אפשר לבקש משהו

אפשר לבקש משהו

אני ממש אשמח ואודה לכם אם תתחילו להראות קצת יותר מעורבות בפעילות הפורום.
* 95 גולשים קראו וצפו בהודעה הראשונה שהעלה ליעד גורדון, על הפרויקט החדש שלו שביקש לשמוע ביקורת

רק 3 , אם לא לוקחים בחשבון אותי, טרחו לענות...

* 68 צפיות בפינת בוברשת האחרונה של חבובית
ושוב: 3 מגיבים (ושוב אני הרביעי)

* 60 ראו את שאלתו של אילן לגבי מחירי כרטיסים,
יש צורך לספר לכם כמה ענו לו??? (התשובה בכוכבית 1 ו 2 )
למרות שאני יכול להמשיך עם הודעות שלי ושל פיולה ועוד לא הזכרתי חדשים שמגיעים לכאן ולא זוכים אפילו ל
,
נראה לי שהבנתם את הכיוון.
מעולם לא ציפיתי שכל ה 90\60 שקוראים בפורום הזה ישתתפו בדרך כזו אחרת בפעילות,למרות שזה היה מאוד נחמד...
אבל אני בהחלט חושב שזה יהיה הוגן שלפחות 25% מהגולשים פה, יתנו את קולם וחלקם בתפעול הפורום

אין לכם מה להגיד על הודעה מסוימת, נושא, שאלה או קישור שהועלו? (למרות שביננו, זה טיעון מה זה חלש) - ok
תוסיפו סיפור, חוויה, נושא, תמונה, קישור,רעיון, שאלה או דיון שלכם, גם זו דרך נפלאה לתרום לפורום

זה שאין בפורום הזה אופציה לחוק שאומר: שמי שלא יתרום ימחק, לא אומר שפה ניתן לקבל מבלי לתת ושאפשר לקרוא, להתעשר במידע ולעבור הלאה.
תודתי ל 3 - 7 הקבועים שעונים בדר"כ

ולכל האחרים, ממש מצטער אבל זה מעציב אותי והייתי חייב לומר את שעל ליבי.
מקווה שתגלו הבנה לדברים ובעיקר שתענו לבקשתי!
תודה,
דודי

יהבוליק

New member
דודי
, אנחנו איתך !

בקרוב ההגשות יסתיימו, הנסורת תצא מהעניים ואני אחזור לפול טיים
בינתיים אני רק מחרטרשת
אני גם אעלה את התמונות של הפרוייקט שלי, שקשור-לא קשור לבובות

גם לצערי

לכן העליתי את הדברים ואני תקווה שהם יגיעו לליבם של הקוראים ובעקבות כך יגרמו להם לשנות את המצב ולהיות פעילים יותר

מעבר לרצון שהודעות, שאלות, חברים חדשים וכ'ו, יזכו למענה ותגובות
מה שיהפוך את הפורום לתוסס יותר ואף מעניין ומגוון יותר לכולם!
חוסר ההיענות מונע אופציות לפעילויות נוספות כגון אירוח אנשי מקצוע שונים שיכולים לעזור ולהעשיר אותנו, רעיונות שיש לי, או שיתופי פעולה עם תפוז וגופים ומוסדות אחרים - כולנו מפסידים בזה וחבל.
על התמיכה

זה מאוד מחמיא לי יהב

וגם מעודד

עם כל העיסוקים שלך את תמיד מקפידה להיכנס, להגיב, לשתף ומגיעה במיוחד מי"ם למפגשי הפורום, כל אלה דברים שלא נעלמים מעיניי ואני לא לוקח את זה כמובן מאליו

לכן אני מקווה שהבנת שאת כלולה במעטים שהודתי להם על מעורבותם.
תודה רבה
שבת שלום חברה

תודה על הגיבוי, בובותילי

רק חבל שאנחנו נאלצים להסכים בנושא כזה...
למרות שאין לי ספק שעוד נסכים גם בעניינים נעימים ומשמחים יותר

מאחר ואת חברה די חדשה, לא יצא לך להיות בתקופות שהפורום תסס, כמות מגיבים שונים ורבים, הודעות ,נושאים,דיונים,תמונות....והשרשורים היו ארוכים
(והיו לא מעט תקופות כאלה!!!), כך שלא התאפשר לך לחוות עד כמה זה מהנה, נעים, מגוון וחברי - משפחתי, כשזה כך.
מקווה ומאחל לכולנו שנחזור לפעילות כזו ובמהרה

מזמין אותך לקחת חלק בשינוי

אנחנו אומנם לא חברים ותיקים ובכל זאת, אני מרשה לעצמי לתת לך

ככה זה אצלי במשפחה כשרוצים להביע תודה

GORDON FX

New member
הי דוד, הסכמה והצעונת...

ברור שאני מבין ומסכים עם עמדתך...גם מאד מעריך את מה שיצרת פה.
אני אישית עדיין מרגיש מעט לא בנוח להגיב על כל דבר....
אני גם לא ממש שייך לחלק גדול מהנושאים פה.
נראה להיכן זה יתפתח.

בעניין התמונה ש פרסמת:
אני ממליץ על לחיצה על מקש PRINT SCREN (למעלה מימין במקלדת)
ואז מדביקים את התמונה במסמך כלשהו (וורד או פאוורפוינט למשל..)ושומרים את התמונה...
זה כלי חשוב בכלל ולמנהלי פורומים במיוחד (זה מתעד דברים שעלולים להימחק)
אנסה לצרף דוגמה....

זה די ברור ליעד

אתה די חדש בפורום ולוקח קצת זמן להרגיש מספיק בנוח,
זו עוד סיבה שמצדיקה את הבקשה שלי, כשרבים יותר כותבים, מגיבים ומשתפים זה גורם לחדשים להרגיש יותר נוח לעשות זאת.
יחד עם זה, יחסית לחדש הגבת בלא מעט הודעות מאז הצטרפת אלינו

מעל 50 גולשים קראו עד כה את בקשתי ואני מקווה שלקחו אותה לתשומת ליבם.

לגבי ההצעונת,
קודם כל
רבה,
אני תמיד שוכח בשעת הצורך איך עושים צילום מסך...
בדר"כ אני מקפיד לשמור על מסמכים, אבל דווקא לגבי עניני הפורום, למזלי, יש לי במערכת הניהול אופציות להגיע גם לדברים שנמחקו.

פ י ו ל ה

New member
שמחה שהחלטת להגיד משהו בעניין ורוצה להעיד

באופן אישי על ירידה חמורה במוטיבציה לטרוח עבור הפורום בשל הסיבות שציינת. כך למשל יש לי מאמר על בובות ופגועי נפש שאני שומרת כבר שבועות ולא מפנה את הזמן אליו, כי אין לי זמן ואני יודעת שאת המאמץ המיוחד הזה שלי אף אחד לא יעריך.

אני יכולה גם להעיד שאכן היו זמנים נפלאים של שיתוף ודיון פורה בכל מיני נושאים ברומו של עולם ושכעת התחושה היא שאנשים בעיקר נכנסים כדי לקחת מאיתנו מה שהם יכולים וזה תחושה מאוד לא נעימה. מחמיא לדעת ששמו של הפורום הפליג ושידוע לסמויים שהם יכולים להשיג כאן מידע משמעותי בתחום ,אבל... "פורום" בהגדרתו זה דבר שיש בו דיון ושיח.
אם אין מקום לדיון ואנשים נכנסים רק לקרוא, אז אפשר לקרוא לעצמינו "הבלוגיה" של הבובות.

גם להודעות המתחננות האלו כבר מרגיש לי שבעסה לקרוא ובעסה לכתוב. אז שתדעו לכם, לכל אלה שכל כך מתביישים לכתוב שאפילו לא מסוגלים לומר תודה צנועה או לספר באיזה אופן המידע שקראו תרם להם, שתדעו שבקצב הזה יום אחד הפורום יסגר ולא יהיה לכם את כל מה שאנחנו מציעים.. דודי לא צריך להתחנן. זה בשבילכם. בשבילינו, בשביל תאטרון הבובות בארץ.

מקווה שתקחו לתשומת לבכם את הדברים האלו ותצאו מהקטע הביישני כי זה פשוט מיותר. אף אחד לא ביקש מכם לחשוף את עצמכם באופן אישי, סה"כ להביע איזושהי הכרת תודה מינימאלית. אם אתם רואים בפייסבוק משהו שעשה לכם טוב, לא תעשו לייק? לא תגיבו? מה ההבדל? להפך, כאן אתם אפילו לא מזוהים... אתם יכולים לכתוב מה שבא לכם. תכנסו לאט לאט ותשתפו בקצב שלכם אבל תבינו שגם לנו זה לא נעים לדבר לעצמינו בידיעה שעשרות אנשים מקשיבים מרחוק ולא מוצאים לנכון לתת פידבק מינימאלי.

למעלה