באה מאהבה - פרק 9

Renat Zeitune

New member
באה מאהבה - פרק 9

לאור המחסור החמור במקסיקניות החלטתי לצפות בבאה מאהבה וגם להזכר בשחקנים ששיחקו בPapa A Toda Madre כמו מיגל החתיך שמוזר לראות אותו במעמד נמוך מחזר אחר אישה, ורוניקה גספדו(סוניה) בתור המתנשאת המעצבנת ובהמשך השחקנית ברברה לופז שלא יודעת איך יקראו לדמותה אבל היא תתאהב במיגל שבאירוניה עבדו יחד בPapa A Toda Madre ולא היה ביניהם משהו.

מויסס אריסמנדי שאני רואה אותו בלאהוב ללא חוק כרשע משחק פה כטוב ואזלה רובינסון שפה היא רעה ושם היא טובה.

התגעגעתי לגבריאל סוטו החתיך וכנראה שהטלנובלה האחרונה שלו עם סילביה נבארו ואדריאנה לובייר לא תגיע. גם את אירנה באאבה כנראה לא נזכה לראות בטלנובלה האחרונה שלה.

מרתה היא אמא גרועה ללוסיאנה. מעולם לא היייתה איתה במקסיקו והעדיפה לשמור על ילדים שלא שלה ולסבול התעללות מצד ליליאן ועוד אומרת לה שהיא לא רצויה

המאהבת של חואן ממש חוצפנית. איך היא מעזה לומר שלוסיאנה זולה כאילו שהיא בעצמה אישה למופת. מנהלת רומן עם חואן בסודיות ומעזה לדבר על אחרים. גם קריטו מעצבנת אותי. מיגל מעולם לא היה שלה ובמקום לרדוף אחריו שתתעסק בעצמה.

הפרסומות פשוט סיוט. בהתחלה הייתה אחת. וזה כל שתי דקות. אי אפשר ככה עם 3 פרסומות ושלא תמיד ניתן לדלג עליהם.

משהו אחרון סופיה קסטרו ממש קופי אמא שלה. לדעתי היא נראתה ככה כשהייתה בגיל של סופיה.

faery18

New member
נחמד שהחלטת לצפות בה היא טובה

אם כי לא מההכי טובות שראיתי כי לא קורים בה הרבה דברים משמעותיים היתרון הוא שתמיד אפשר לחזור להשלים סצנות שנראות חשובות ועדיין להבין הכל. כשיהיה לי זמן אמשיך להשלים קטעים חשובים מאיפה שהפסקתי, כרגע אין לי זמן להגיע אלייה אז היא בהקפאה, מה שכן לגבי הדמות של סופיה קסטרו צריך הרבה סבלנות אלייה, היא לגמרי חושבת שהיא יכולה להכתיב לאבא שלה את החיים עם כל הצער והכאב על אובדן אימה ובכלל השחקנית מעצבנת בעיניי לא אהבתי אותה גם במלון הסודות. לוסיאנה בהתחלה באמת הייתה ממש מסכנה אני זוכרת שכולם עשו בה לינץ' ואת אמא שלה באמת קשה להבין. למרבה הצער נראה שהיא יותר מחוייבת לאחוזה מאשר למשפחתה שלה. גם עם ליליאן היא תהיה מעצבנת, בהמשך היא מתגרה בה גם כן ומתנהגת כמו בת טיפשעשרה טיפוסית
את כבר תראי
מה שיפה זה הסצנות עם מיגל ולוסיאנה ובהמשך גם עם דוד. אהבתי גם את ההשקעה בצילומים, זה באמת מצולם בכרמים בארצות הברית, ויש שם לא מעט שחקנים שידברו חצי ספרדית חצי אנגלית עד סוף הסדרה, בטח לקחו קורסים לפני הצילומים כי במרכז ודרום אמריקה לא ממש שולטים באנגלית חח אז יפה להם שבשביל האמינות הלכו עד הסוף בקטע הזה

למעלה