שרשור סופ"ש

שרשור סופ"ש

איך היה השבוע שלכם

מה התוכניות לסופ"ש

ולשאלה השבועית:
האם אתם רואים סרטים/סדרות בשפת המקור של המקום שבו אתם נמצאים עם או בלי כוכביות?
אני שואלת כי אצלנו למשל הבחור שהאנגלית שלו הרבה יותר טובה משלי-רואה עם כתוביות ודווקא אני מעדיפה בלי אבל לאחרונה חזרתי לראות עם כתוביות כדי לראות איך המילה כתובה ו"לצלם" אותה.

carlimi

New member
לגבי השאלה

אני כמעט תמיד מעדיפה ללא כתוביות כי אם יהיו אז אני אתפתה לקרוא ואז פחות מתרכזת כי בעצם עסוקה בלקרוא וזה מפריע.
קצת קשה בסדרות עם סלנג כבד או בריטיות שיותר קשה להבין את המבטא אבל משתדלת. אני גם קוראת באנגלית אז סה"כ הרמה שלי טובה ואין לי בעיה של אוצר מילים.

alphadelta

New member
כתוביות

שאלה מעניינת. אני אוהבת כתוביות. במיוחד את אלה שמיועדות לכבדי שמיעה. לדעתי זה מוסיף המון אינפורמציה. לא חושבת שזה קשור לידע האנגלית כי גם אישי היקר ששוחה מילדות בשתי השפות אוהב את זה. משערת שזה עניין של הרגל.

היה שבוע ממש נחמד

מפגשים עם חברות, בדיקה שהייתה מוצלחת (והייתי מאוד לחוצה לקראתה), יום הולדת לבחור, בייביסיטר שהיה ממש כיף ומהנה ו-2 קבוצות בפייסבוק שאני מנהלת שנהיו מוצלחות בימים האחרונים ויותר ויותר אנשים משתתפים בצורה פעילה.
&nbsp
סופשבוע שעובר בעצלתיים- לא ממש עושים הרבה.
אני גם בקושי יכולה לזוז תודות לזריקות וגם קצת בלי חשק לצאת אז עשינו סופ"ש בית.
עוד מעט יוצאים עם 2 זוגות חברים לחגוג יום הולדת לבעל ולעוד חברה.

היה סופש עמוס וכייפי

השבוע הוזלו מאוד מחירי המעבורות לאיים בדנמרק אז הפלגנו לאי שנמצא דרום-מערבית אלינו.
היה יופי של טיול! מקום ממש ציורי.
&nbsp
לגבי צפיה בשפת מקור,
אני מעדיפה לראות עם כתוביות,
מאוד קשה לי להבין בלי.

סופ"ש ארוך על אחד האיים לידינו.

זה אי שאנחנו מאוד אוהבים וחוזרים לשם לפחות פעם בשנה. השנה מצאנו עוד שני מסלולי טיול נפלאים. מזג האויר לא היה מדהים, אבל יבש במשך היום, שזה הרבה לבקש בסקוטלנד בכלל, שלא לדבר על הצפון הרחוק
מצ"ב כמה תמונות.

לשאלת השבוע - אני לא אוהבת כתוביות. בעברית זה עוד אכשהו עוזר, אבל לראות סרט באנגלית עם כתוביות באנגלית? לא בבית סיפרי
למרות שאני מאוד מבינה את הערך המוסף של זה.

למעלה