פרק הבכורה

פיגאודה

New member
פרק הבכורה

וואו איזה פרק

איזה כיף לפגוש שוב את כולם
ממש התגעגעתי....ואתם

טוב אז הפרק הזה התמקד בעיקר בהכרת הדמויות מחדש:

ויצמן- נראה ממש אותו דבר...חוץ מזה שהתלתלים שלו פחות עומדים, עדיין לא הבנתי מה בדיוק הוא עשה בהולנד

מרקוביץ- צפוי שהוא יהיה איש עסקים כזה עמוס...לדעתכם יש מצב שהוא ושרון יחזרו

גלי- לדעתי היא ממש התייפתה, איזה קטע שהיא ועידו ביחד...ממש הפתעה
ואיך היא וויצמן היו ביחד
מעניין מתי עידו יגלה את זה

שרון חזיז ודנה ברגר - נראות בדיוק אותו דבר , חמודות חמודות.קצת מוזר לי שדנה בקשר עם איש העסקים הזה...ממש לא כמו שהיא הייתה בתיכון
מזכירה לכם שהיא הייתה יותר בקטע של אביב גפן.

ותומר שרון הפתעת העונה- הפך לפילוסוף כזה...הוא תמיד היה ככה או שזכרתי אותו אחרת

מה דעתכם על הפרק

משי22

New member
דווקא

ירון סגל (תומש) הוא היחיד שנשאר בדיוק כמו שהיה בתיכון, וגדל להיות מה שכולם ציפו ממנו- איש אקדמיה בלתי נסבל. בפרק שמוקדש לו, בעונה הראשונה של עניין של זמן הוא מתלהב הרבה מעצמו ומהשכל שלו ומסתכל על כולם, למעט נוגה, בזלזול. הוא רוצה לעשות תואר בפילוסופיה במקום ללמוד בתיכון. הכיתה שלו לא סובלת אותו והוא בקושי מנסה להשתלב בכיתה, לפחות בהתחלה.

גם על דנה זה לא ממש מפתיע, אפילו מצחיק... כי דנה יצאה עם מיני עבריין (דין) בכיתה י"ב, אז מגניב שעשו שהיא שוב נופלת לפח הזה, הפעם עם מישהו שנראה כמו מאפיונר רציני.

אכזב אותי שהם לא מתייחסים כנראה בכלל לעשרים פלוס, ההמשך הקודם לעניין של זמן. בעשרים פלוס עידו היה סטודנט לפסיכולוגיה, דנה עמדה להתחתן עם איזה שוודי, והם אמרו שם כמה פעמים שהם בכלל לא שמרו על קשר על הכיתה הקודמת שלהם, אז איך פתאום גלי חזרה לחיים שלהם?

מאוד מקווה שהם יסבירו יותר ויתייחסו יותר לסדרות המקור. בינתיים נמשיך לצפות

doria2

New member
נכון,

הם באמת לא התייחסו ל20 פלוס, שם עידו לומד פסיכולוגיה.
אני מניחה שזה רק הפרק הראשון, ועוד חסרים לנו מלא פרטים

מחכה כבר לשבוע הבא...
וגם אני לא אוהבת את חבר של דנה...נראה כאילו הוא ממאפיה

דנה נראית זוועה

היא רזתה בצורה ממש דרסטית.
ולא ממש אהבתי את הפרק, היו לי ציפיות גבוהות יותר משום מה.
מעניין איך נראה היום מתי

הסידרה צולמה לפני שנתיים

בפרק שראיתי, גם לי דנה לא נראית שונה בהרבה אבל אולי את מתייחסת לתמונות יותר "עדכניות" שלה (שאולי צולמו לא מזמן, בלי קשר לסידרה) שגם אני ראיתי ובהן היא באמת נראית רזה להחריד..

blabla91

New member
המראה

||
אז ככה דנה נריאת מעולה והיא בכלל לא הייתה בקטע של אביב אלה באמת בעברינות דין וושות
דווקא גלי נראית כמבוגררת כ...
ירון סגל נשרא אותו פוץ ו
היה פרק פרק
לב

אז... איך אוכלים פרק כזה?

כמובן שלראות את כל הדמויות מחדש, בסדרה "משלהם", ועוד שתהיה "עדכנית", זה שונה מלראות כל סדרה אחרת. זה כמו לחזור לחוויה אישית שלך.

אבל - התסריט עצמו יצא טלנובלאי מדי. נשמע כאילו מישהו התאמץ יותר מדי לסבך את העלילה וליצור גירויים שאולי יגבירו את הרייטינג, וחבל, כי אם להעיד על עצמי, לפחות (ואולי דעתם של צופים אחרים דומה לשלי), הייתי צופה בכיף בסדרה גם בלי העמסה של בגידות ורומנים אסורים, וצירופי מקרים של ההוא-שמכיר-את-ההוא-ששכב-עם-הבת-של-ההם וכו'.

ולגבי הדמויות - דווקא יש התפתחות יפה שלהן ברוב המקרים. אולי זה קצת קלישאי מדי להכניס לשם גם את החזרה בתשובה (עם ניר פרידמן), אלא אם כן תהיה לזה משמעות מעמיקה יותר במהלך הסדרה. כך גם עם ההומואים - זה מזכיר לי שכבר בסדרת המקור היו לאיתי התלבטויות בנוגע לזהותו המינית, והיה די צפוי שאם מישהו יחזור לסדרת ההמשך כהומוסקסואל זה יהיה הוא. במקרה של דנה ברגר, והליהוק היפה של גיל פרנק כבעלה, יש בפרק רמזים לסיפור של הרבה קשיים במעטפת של חיים יפים.
ירון סגל (תומ"ש) מעט מאכזב כשרואים אותו כמקצין לגמרי את מה שהוא היה פעם, כיוון שכבר בסדרת המקור אפשר היה לראות איך שהוא עובר תהליך ומתאקלם יותר ויותר בחברה. עכשיו בסדרת ההמשך, הוא פתאום חוזר למה שהוא היה ביום הראשון שלו בתיכון - מתנשא, פלצן, אובר-אינטלקטואל, והפעם ברמות הרבה יותר קיצוניות, כאילו הוא היה ונשאר כזה. יהיה מעניין רק אם הוא יעבור תהליך במהלך סדרת ההמשך, ואם נראה את ההתמודדויות שלו עם מה שהוא מבשל לעצמו.

חסרות לנו עוד קצת דמויות - נחכה לפרקים הבאים

פיגאודה

New member
אחלה סיכום פרק

אני בהחלט מסכימה איתך לגבי תומ"ש גם לדעתי הוא קצת קיצוני

גם לי חסרות קצת דמויות...כמו מה קרה עם שרון חזיז בשנים הללו

מה עשתה דנה ברגר

ואיך גלי וויצמן הגיעו למצב שהם בוגדים במרקוביץ

כולי ציפייה לפרק הבא...

למעלה