לבושלישי
H Happy Goth New member 18/7/17 #2 בעגילים חדשים מתנת שמיקי נכון אמרנו שזה ילך עם כתום אבל לא מסתדר לי חצאית היום... הולכת ישר מהעבודה להצגה עם הדרדס. תודה אהובתי!
בעגילים חדשים מתנת שמיקי נכון אמרנו שזה ילך עם כתום אבל לא מסתדר לי חצאית היום... הולכת ישר מהעבודה להצגה עם הדרדס. תודה אהובתי!
S shmickey New member 18/7/17 #4 כן כן כן אני מתה על זה! ארוכה, דקיקה ויפה!! האורך של העגילים מקסים עלך וזו אחלה זריקת צבע! ממש אוהבת את הסידור של השיער, נותן יופי של מסגרת לפנים
כן כן כן אני מתה על זה! ארוכה, דקיקה ויפה!! האורך של העגילים מקסים עלך וזו אחלה זריקת צבע! ממש אוהבת את הסידור של השיער, נותן יופי של מסגרת לפנים
S shmickey New member 18/7/17 #3 הבוקר שלי התחיל בתספורת של העגילים החדשים היו לי ארוכים מידי אז קיצרתי! שמלה חדשה, תאומה של הצהובה, מקסטרו
הבוקר שלי התחיל בתספורת של העגילים החדשים היו לי ארוכים מידי אז קיצרתי! שמלה חדשה, תאומה של הצהובה, מקסטרו
H Happy Goth New member 18/7/17 #5 הרגת אותי עם זה שסיפרת את העגילים!!!!!! חחחחחחחחח וואי איך יפה לך הצבע הזה, את מפציצה בשמלות לאחרונה, תמשיכי ככה ממש יפים לך העגילים, איכשהו עליך זה נראה ממש טיבעי ונכון, לא נראה טרנדי כזה
הרגת אותי עם זה שסיפרת את העגילים!!!!!! חחחחחחחחח וואי איך יפה לך הצבע הזה, את מפציצה בשמלות לאחרונה, תמשיכי ככה ממש יפים לך העגילים, איכשהו עליך זה נראה ממש טיבעי ונכון, לא נראה טרנדי כזה