לנגה על ההדרכה המיקצועית ונעימות

לנגה על ההדרכה המיקצועית ונעימות

ההדרכה,בנות ,היה כייף לי לפגוש אותכן שוב, שמחתי להכיר את ה"החדשות" -את הפנים מעבר לכינויים
מעבר להדרכה ולמיפגש החברתי שנעם לי מאוד, נהנייתי במיוחד לראות את עבודותיה הקסומות של תאיר כל עבודה יפה מקודמתה, הייתי שמחה ביותר לו נישכחה אצלי המיזוודה
הקטנה שבה את, תאיר- אוצרת את הריקמות המדהימות ולו רק ליום אחד בשביל להביט ולהפעל שוב ושוב.
אין דומה מראה עיניים להעלאת תמונה ברשת.
לך תאיר

סדנה מהממת עם יוצרת מוכשרת ומורה בחסד

קדרית היה לעונג להיות בהדרכה שלך.
הצלחת להוציא פרפרים בשלל צבעים גם מבעלות הידים השמאליות ביותר.
הסדנה היתה קולחת, מהנה עם המון ידע ולימוד טכניקה חדשה והורדת פחדים מרקמה חופשית.
פתאום זה נראה כל כך פשוט.
קדרית, מזמן לא נהניתי כל כך.
וכמובן ומובן מאליו ואיך לא, המון תודות לעדנה על הארוח המושלם.
המון תודה לחבורה השמחה והצוהלת שהתכנסה בבוקר יום ששי, על הנשנושים ועל העוגות.
ואיך אפשר שלא לכתוב על השויץ שהפיל את כולן והשאיר אותנו בהלם שהופרע רק ע"י קריאות התפעלות ושפיכת מים על המתעלפות.
נו באמת, הרקמות של תאיר.
הגברת הגיעה מהצפון המושלג עם מזוודה של שודדי בנקים מלאה ברקמות מופלאות, מושלמות, מעובדות עד הפרט האחרון.
תאיר אליפות עולם.
לא נשאר אוויר מתאיר וצצו להן הרקמות הנהדרות של שרית ונחמה שהיו כל כך יפות ושובות עין ואחר כך האמא של האושר באיחור אופנתי תרמה את רקמתה המתוקה למערך הכולל והכל כך מענג.
היה בוקר נפלא.
היה תענוג גדול להכיר את האמא של האושר, נחמה שחורי, שריתינט ולפגוש בפעם השניה, השלישית או יותר את משתתפות הפורום המופלא הזה.
תודה גדולה לענת שארגנה את כל המפגש ובסוף היתה בנבצרות זמנית ולא יכלה להגיע.
געגועים לדולי ומייבי שגם מהן נבצרה ההגעה.
נשיקות וחיבוקים לבנות ירושלים הנצורה

להתראות במפגש הבא

היה כיף!

ובעיקר ממלא השראה.
תודה!!

ואני בדיוק נכנסתי לפה כדי להעלות את תמונות הביצים הרקומות שמצאתי..

saraint

New member
תודה. היה כיף להכיר את הפנים מאחורי הכינויים

סדנה מעניינת עם נוגה וכלים חדשים לעבודות.
עבודות מעלפות של חברות לפורום שהצילומים לא עושים להן טוב.
תודה על האירוח אצל עדנה (מקווה שהצלחת כבר להשתלט על הבלגן שהשארנו)
ותודה לכולן על בוקר קסום.
להתראות בסדנה הבאה

חזרתי הביתה מאושרת -

הרבה יותר משיצאתי ממנו בבוקר...
אחרי כמעט חודש של הסתגרות ומצב רוח די מזופת - החלטתי שהגיע הזמן להפסיק להתפנק ולחזור לעצמי.... הסדנא היום היתה הצעד הראשון ואני כ"כ שמחה שעשיתי אותו!
אני רוצה להודות לכולכן- שהפכתן את המפגש המוצלח לכזה- לנגה המוכשרת על ההדרכה, לענת שארגנה וכ"כ הצטערתי שלא הגיעה,לאני שלקחה והחזירה אותי כמעט עד דלת ביתי. לורדה המנהלת הבלתי נלאית שלנו, לתאיר על "תערוכה" עוצרת נשימה וכמובן- לך עדנה יקירתי. כמו שאמרתי לך- אין כמוך ואני אוהבת אותך!

רומנייה

New member
ספר יפני

תודה על הודאה בצרפתית יותר נחמד מאשר ביפנית באתר זה אפשר לחפש כל ספר?

בהחלט אפשר, וכדאי, לחפש שם כל ספר

אבל הוא מוגבל לחפוש בשפות שמצויינות שם (אנגלית ועוד כמה שפות ביניהן - גרמנית, ספרדית, צרפתית..).
באנגלית הוא מכסה תכלס את הכל. אין לי מושג לגבי שפות אחרות.

ומהחיפושים שלי עלה שהוא כתוב בסינית..

אולי יש לו גם גרסה סינית וגם יפנית (כי מצאתי אותו נמכר ביפן ובטיוואן, לפני שגיליתי את הגרסה הצרפתית שלו)

רומנייה

New member
מפגש פורום

היה כייף לפגוש את כולם את הותיקות והחדשות כייף לחבר ניק לפנים תודה לנוגה על ההדרכה הנפלאה תודה לעדנה על האירוח הנפלא תודה לתאיר על הצגת הדברים המקסימים שהיא רוקמת היה בוקר מענה מאד מחכה כבר למפגש הבא

תודה רבה יקירותי! אני מאוד שמחה שנהנתן..

אני נהנתי מאוד איתכן! כמו שהבטחתי: בבלוג שלי יש הדרכה מצולמת ותמונת בנות מרוצות מהחברה הנעימה...
תודה רבה לענת על הארגון לורדה על הפרגון ולעדנה על ..... הכל!
להת!

קדרית היו עוד ספרים מופלאים

הספר הדרום אפריקאי למשל......תוכלי לרשום פרטים או איך לאתר אותו?

בכיף! הספרים המומלצים שלי לרקמה תלת ממדית:

לפני כן מילות אזהרה: אני נוהגת להתקל בספרים מעניינים ולקנות אותם. זה לא כלכלי. מה שכן כלכלי, זה לקחת את ה- ISBN ולחפש אותם ב- Book Finder!
1. ספר יפני של יוצרת הרוקמת בעיקר פרחים בשילוב טכניקות והסברים מעולים: ISBN 978-986-6326-97-4 אני קניתי בחנות אטסי שאני אוהבת שקוראים לה MeMeMe
2. ספר מדרום אפריקה Creative embroidery של "שמליאון" חוטים בצביעת יד וטכניקות מסורתיות: ISBN 978-1-919992-60-0 אני קניתי בחנות של Chameleon אבל היא לסיטונאים
3.ספר של ג'נט אדמונדס Three dimensional embroidery לפיסול בבד משולב רקמה ISBN 978-1906388-54-6 קניתי באמזון
4. ספר ישן של ברברה ורוי הרסט Raised embroidery ISBN 1-85391-203-4 קניתי באיביי אבל ראיתי שיש גם באמזון עותק או שניים יותר יקרים בהרבה

בהצלחה בנות! ואם אתן מגלות ספר חדש ומעניין בנושא, בבקשה שתפו אותי!

tair40

New member
סוף סוף אחרי ניתוק של שישי-שבת

מהמחשב, (איזה כיף לא לפתוח אותו, לא לגעת בו!)
בנות תקשיבו זה לא יכול להיות ככה, אני שיובת לי כאן במשרד, כולי אדומה ואף אחד לא מבין מה הסיפור שלי....

אז המון תודה על המחמאות, וכן, גם אני אוהבת את העבודות שלי...
היה ממש כיף ושווה כל ק"מ של נסיעה.
גם למדנו דברים חדשים, גם פגשנו פרצופים חדשים עם שמות ישנים, וגם הכרנו חברות חדשות.
בקיצור - שווה!

אמאדובה

New member
איזה כיף לכן!

אני ישבתי לי בחושך (באמת, קפץ הפקק של התאורה בבית
) ודמיינתי... להתראות במפגש הבא!

tair40

New member
אני צילמתי,

אבל צריך ככה - זמן, קישור בין המחשב והמצלמה, מה שאומר לא היום אולי מחר....

למעלה