ג'יאקונדה - ערב אורח מיוחד
ביום רביעי 23.11.16 בשעה 20:00 ספריית היין ג'יאקונדה בתל-אביב תארח לערב מיוחד
את ד"ר אלחנדרו מערבי, טכנולוג מזון, בנושא יין, אוכל ומה שביניהם.
 
מה משותף בתהליכי ייצור יין וקפה? איזה תהליך דומה מתרחש ביין וביוגורט?
חומוס, RIESLING , חמיצות ומה שביניהם; תהליך העישון – איך הוא משדרג את היין ואת האוכל שלנו?
 
יין ואוכל אנחנו משלבים לפי ה"כללים", נהנים מהם בשילובים קלאסיים או אקזוטיים.
אבל מתי חשבנו בפעם האחרונה מה משותף בתהליכי הייצור שלהם?
טמפרטורת התסיסה והקלייה של יין וקפה מבוקרת בקפידה, על מנת להפיק את המיטב מכל חומר גלם.
החיידקים שמשמשים לתסיסת יין ולהכנת יוגורט, עושים עבודה נפלאה בהעשרת מגוון הטעמים.
בערב האורח, יסביר דר' מערבי איך תהליכים וטעמים שונים קשורים באוכל וביין,
דרך טעימות יינות ואוכל.
 
אלחנדרו מערבי – ד"ר לטכנולוגיה של מזון, קיבל את שלושת התארים מהאוניברסיטה העברית בירושלים. הוא עבד שנים רבות בארה"ב ובשוויץ, עם סוגי אוכל ומשקה שונים הכוללים קפה, שוקולד, גלידה, מוצרים מן הצומח, סלטים וכו'.
לאלחנדרו ניסיון של מעל 15 שנה בפיתוח מוצרים חדשים, כולל מספר רב של מאמרים בעיתונים מדעיים ופטנטים בתחום.
 
המחיר למשתתף 350 ₪.
להרשמה באמצעות כרטיס אשראי: 052-6636638