דווקא לדעתי היית נהנית מהוינטג' אם היה לך זמן אליו
אם כי נראה שהיית מעדיפה את הריימקים המקסיקנים יפה היא לא ושיכורה מאהבה, בעיקר שיכורה מאהבה, בטח אם היית מנסה לראות את קפה בניחוח אישה המקורי, היית נוטשת ומתחילה לצפות באינטרנט בריימק של טלוויסה. גם בגלל הסגנון של טלוויסה, גם בגלל החדשנות הטכנולוגית בטלנובלות מתחילת המילניום וגם המקסיקניות יותר קלאסיות.
אני כל כך הצטערתי שלא הביאו את קפה בניחוח אישה המקורי אלא את הריימק וכשסוף סוף הביאו את המקור, ראיתי שאפילו בשביל הריימק שיכורה מאהבה יותר לטעמי וכעת אני מבין אותך ואת אנט שאתן מעדיפות את טלוויסה (של העבר) על חברות אחרות. אם כי חוץ מבמקרה שעשו שינויים רציניים כמו מילה של כבוד ואישה רעה אז כשהעלילה מאוד דומה, נראה שמה שרואים ראשון תופס.
בכל מקרה אם המתחזה תישאר לאורך זמן ב-VOD או/ו באתר וואלה מאוד ממליץ לך עליה, זה בדיוק הסגנון שאת אוהבת. לא צפיתי ביפה היא לא, אבל מהשוואה בין שיכורה מאהבה לקפה בניחוח אישה, אני מנחש שגם את הריימק המקסיקני של בטי המכוערת היית מעדיפה, למרות שבניגוד לטלוויסה שבדרך כלל היה באותה תקופה היה קצר ולעניין ולגבי קפה בניחוח אישה ושיכורה מאהבה דומה 160 פרקים במקור, 170 פרקים בריימק המקסיקני, אבל אני בטי המכוערת רק 169 פרקים ואילו יפה היא לא טלוויסה הצליחו למשוך ל-300 פרקים.