבר אמרתי לך

אני צריכה להגיד עוד פעם ?

הוא עזר ותמך יותר מאשר פגע ... ועל כף המאזניים זה קצת יותר מהפגיעה בגידה הזו !

snoopytush

New member
טוב אבל הוא לא רוצה ואסור להכריח אנשים

אז בכל מקרה עדיף לך להתגבר עליו..

מייפלס

New member
נשמע שהוא חצוי בינו לבין עצמו וכיוצא מזה גם

כלפי ... וגם מבולבל ...

למעלה