שרשור סופ"ש

שרשור סופ"ש

איך עבר השבוע שלכם

שתפו וספרו

ולשאלה השבועית
:
פייסבוק ואתם:
האם אתם מחובבי הפייסבוק?
אילו קבוצות פייסבוק הכי אהובות עליכם?

carlimi

New member
אני

מאוד פעילה בפייסבוק, בכמה מישורים.
האחד - העסק והעבודה.
השני - משפחה וחברים בארץ.

עם משפחה וחברים בארץ אין לנו קבוצות. זה מעין מעקב אחר פוסטים האחד של השני, והרבה שיחות בצ'אט - מסנג'ר.

עבודה - מליון קבוצות - בין אם זה קידום ושיווק, קבוצות של מוכרים, קבוצות מידע - גם ישראליות וגם אמריקאיות. יש לי גם עמוד פרטי ושניים עסקיים (וכמובן גם עוד מדיות חברתיות, בקיצור - מאוד פעילה, זה חלק מסדר יום העבודה הקבוע שלי).

סופ"ש שלי

פעם בשנה יש אצלנו פסטיבל מדע. ביום שבת יש יום משפחות, שבעצם פונה לקהל הילדים, אבל לא רק. יש שם המון המון מציגים מכל מיני תחומים תחת המטריה של המילה - מדע. היינו שם משעה 11:30 עד 16:00 כאשר הפעילות הסתיימה. בוני כל כך נהנת מזה כל שנה.
במסגרת יצירה במיחזור, הכנו אני ובוני את הצמידים ושרשרות בתמונה המצ"ב.

זה נתן לי רעיון נפלא לתלבושות להצגה שתיאטרון הילדים שהקמנו תפיק השנה. יש שם כל מיני יצורים והסיגנון הזה יכול מאוד להתאים.
בהצגה יש כמה סיפורים, ככה שיהיו שתי במאיות ולא כל הילדים יהיו בכל חזרה. אחרי שהועדה בחרה אותי להיות אחראית על התלבושות, הצעתי שבזכות מבנה החזרות, הייתי רוצה שהילדים יהיו יותר מעורבים בהכנת התלבושות. חברי הועדה מאוד שמחו להצעה, וכבר מדגדג לי באצבעות להתחיל עם זה

לשאלת השבוע - האם אתם מחובבי הפייסבוק? אילו קבוצות פייסבוק הכי אהובות עליכם?
אני חובבת פייסבוק גדולה. זאת מדיה שמחברת אותי עם חברים ומשפחה. אני יכולה לשבת לי בסוף העולם שמאלה, ולהיות יותר מחוברת ליום יום של אנשים בארץ או בכל מקום בעולם מאשר אבא שלי שנמצא בארץ.

קבוצות שאני אוהבת הן קבוצות צילום של חובבים וקבוצות נשים שאני חברה בהן.

איזה כיף שיש סופשבוע ארוך

אחרי שהייתי כל כך הרבה זמן בחופש ולא ממש התרגשתי מסופי שבוע - למדתי להעריך מחדש את הסופשבוע עכשיו כשחזרתי לעבוד

&nbsp
אצלנו היה שבוע די עמוס בעבודה- נשארתי כמעט כל יום עד שש בערב ובאתי מוקדם כדי שנתקדם והכיתה נראית ממש טוב. יש כמה שיפצורים אחרונים אבל בגדול נראה טוב. זה לא כמו שדמיינתי כי הגישה של ביה"ס די מגבילה מבחינה עיצובית אבל ...עובדים עם מה שיש
ודי מרוצה ממה שיצא.
&nbsp
בגדול, אנחנו די ברגוע בסופשבוע הזה.
לא ממש תכננו משהו כי היו לי כמה בדיקות לעשות אבל אתמול הלכנו למסעדה איטלקית קטנה ונחמדה לא רחוק מאיתנו שזה היה כמו קפיצה קטנה לונציה מבחינת האווירה והאוכל היה מעולה

&nbsp
היום ניסיתי להבין לאן צריכה להגיע בימים הקרובים במסגרת ביקורי בית מטעם ביה"ס- נשבעת לכם מרוב שעשו את זה כל כך מבולבל זה היה כמו להרכיב פאזל

&nbsp
עוד מעט נלך לסרט "החיים הסודיים של בעלי החיים"- רצינו ללכת כשיצא ולא הזדמן לנו אז החלטנו היום ללכת

&nbsp
לגבי השאלה השבועית:
אני האמת מאוד פעילה בקבוצות שונות. גם מנהלת קבוצות פייסבוק בעצמי -אחת שקשורה לטיפולים ואחת שקשורה להוראה וחינוך

&nbsp
&nbsp

למעלה