חידה ללא מספר Sur la muro sen-kapo en la maron Kvar literoj
D DoronModan New member 23/5/17 #2 שאלה ב-en la maron אתה מתכוון ל"אל/לכיוון הים"? כי זה מה שזה אומר. או שהתכוונת ל'בים' (en la maro)?
ש שא12 New member 23/5/17 #4 חידה ללא מספר נוסח מתוקן- תודה לדורון Sur la muro sen-kapo en la maro Kvar literoj
D DoronModan New member 23/5/17 #7 אהבתי את המשחק הצלילי בחידה בין maro ו-muro כמו בחידות של שמוליק רוזן ז"ל, שהרבה פעמים היו חרוזים בניסוח החידה.
אהבתי את המשחק הצלילי בחידה בין maro ו-muro כמו בחידות של שמוליק רוזן ז"ל, שהרבה פעמים היו חרוזים בניסוח החידה.
D DoronModan New member 23/5/17 #9 המשחק הצלילי הוא חלק בלתי נפרד מהפתרון בחידות היגיון, לדעתי. הייחוד בחידה שלך שיש גם משחק צלילי בהגדרה עצמה.
המשחק הצלילי הוא חלק בלתי נפרד מהפתרון בחידות היגיון, לדעתי. הייחוד בחידה שלך שיש גם משחק צלילי בהגדרה עצמה.
E Eldad S New member 24/5/17 #11 אם את חידתו של דורון ptartiha, אף תורהּ של חידתך higia a+fiŝo מודעה על הקיר, קפד ראשה: בים (לא הצלחתי למצוא חרוז...)
אם את חידתו של דורון ptartiha, אף תורהּ של חידתך higia a+fiŝo מודעה על הקיר, קפד ראשה: בים (לא הצלחתי למצוא חרוז...)
מיכי 10 Member 24/5/17 #14 אל תחכו לי, כי פתחתי וקראתי את התשובות. אבל מצא חן בעיני החרוז בעברית. וגם מצא חן בעיני שלא מִספרת את החידה. יום יעיל לכולם. מקווה שגם לי.
אל תחכו לי, כי פתחתי וקראתי את התשובות. אבל מצא חן בעיני החרוז בעברית. וגם מצא חן בעיני שלא מִספרת את החידה. יום יעיל לכולם. מקווה שגם לי.