משפחתו של בעלי

faery18

New member
Mi marido tiene más familia
{מכיל ספויילר}

&nbsp
ככה יקראו לעונה החדשה שתעלה חודש הבא במקסיקו

https://laprensa.peru.com/espectacu...visa-cambia-titulo-temporada-2-televisa-79133
&nbsp
והנה הצצה לצילומי תמונות הסטילס
{שכוללות גם את המצטרפות החדשות סוסנה גונזלס וכרמן סלינס}

&nbsp
כולם התחדשו במראה שונה אבל מי שהכי הפתיעה זו דניאלה שצבע השיער שלה הולך להיות פה סגול
כאמור אצלינו נותרו עוד 20 פרקים לסיום העונה הראשונה זה עבר ממש בטיל ואין ספק שעונה נוספת לגמרי נדרשת

Don Nirtin

New member
כרמן סלינס זה שדרוג רציני

בטח במקום סילביה פינאל המזעזעת שנפרדת מאיתנו עוד מעט.
&nbsp
מה שמעניין זה איפה דיאנה בראצ'ו ושאר המשפחה.

faery18

New member
כמובן שגם דיאנה בראצ'ו ממשיכה הנה היא בפרומו הראשון

לא חשפו עדיין את כל צילומי הסטילס של כל הדמויות אבל לפי מה שהבנתי רוב הדמויות הרשמיות ממשיכות ומי שבטוח לא ממשיכים הם ג'סיקה קאווץ' והזמר יאיר. ג'סיקה לא אבידה כזו גדולה המשחק שלה פה לא היה מרקיע שחקים העיקר השאירו את הבת המתוקה שלה בסדרה פרידה
נראה לי שעכשיו היא תגור עם הזוג המשני(הדודים שלה)כי יש להם צילומים משותפים.

הפרומו הראשון אומנם קצרצר אבל ממש מסקרן כי מסתבר שלא כזה בטוח שדוניה אימלדה(סילביה פינאל)היא הדמות שמתה(למרות שהכותרת של הסצנה האחרונה ביוטיוב זה"המוות של דוניה אימלדה")ראיתי אותה בכמה צילומי קאסט(לא רשמיים)חדשים עם השחקנים ויש מצב שמי שמתה זו אחת האחיות של בלנקה(דיאנה בראצ'ו)כי זה נראה שבפרומו אחותה השנייה בוכה יותר מכולם. גם בתגובות מתחת לפרומו לאף אחד אין מושג מי מת

Don Nirtin

New member
גם מבחינתי ג'סיקה ויאיר לא כאלה מעניינים

אז טוב שנפטרו מהם.
&nbsp
האחות הנחמדה דווקא? אני מעדיף את אמליה מתה
היא נודניקית.

faery18

New member
אוקיי נראה שדוניה אימלדה...

אכן תשרוד ולא תמות בסוף העונה הנוכחית

הוידאו הזה לא משאיר מקום לספק

לגבי חאווי ומריסול הם זוג חמוד ויחד עם פרידה הם ממש מושלמים
אבל המשחק של ג'סיקה היה יותר משכנע כשהיא רק העריצה אותו ואת המוזיקה שלו. המעבר מהערצה לאהבה אצלה לא מורגש עד הסוף. בתור ביצ'ית בים של סודות ובשקרים היא שיחקה הרבה יותר טוב
לא ידעתי שאתה עדיין מציץ בנובלה

Don Nirtin

New member
זה ישר אחרי אהבה בלי חוקים

אז אני כבר נשאר עד שאני נרדם

&nbsp
וחבל שסילביה לא מתה

faery18

New member
פרק 82
הליך האימוץ של דייב יוצא לדרך אבל לא הכל דבש

ביקור הפתע של העובדת הסוציאלית בבית של רוברט וחולייטה היה אחד הסצנות הקורעותXD מברונו ולינדה שהתנשקו לה מול הפרצוף דרך אמא של חולייטה שהחליטה בדיוק עכשיו לקפוץ לביקור זעם כשעל הדרך היא חושפת את הריבים עם המשפחה של רוברט ועד ברונו שהטיח בחולייטה שהיא מתנהגת איתו ועם לינדה כמו רוצחת סדרתית
ואם לא די בזה, שניות אחרי שנשמע פיצוץ אאודיפס מגיע כולו עם פנים שחורות וצועק לרוברט שיעזור לו אחרי שהדוד התפוצץ עליו כשניסה לסדר אותו לא בהצלחה יתרה

למעלה