קורסת מרוב לחץ

קורסת מרוב לחץ

הנה אני שופכת, ככה, בלי לנסח יותר מדי:

כפי שהעוקבות אחרי בפורום זה יודעות אני שונאת ביקורים משפחתיים. הערב לרוע המזל אחותי ד' באה אלינו לביקור, ומה שיותר גרוע - היא נשארת לישון. היא כמובן מוצלחת ויש לה קריירה משגשגת, בעל וילד וכו', ולי מה? כלום. ואני נחשבתי פעם לכזאת מוצלחת ומבטיחה. כאילו שהחיים שלי לא מספיק ריקים, עלובים, ומנוונים גם ככה, הביקור של ד' עוד יותר מדגיש ומחדד את זה. אני יכולה כמובן לרדת לסיבוב רגלי בשכונה אבל אני כל הזמן אחשוב על איך שד' ואבא שלי מדברים עלי. אני יודעת שאני מעיקה עליכם עם הקיטורים שלי וכו', אבל יש בפורום אנשים (חלקם יותר צעירים ממני) שיש להם במה להיתלות, שהחיים שלהם יותר מסודרים מבחינת דיור עצמאי, עבודה מסודרת וכו' והם בכל זאת מקטרים. אז אם להם מותר גם לי מותר! הכל איכסה פיכסה. החיים שלי כ"כ ריקים בכל מובן, בלי שום תחושת סיפוק, בלי שום הישג, בלי שום הגשמה עצמית, בלי כלום. כדברי המשורר "כמה זה מוזר/ לחיות משעמום". אין לי בשביל מה לקום בבוקר ואין לי בשביל מה ללכת לישון בלילה. למה אני אוכלת? במילא אני לא עושה כלום (חוץ מהתעסוקות המלאכותיות והעלובות שאני מוצאת לעצמי). זהו, עד לקיטור הבא...

עדכון

אחותי ד' תודה לאל (או תודה לה) לא נשארה לישון אצלנו. אבל הביקור שלה היה קשה גם ככה. היא ניסתה להוריד ולהתקין איזה תוכנה למחשב שעליו אני מקלידה את ההודעה הזו, ובו זמנית להוריד ולהתקין איזה תוכנה ללאפטופ של אבא שלי, ולכן היא דילגה בין המחשבים. א-קיצער, ניסיתי לתרום את חלקי לתהליך, אבל כמובן שמרוב הק"ריות (הפרעת קשב וריכוז) ומן הסתם סתם לחץ עופפתי ודפקתי משהוא בתהליך וד' אמרה לי "(שמי)ל'ה" בטון שהזכיר לי את הטון של כל הבוסים שהתייאשו ממני. זה נשמע מטופש אבל זה דרך לי על כל היבלות. חוץ מזה דפקתי עוד משהוא בתהליך אח"כ. בסוף לא הצלחנו להוריד ולהתקין את התוכנה למחשב הזה. שוב, זה נשמע מטופש, אבל אני בתקופה שקצות העצבים שלי חשופים.

אני בטוחה שיהיה אפשר להוריד את התוכנה מחדש בלי בעיה, לפעמים התקנות לא עובדות גם מסיבות שלא קשורות לגורם האנושי שמתקין אותן.

העיקר שנגמר בסדר

אבל לא נגמר בסדר...

עובדה שלא הצלחנו להוריד ולהתקין את התוכנה. וכל המקרה הזה לחץ לי (חזק!) על כל היבלות שאני סוחבת...

על היבלות של כל הפיטורים שעברתי!

ועל כל הסיבות לכל הפיטורים - הבלבול, הלחץ, ההיסטריה, שאילת השאלות המיותרות...

אבל את מבינה (בשכל) שזה לא אותו דבר

שזה דבר אחר לגמרי, אולי דומה, אבל שונה. ואף אחד לא בוחן את כישורייך בהתקנת תכנות ביתיות...

למעלה