סיכום משחק הפנטזיה של הטור דה פראנס 2015

סיכום משחק הפנטזיה של הטור דה פראנס 2015

הסתיים לו משחק הפנטזיה של הטור דה פראנס 2015 והמנצח הראוי הוא עמית מ"הקבוצה של עמית". הוא זוכה לתהילת נצח ומצטרף לרשימה מכובדת של מנצחי המשחק לדורותיהם שתובא בהודעה הבאה. עמית צבר 1,572 נק' והקדים את עוז מ"הקבוצה של עוז" שצבר 1,380 נק'. אני השלמתי את הפודיום במקום השלישי, אחרי שצברתי 1,051 נק'.

כך לא חולפת לה תהילת עולם-מנצחי משחק הפנטזיה של הטור

מנצחי משחק הפנטזיה של הטור דה פראנס
2003 אליאב טל (נערך בפורום אופניים לפני הפילוג)
2004 תומר וידר
2005 רם שרוני
2006 עדו מזור
2007 יובל הדס
2008 תמיר אשל
2009 avivgt
2010 דורון צנטנר
2011 jipinsly
2012 inokurz
2013 galcsolal
2014 אודי טל
2015 עמית (נרשם על ידי משתמש Dov_s)

עכשיו, כשסיימנו ליהנות מהמשחק, זמן להסקת מסקנות

אין ספק שרמת ההשתתפות במשחק השנה הגיע לשפל חסר תקדים. למשחק של המרוץ הפופולרי ביותר בשנה נרשמו רק 12 קבוצות. מי שיש לו רעיונות איך לשפר את המשחק כך שיותר אנשים ישתתפו, מוזמן להעלות את רעיונותיו כאן. רק לידיעה, אי אפשר לתת פרסים שווי כסף למנצחים במשחק. זה אסור על ידי הנהלת אתר "תפוז".

oferlev9

New member
מצב המשחק כמצב הפורום ..........

&nbsp
&nbsp

&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

ariasdo

New member
בנוסף החליט לפרוש בזמן שהספינה טובעת - אבל היא עדיין צפה .

במקום להגיד תודה, אתם סתם משמיצים

אנשים מנהלים את הפורום בהתנדבות, צריכים לתפקד כמטפלת ובנוסף לחטוף את הבוץ שניתז בוויכוחים, ואחרי זה יש לאנשים עדיין טענות.

ariasdo

New member
כולם פה בהתנדבות- מנהל זה לא סלקטור - עכשיו המצב שקט ורגוע

ItsikH

Member
הפורום הוא אוסף חבריו, "מנהל" רק מסייע. תפיסתי כמנהל:
פורום אופני כביש הוא במיעוט יוקרתי של מסגרות אינטרנטיות שמשרתות קהילה ממשית, צורך חיצוני לאינטרנט ותרבות שלמה, לא רק שיחות סלון וחיי חברה [בלי להמעיט - גם באלו יש לא פעם בסיס תרבותי ומכנה משותף ותרומה קהילתית]. בעיני הוא כלי בעל ערך רב בקידום מטרות של קהילת רוכבי האופנים בישראל - גם אם לרוב זה מסתכם בדיבורים בלבד, דיבורים הם הבסיס מתוכו צומחת פעילות, וכבר היו דברים מעולם בתולדות הפורום. יש לפורום מגוון תחומי ענין משיקים, בעיקר:
  • תחרויות בעולם.
  • תחרויות ופעילות תחרותית בישראל.
  • רכיבת חובבים למגוון צורותיה.
  • בטיחות וזהירות בדרכים.
לצערי הרב, אני לא ממש רואה תור של מועמדים נלהבים שמכירים את מגוון הנושאים ומוכשרים לנהל עומדים להצטרף לניהול.

ובענין מעורבות המנהל בפורום, בשנים שאני מבלה בפורומים ראיתי לא פעם מנהלים חדשים להוטים שהפליגו בפעילותם היזומה היישר לתוך קרחון והטביעו בתום לב פורום שוקק חיים. קל מאוד לאבד משאב יקר ערך, קשה מאוד לבנות אותו.

ד"א המונח העברי "מנהל פורום" - ברוב הפלטפורמות הדומות זהו אדמיניסטרטור או מודרטור - הרבה יותר "בקטנה".

ItsikH

Member
חן חן, אבל נדמה לי שפספסת את הכוונה. את עפר *אני* הבאתי והוא
עשה עבודה מצוינת בניהול. הכוונה לפורומים מצליחים [לשעבר] אחרים.

Dov_s

New member
ניצחוני בניי, ניצחוני בניי

מהמקום האחרון במשחק, שמח לראות את שני הילדים שלי במקומות הראשונים.

למעלה