יום חמישי
R Rosie52 New member 1/12/16 #3 מעולה לך הכחול רויאל הבטיחו סערה וגשמים ובינתיים המעיל הזה נראה לי יהיה לך מאוד שימושי (פעם ראשונה שרואה אותך לובשת אותו) הג'ינס בול, הטאקינג מעולה והחיוך נהדר
מעולה לך הכחול רויאל הבטיחו סערה וגשמים ובינתיים המעיל הזה נראה לי יהיה לך מאוד שימושי (פעם ראשונה שרואה אותך לובשת אותו) הג'ינס בול, הטאקינג מעולה והחיוך נהדר
S shmickey New member 1/12/16 #5 יואו! איך אני אוהבת את זה!! ממש ממש ממש מוצלח! הכל משתלב בול והמעיל הזה כל כך COOL איך גדל לך מהר השיער
יואו! איך אני אוהבת את זה!! ממש ממש ממש מוצלח! הכל משתלב בול והמעיל הזה כל כך COOL איך גדל לך מהר השיער
R Rosie52 New member 1/12/16 #6 לוק מקסים וצבע הליים של הסוודר - יופי שילבת בצורה מושלמת לדעתי את הנעליים המנוקדות עם המכנסיים הסוודר והשרשרת
לוק מקסים וצבע הליים של הסוודר - יופי שילבת בצורה מושלמת לדעתי את הנעליים המנוקדות עם המכנסיים הסוודר והשרשרת
ט טליונום New member 1/12/16 #10 כמה מתוק כל הנקודות האלה פשוט הופכות אותך לסוכריה. כחובבת גודש הייתי שמחה אפילו לעוד פרינט. נגיד פסים
כמה מתוק כל הנקודות האלה פשוט הופכות אותך לסוכריה. כחובבת גודש הייתי שמחה אפילו לעוד פרינט. נגיד פסים
S shmickey New member 1/12/16 #14 זה התחיל עם חולצת פסים אבל זה פחות הסתדר לי בעין נראה שבגלל שהנקודות יחסית גדולות זה הרגיש לי קצת עמוס..   תודה מתוקה
זה התחיל עם חולצת פסים אבל זה פחות הסתדר לי בעין נראה שבגלל שהנקודות יחסית גדולות זה הרגיש לי קצת עמוס..   תודה מתוקה
R Rosie52 New member 1/12/16 #12 לוק שכולו כל הפריטים כאילו לא קשורים אחד לשני והשילוב בינהם כל כך מוצלח ויפה
S shmickey New member 1/12/16 #15 יס! בסוף עוד תתמכרי הפריטים מקסימים והשילוב מקורי ויפה! אני קצת מתלבטת לגבי החיבור של הג'ינס והמגפונים, נראה לי שהייתי מעדיפה אותו דחוף פנימה. או לחילופין, נועלת סניקרס ונותנת לו שני קיפולונים.   תמשיכי גם בשבוע הבא!!
יס! בסוף עוד תתמכרי הפריטים מקסימים והשילוב מקורי ויפה! אני קצת מתלבטת לגבי החיבור של הג'ינס והמגפונים, נראה לי שהייתי מעדיפה אותו דחוף פנימה. או לחילופין, נועלת סניקרס ונותנת לו שני קיפולונים.   תמשיכי גם בשבוע הבא!!
H Happy Goth New member 4/12/16 #19 תמשיכי לבוא את מאירה לנו את הפורום בהמון וצבעים   פששששש סחטיין על הלוק המגניב, פשוט מגניב! אני הייתי קצת מפשילה את השרוולים. קצת.  
תמשיכי לבוא את מאירה לנו את הפורום בהמון וצבעים   פששששש סחטיין על הלוק המגניב, פשוט מגניב! אני הייתי קצת מפשילה את השרוולים. קצת.