אני בתהום (טריגר, כנראה)

אני בתהום (טריגר, כנראה)

אני בתהום. בצהריים אני אצטרך לנסוע לפסיכולוגית ולנתח את כל הטעויות המטומטמות שעשיתי שהובילו אותי למצבי הנוכחי. להתעמת עם זכרון ההצלחות בעבר והכשלונות בהווה. עם זה שאני כשלון טוטלי בגילי המתקדם. הצילו.

Lady Stark

New member
היי ליידי באבא

גם אני פעמים רבות הרגשתי וחשבתי שאני זו שלקחה את עצמי ודרדרתי את עצמי.
אז כן, יש לנו אחריות במצב. וזה נכון שאם היו לנו את הכלים ואת הידע יכולנו למנוע נפילות מסוימות במצב שלנו.
אבל... וזה "אבל" גדול. אני חושבת שחלק מזה אינו בשליטתנו או מבחירתנו. אנחנו לא בוחרים לסבול. ואני לא אומרת את זה במובן הרע של זה, אלא פשוט במובן המשחרר. שחררי את עצמך מאשמה. תביני שנסיבות חיים הביאו אותך למצבים כאלה ותנסי לעשות ככל שאת יכולה כדי לעזור לעצמך. ללמוד לקחים ולשנות דפוסי חשיבה.
אבל באמת, אל תעסקי בהאשמה עצמית. יכול להיות שההלקאה העצמית הזאת תוקעת אותך ומונעת ממך לעבוד על הבעיות.
תרגישי טוב, יקירתי.

חרגיל

מתוסכלת, מוצפת, אוכלת את עצמי ושונאת את עצמי בגלל כל השגיאות המפגרות שעשיתי (ואפילו הפסיכולוגית שלי מסכימה אתי על זה). שונאת את העבר ומפחדת מהעתיד.

זה טבעי

אבל לאכול את עצמך על הטעויות שעשית בעבר לא נותן לך כלום, רק גורם לך להרגיש מתוסכלת וכועסת על עצמך. תחשבי על זה שהטעויות האלה אומנם טיפשיות, אבל למדת מהן ועכשיו את יודעת טוב יותר. לפעמים, גם טעויות שנחשבות טיפשיות וברורות, צריכות להיעשות על מנת שנלמד להכיר את עצמנו טוב יותר, שנדע מה עושה לנו טוב ומה לא, מה פוגע בנו וממה אנחנו צריכים להיזהר.
ללמוד לחיות עם הטעויות והכעס על עצמנו לוקח זמן. אל תכעסי על עצמך כל כך, זה לא מגיע לך

אני לגמרי עם מחבקת

ורוצה רק להוסיף שגם אם עשית טעות, את היא לא הטעות! ואני בכלל חושבת שאילו הייתי מושלמת היה לי נורא משעמם לחיות כאן. זה דווקא טוב לעשות שטויות פה ושם, ואין, באמת שאין מקום לכעס על עצמך. היית כועסת על ילדה בת חמש שעושה טעות? ואם לא, מדוע לא להתייחס באותה צורה כלפי הילדה שבתוכך? אנשים חכמים מאוד כתבו לי בדיוק את הדברים האלה כאן, אני רק מנסה להפנים ולהעביר הלאה.

תאום2

New member
ללידי באבא

בגילך המתקדם.. את כבר בת 110 עמוש לא כולל מעמ ודמי בולים חח
"באבא" -זה לצחוק על לידי גאגא? או שאת באבאית?? או באה בימים
נ.ב. בואי גם בלילות

אז מה זה ה-באבא הזה

?

תאום2

New member
נצל‏"ש ‏‏= ניצול שרשור

כלומר ניצול נושא המופיע בו (שהמקרה הזה הוא הניק שלך) בכדי לשאול שאלה שלא קשורה לנושא הנדון בשרשור.

למעלה