סכמ"ש

DAN1EL

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

2Dirrty4U

New member
לא סכמ"שתי שבוע שעבר אז מפצה על זה עכשיו

משהו טוב שקרה השבוע: כריסטינה אגילרה. והיו כמה חדשות טובות לגבי התוכנית האהובה עליי בעולם, טופ גיר, או יותר נכון על המנחים האהובים עליי בעולם שפרשו ביחד עם המפיק הראשי של התוכנית... ואם תקשיבו טוב וטוב אפשר לשמוע את הבכי של המנהלים של ה-BBC שמקללים את היום שהחליטו לא לחדש את החוזה של ג'רמי קלארקסון

משהו רע שקרה השבוע: אתמול, aka יום העצמאות, עמדתי בפקק קרוב לשעתיים וחצי. שעתיים וחצי עם עקב 10 ס"מ ברכב ידני עם רגל על הקלאץ' ועוד החוצפנים האלו שחושבים שהם "חכמים" גדולים אז הם לא יעמדו את כל הפקק ויעקפו בנתיב השמאלי ואז ידחפו באמצע - פחח היו מתים! בחיים אני לא אבין את המפגרים האלו שעוד נותנים לחצופים האלו להשתלב לפניהם.. יש סיכויי יותר גדול שאני אדקור מישהו בעין עם שיפוד מאשר אתן לו להידחף לי מול הפרצוף!
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: יש לאחת החברות הכי טובות שלי יום הולדת אז אנחנו הולכים לחגוג לה ביג טיים..

התחדשות השבוע: משקפי שמש חדשות ו.. ספר
אומנם את הספר קיבלתי שבוע שעבר ולא קניתי אותו אלא קיבלתי במתנה מידיד אינטרנטי חדש מהונגריה אבל עדיין

סרט השבוע: The Wedding Ringer עם קווין הארט האדיר!
סדרת השבוע:

ספר השבוע: אז.. הספר הזה שקיבלתי נקראת What Could Possibly Go Wrong.. והוא של ג'רמי קלארקסון
וזה יהיה הספר הראשון שאני אקרא מההתחלה עד הסוף
הבנאדם הזה גאון, אגדה, עיתונאי לא מהעולם הזה

שיר השבוע: אפשר להגיד Shotgun של כריסטינה למרות שהוא יצא רק לפני יומיים
אלבום השבוע: בגדול עדיין שמעתי הרבה את הפסקול של מהיר ועצבני 7
מאכל השבוע: פסטה קרבונרה שהכנתי פעמיים השבוע עם בייקון וגבינה

תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
וואלה סופש ספונטני
אחר (או: מסר חשוב לאומה): יש יותר נורא מהפקקים של יום העצמאות?!

ערן1987

New member
איך שעתיים וחצי פקק? מאיפה לאיפה נסעת?

זה די פסיכי חח
&nbsp
קווין הארט

&nbsp
איך באמת מתקדם הספר?

2Dirrty4U

New member
שתבין!! זאת נסיעה של כחצי שעה בלי פקקים!

יצאתי מהבית בשעה 9 וחצי והגעתי רק לקראת 12! זה לא נתפס!
ועוד איפה הפקק לא תגיד מקום עמוס בד"כ - כביש 75 לכיוון עמק יזראל וכל האיזור שם.. משהו מטורף!
&nbsp
מה הסיפור עם קווין הארט?

&nbsp
והספר מעולה! שנון, מצחיק, אינפורמטיבי ופשוט כיף לקרוא אותו - אני אשכרה קוראת אותו עם חיוך שמרוח לי על הפרצוף!
הוא נוגע בספר הזה בכ"כ הרבה דברים שרלוונטים לכולם, דברים מהיום-יום, משתף סיפורים אישיים, כמובן מבקר רכבים (ויורד עליהם/על האנשים שנוהגים בהם) והכל כתוב בצורה אדירה, יוצאת מן הכלל!

ערן1987

New member
פאק

לא סובל את קווין הארט, הוא נוראי. כמו שחר חסון - שחור, קטן, צעקני ומעצבן

RTur

New member
חחחח בטעות הגבתי בשרשור סכמ"ש הקודם
מעתיק לפה:

משהו טוב שקרה השבוע:
יש לי הרבה. היה ממש אחלה שבוע.
2 הופעות שלי, הלכתי עם חברים לבמות ביום העצמאות ברמה"ש והייתה הופעה של דני סנדרסון (שהייתה מעולה ממש!), בעצמאות בבוקר ארגנו עם חברים סוג של פיקניק (התחיל לרדת גשם אז בסוף ישבנו בדירה של אחד מהחבר'ה חח) בבוקר, בערב עשינו על האש עם המשפחה והיה ממש כיף (וגם ראיתי את ה"אחיין" שלי שוב אחרי הרבה זמן שלא יצא לי), התחלתי להפיק שיר מקורי למישהי שהיא ממש לא הסגנון שלי (ממש ממש לא הסגנון שלי חח. אני כן אוהב את השיר אבל זה לא קרוב לסגנון שאני עושה ומפיק בדרך כלל) ולא הייתי בטוח אם זה יעבוד אבל שלחתי לה דמו ראשוני והיא ממש אהבה + גיליתי שהייתי בטלוויזיה לאיזו תקופה ולא ידעתי - לפני כמה חודשים קראו לי להקליט שירה לפרסומת של קוקה קולה אבל אמרו שזה צריך לעבור אישור של החברה ורק אם הם יאשרו אני אקבל תשלום. לא כל כך היה אכפת לי שזו עלולה להיות עבודה בחינם כי זה היה לעבוד עם מפיק ממש מוכר וזה היה טוב לי לטפח איתו קשרים חח. בינתיים עברו איזה 3 חודשים ולא דיברו איתי מאז וחשבתי שבטח זה לא עבר. אני לא רואה טלוויזיה כבר תקופה ארוכה מחוסר זמן/עניין (בטח לא בשביל לראות פרסומות חח) אז לא באמת ידעתי מה קרה עם אותה פרסומת. לפני כמה ימים אני מקבל מייל שאשלח להם חשבונית .
משהו רע שקרה השבוע: לא היה
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: ביום שני משתתף בתחרות עם שני שירים שלי ברימון עם 8 נגנים וזה ממש כיף. הם גורמים לי להרגיש ג'סטין טימברלייק לרגע (יש שלושה נשפנים חח)! + יש לי 3 הופעות חוץ מזה + רובי וויליאמס ביום שבת + הקלטות נשפנים לשיר אחר שאני מפיק. פאן פאן פאן
התחדשות השבוע: השתדרגתי לסוג של פלאפון חדש חח. אבא קנה לאמא פלאפון חדש, אז השתלטתי על הקודם שלה שהוא יותר טוב ממה שיש לי.
סרט השבוע: אין
סדרת השבוע: אין
ספר השבוע: אין
שיר השבוע:
Michael Jackson - Break Of Dawn
Madonna - Unapologetic Bitch, Body Shop, Holy Water, Joan Of Arc
אלבום השבוע: Madonna - Rebel Heart
מאכל השבוע: העוגה שאמא הכינה לעצמאות
ציטוט השבוע: אדם האחיין שלי בארוחה המשפחתית אומר לי "מה זה ארתור כץ? לא מתאים לך כץ" אז שאלתי אותו מה כן מתאים לי "אממ... ארתור... בימבד!" (השם משפחה שלו חח)
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש: הייתה לי אתמול הופעה בב"ש והיום יש לי בת"א באברקסס.
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

ערן1987

New member
בשנתיים הקודמות הלכתי לרמה"ש ביום העצמאות

הפעם הלכתי לרמת גן לכיכר רמב"ם שזה 10 דקות הליכה מהבית שלי, זה היה כזה כיף לעשות את זה חח.. דני סנדרסון

מגניב לשמוע על הפרסומת לקוקה קולה! אתה יודע באיזו פרסומת מדובר?

בהצלחה בתחרות ברימון! תעדכן איך הלך.

Vulnicura

New member
מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע: יום העצמאות!! נתן לי יום לנוח ולנקות את הראש וזה היה הכי כיף בעולם
משהו רע שקרה השבוע: שום דבר מיוחד.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: כנל
התחדשות השבוע: X
סרט השבוע: ראיתי את העיבוד של סינדרלה ואת הנחשול, סרט מדהים!
סדרת השבוע: משחקי הכס

ספר השבוע: ערים של נייר
שיר השבוע: See You Again וSoon We'll Be Found
אלבום השבוע: Ceremonials של פלורנס והמכונה

מאכל השבוע: סטייקים ופרגיות (ובכללי על האש)
ציטוט השבוע: X
תמונת השבוע: X
תכניות לסופ"ש: X
אחר (או: מסר חשוב לאומה): X
&nbsp

ערן1987

New member
שמעתי ש"סינדרלה" החדש מפתיע לטובה

אולי אלך אליו אבל מתקשה להאמין, יש את "האוונג'רס" החדש!

&nbsp
אלבום השבוע שלך

Vulnicura

New member
הוא באמת מפתיע לטובה

הייתי שמח אם לא היו נצמדים לסיפור המקורי אבל זה בקטנה. הדבר היחיד שהפריע לי בסרט זה המבטא הבריטי אבל זה אני

ערן1987

New member
מסכמ"ש מהר

רציתי לסכמ"ש בשישי, לא יצא לי בסוף ורק עכשיו הגעתי למחשב אחרי כמעט יומיים - וגם זה גם כן בעבודה. בלאט.
&nbsp
משהו טוב שקרה השבוע: סופ"ש ארוך זה תמיד כיף חח.. חוץ מזה, ידידה טובה שלי התחתנה והיה כיף וגם אחרי כמעט 3 שבועות שלא ראיתי את האחיין שלי אז סוף סוף ראיתי אותו ביום העצמאות :)
&nbsp
משהו רע שקרה השבוע: אממ, לא זכור לי משהו מיוחד
&nbsp
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אין חופש אז לא שווה ):
&nbsp
התחדשות השבוע: קיבלתי מ-eBay מוצר שאמור לפתוח סתימות ועוד לא השתמשתי בו אז אני לא יודע איך הוא עובד.. נכון שזה מרתק?

&nbsp
סרט השבוע: נאדה
&nbsp
סדרת השבוע: "בית הקלפים", כרגיל

&nbsp
ספר השבוע: ):
&nbsp
שיר השבוע: כל שירי הזיכרון האלה.. עצוב אבל עושה את העבודה
&nbsp
אלבום השבוע: הדיסק השני באוסף המשולש של גידי גוב, שהוא פשוט תענוג לאוזניים!
&nbsp
מאכל השבוע: בשר, והרבה! טוב נו, ככה זה כשבשבוע אחד יש לך גם חתונה וגם את יום העצמאות

&nbsp
ציטוט השבוע: "אוכל ועכשיו!" - אחי ואני ביום העצמאות

&nbsp
תמונת השבוע: ):
&nbsp
תכניות לסופ"ש: תיכננתי לנוח. אז תיכננתי. בשישי החברה ואני הלכנו לבעלת הדירה שלנו וחתמנו על חוזה לעוד שנה, בערב יצאנו לחגוג יום הולדת לידידה (בקפה מצדה בהרצליה שהאוכל שם היה אחלה אבל השירות נוראי! המלצרים היו באמת אחלה אבל הם התבלבלו מלללללללללללללא!!) ואתמול הגיע אליי חבר שמפה לשם הזרים אותי ללכת למשחק של מכבי ת"א בכדורגל אחרי שלא הייתי באיצטדיון למעלה מ-10 שנים!
חבל שהמשחק היה משעמם אבל נו, העיקר החוויה

&nbsp
אחר (או: מסר חשוב לאומה): אני צריך ללמוד לאכול כמו שצריך, יש לי מין ירידות מתח כאלה לאחרונה ואתמול בערב היה לי "התקף" ממש קשה.

למעלה