אפרופו שמן -זית ,(שאת טוענת שיש מאכלים שהוא לא מתאים להם),,,
זכור לי מקרה מהעבר ,שהתבקשתי בהתראה ממש קצרה, להכין לחברים המארחים,
מאפינס כולשהו לקינוח, ולא היה לי שמן- קנולה באותו יום.
בכדי לפתור את הבעייה עירבבתי בקערה 1/2 כוס שמן-זית ביחד עם 2 כפות חמאה,
כפית אחת סילאן, קינמון ,ותמצית-וניל, והוספתי לתערובת הקמח וביצים וכו',כפי המתכון .
בסופו של דבר, יצאו מאפינס מאוד טעימים,שחוסלו עד הפירור האחרון .ועוד ביקשו ממני את המתכון, ואז,,,היו מופתעים מהעובדה,שלא הורגש השמן-זית שסיפרתי שעורבב בתערובת.
המסקנה היא: שבשילוב נכון ובאיזון הטעמים, גם השמן-זית -יכול להשתלב יפה במתכון .