איסבל - פרקים אחרונים בהחלט

faery18

New member
איסבל - פרקים אחרונים בהחלט

אתמול שודר לו הפרק האחרון של איסבל!
עדיין לא צפיתי בו בשבוע הבא אשלים, ובינתיים אילה רשמיי על פרקים 37-38

חואנה מתחרפנת עוד יותר אחרי עזיבתו של פליפה!
תוקפת את ביאטריס עם מספריים רבה עם כולם צועקת בוכה תוקפת מאיימת לא אוכלת לא מסתכלת על הבן שלה שזה עתה ילדה, רק רוצה שיתנו לה ללכת אל בעלה המתעלל
ואיך שדיברה אל איסבל שבקושי כבר עומדת על הרגליים המסכנה ממש ריחמתי עלייה

בלית ברירה פרננדו מחליט להרחיק אותה מהארמון ומשקר לה כאילו זו תהיה רק תחנת ביניים ומשם היא תיסע לפלנדריה לפליפה שהיא כל כך אובססיבית אליו. זה ממש כמו שאיסבל אמרה הוא הרעיל לה את הנשמה.. עד שהיא התחתנה עם פליפה היא הייתה בחורה נורמלית וטובה. גם היא סך הכל מסכנה ההשפעה של פליפה השתלטן והאלים הרסה אותה והפכה אותה לשבויה שלו.

עם הזמן חואנה מבינה שרומתה ומחליטה להיאחז בשער הארמון ולאיים בהתאבדות בעודה אוחזת בפידיון שגנבה מאחד השומרים!
איסבל המסכנה מוזעקת לארמון ובלית ברירה מבטיחה לה שתחזור לפליפה.

אבל גם בפלנדריה חואנה לא מוצאת מנוחה והתקפי הזעם שלה נמשכים. פליפה ממשיך להתעלל בה היא תוקפת את אחותו ואפילו את הילד שלה וכולם מבינים שהסיכוי שתוכל למלוך אחרי מות איסבל נמוכים! פרננדו ופליפה מתכננים כל אחד איך להיפטר מהשני ולהגיע לכתר.

המלחמה בין ארגון לצרפת מסתיימת בניצחון מוחץ לפרננדו והסכם שלום סופי נחתם בין
המדינות
איסבל גוססת ומבקשת מפרננדו שבנותיה יהיו לצדה ברגעייה האחרונים
עם כל הטעויות שעשתה קשה שלא לרחם על הדמות שלה, היו לה חיים מלאי כאב ואפילו יורשים ראויים לפרננדו ואיסבל אין.

כל שנותר להם עכשיו זה לסמוך על קרלוס הנכד הקטן בתקווה שיוכל להחזיק בעתיד על כתפיו את שתי הממלכות

tami129

New member
ראיתי את הפרק האחרון

לפחות כאן אני מעודכנת במעבר לזמן אני רק בפרק 20

כנראה היו יסודות של טירוף אבל אם היתה נמצאת עם בעל יותר הגיוני כמו מלך פורטוגל אז מצבה היה הרבה יותר טוב.

evglev1

Well-known member
מנהל
לא יודע איך היה במציאות

אבל בסדרה היא הייתה מלאך לפני נישואיה.

אני עכשיו יותר בפיגור מהדר, לא צפיתי עדיין בפרקים 37-38 ובטח לא בפרק האחרון. ובמעבר לזמן אני בפרק 36.

Don Nirtin

New member
ו..... אין מחליפה

פשוט מחזירים את השידורים החוזרים הרגילים לשעות הרגילות שהיה לפני איסבל.

faery18

New member
ככה זה נראה

מה שכן מקווה שיביאו לנו בקרוב את סרט ההמשך, כי הסוף של איסבל נשאר די פתוח

evglev1

Well-known member
מנהל
כן בדיוק ראיתי בוואלה

השינוי שבא עם עם איסבל של העברת השידור החוזר של 22:30 ל-14:00 ולשחזר אותו בשידור לילי נשאר והסדרה של 23:20 שקודם הייתה ב-14:00 ואז בלילה, פשוט עוברת מ-23:40 ל-22:20. ואני עוד בניתי לי סרטים על כך שישדרו את איסבל מיד מההתחלה. במחשבה שנייה עם כל ההשקעה של ויוה בפרסומות על חשבון קליפים הם בוודאי צריכים את ה-80 דקות בלילות שישי ושבת לקליפים שלהם, לאור העובדה שאם יש שבע דקות בין סדרה לסדרה או בסוף שבוע בין פרק לפרק, הם חייבים לשים שבע פרסומות ולא משאירים זמן לקליפים כי אין כבר פרקים שהם שהם רק 41-42 דקות וגם פרק של מעבר לזמן הוא 48 דקות ברוטו.

Don Nirtin

New member
לא

פשוט בדקתי בלוח שידורים של יום שישי דרך האתר.
&nbsp
תודה לויוה שלא טרחו לעדכן, כרגיל.

evglev1

Well-known member
מנהל
לא ולכן חיכיתי עד שיעדכנו את לוחות השידורים באינטרנט

חשבתי שבוואלה אצטרך לחכות עוד 24 שעות, אבל ברוך השם כבר הלילה יום שישי ברשימה.

faery18

New member
אה הבנתי, פשוט האתר והפייסבוק שלהם נגישים רק במחשב נייח

וכרגע אני כותבת דרך הנייד(המחשב שלי התקלקל)עד שאקנה מחשב חדש. גם את הלוח שידורים אי אפשר לראות כמו שצריך, היחיד שרואים בשלמותו זה הבלוג חח..

Renat Zeitune

New member
אולי יביאו במקום אבאל'ה ספרדית

סה"כ איזבל קיבלה קבלת פנים טובה ונתקלתי בתגובות חיוביות עליה אולי ויוה יקשיבו לתגובות ויביאו משהו חדש מבית היוצר של איסבל ומכיוון שעדיין לא מלאו חודש מראש לסיום אבאל'ה אז עדיין לא מפרסמים את המחליפה שלה. כמו שכתבתי למטה אין ממש משהו הפקה מוכרת שאנחנו מכירים שיכולים להביא במקום אבאל'ה. לדעתי קיים סיכוי שתבוא ספרדית אולי לא תקופתית אלא מודרנית ולא היסטורית כמו בסגנון איסבל.

למעלה