דה באן - מנות חורף חדשות
המזנון האסיאתי דה בן של האחים שי ואייל קיצ'ס, הוקם לפני שש שנים בכניסה לשוק הכרמל לתל-אביב.
 
לאחרונה נסעו האחים למזרח הרחוק, וחזרו עם השראה למנות חדשות:
 
סלט מלפפונים ועוף סצ'ואני, פרגית צלויה, נבטים, כוסברה, שום בצל סגול, בוטנים, נענע, וינגרט שומשום חריף - 48 ש"ח;
 
סשימי דג ים, סריראצ׳ה ירוקה ביתית, בצלים שרופים ופונזו - 48 ש"ח;
 
אוקטופוס בקארי וייטנאמי, אטריות שעועית ועשבים - 79 ש"ח;
 
רול אצות ומלפפונים, אטריות שעועית, נענע, כוסברה, שומשום קלוי ורוטב מיסו הדרים - 24 ש"ח
 
דן דן נודלס, פרגית/בקר/טופו, אטריות יטה, ציר עוף חריף עם חמאת בוטנים, בצל ירוק, ברוקולי, באק צ'וי, כוסברה, ג'ינג'ר ובוטנים - 59/64/64 ש"ח;
 
שוק ברווז פקין-שישה תבלינים וברביקיו סיני, ירקות, עשבים ומוחמצים - 84 ש"ח
 
טנטמן ראמן חריף, ציר עוף חריף, מחית בוטנים, שמן שום שחור, פלפל סצ׳ואני ובשר צלעות - 63 ש"ח;
 
פרגית תמרינדי, סטיקי רייס בצד וסלט קטן של מלפפונים, בצל סגול, כוסברה, צ'ילי טרי, רוטב תמרינדי חמוץ חריף - 63 ש"ח.