היה זה לילה קר במיוחד בחומה.
4 מאנשי משמר הלילה עמדו בראש החומה, רועדים מקור למרות לבושם החם, ותיצפתו על הצפון. בקושי ניתן היה לראות משהו מבעד לערפל הכבד.
מלבד הקור העז מבדרך-כלל, איש מהם לא הרגיש במשהו יוצא-דופן באותו לילה, ובטח שאיש מהם לא חשד שהלילה הזה עשוי להיות לילו האחרון של אחד מהם.
"אז מה אתה אומר על הממזר החדש שהצטרף אלינו הבוקר, סנואו?" שאל אחד מאנשי המשמר את שכנו, שעה שמשב רוח עצבני ניסה להפיל אותם מרגליהם, "יחסית אליו, אתה כבר לא נראה כזה מאיים, מה?"
"שרירים זה לא מה שהופך גבר למאיים, סבסטיאן. הייתי מצפה ממישהו כמוך לדעת זאת," ענה ג'ון סנואו.
"אני לא סומך עליו בכלל," העיר ת'ומאס מימינו של סנואו, "הוא מתנהג מוזר. אני בכלל לא אתפלא אם נגלה בסוף שהוא מרגל -"
"גם אני חשדתי בו. הוא לא מרגל," קטע אותו סבסטיאן בזעף.
"זה שהוא הציל אותך מטביעה במקלחת בצהריים לא הופך אותו ללא מרגל -"
"תפסיק עם הבדיחות שלך, ת'ומאס! לאף אחד פה אין סבלנות לשטויות שלך! הוא הרגיש שרבים חושדים בו. הבחור אמר לי שהוא לא מרגל. אני לא חושב שהוא מרגל, " אמר סבסטיאן, ואז הוסיף בכעס "עוד מישהו כאן חושב שהממזר החדש הוא מרגל?!"
"כמובן שמרגל יכחיש שהוא מרגל," אמר ג'ון סנואו, "אבל לי הוא נראה קצת אבוד מדי פה מכדי להיות באמת מרגל..."
הארבעה השתתקו שוב, כל אחד שקוע במחשבותיו, אך השתיקה הפעם לא נמשכה זמן רב. רעש מוזר, חזק ועל-טבעי נשמע לפתע בחשיכה. הם לא הספיקו אפילו להחליף מבטים, ולפתע אור בוהק הופיע מעליהם. לקח להם שניה לקלוט שהאור לובש צורת אישה, אישה מוכרת. לפני שמישהו מהם הספיק לפצות את פיו, האישה פתחה את פיה וירקה סילון של מה שנראה כלהבות קסומות לכיוונו של אחד השומרים.
"לאאאאאאאאאאא!" צעק ת'ומאס, שעה שצפה בלהבות פוגעות באדם שלצידו, האדם האהוב עליו במשמר הלילה כולו. הוא קפץ לעבר רגליו של חברו, מנסה להדוף אותו הצידה, להרחיקו מלהבות, אך זה כבר היה מאוחר מדי. השומר היה מת, שרוף עד לשד עצמותיו. האישה שעטה לכיוון הגופה, תפסה אותה בזרועותיה והשליחה אותה מעבר לחומה. לא נותר לשלושת השומרים הנוספים אלא לצפות בגופתו של ג'ון סנואו נופלת את כל גובה החומה האדירה ולשמוע את החבטה המזעזעת המבשרת על התרסקות עצמותיו על הקרקע המשולגת.
האישה נעלמה באותה פתאומיות שבה הופיעה. במשך כמה דקות שלושת השומרים הנותרים רק שתקו. ללא ספק הייתה זו החוויה הכי מפחידה שחוו עד כה במשך שירותם במשמר הלילה. אך לבסוף שאל סבסטיאן את השאלה ששלושתם השתוקקו אך פחדו לשאול מהרגע שבו קלטו שהאור לובש צורת אישה.
"זה רק אני, או שזו הייתה סרסיי לאניסטר?"
======================================================================
נרצח: ג'ון סנואו
שחקן: Hagashaga
הערה: "המרפא" (ת'ורוס ממיר) לא שלח שם משתמש להצלה מרצח בזמן. אנחנו מבקשים ממנו להשתדל שזה לא יקרה שוב.