מתלבשים ביום רביעי
H Happy Goth New member 25/5/16 #2 עשיתי משהו נורא לובשת את אותם המכנסיים מאתמול! רציתי ללבוש את הטי הלבנה שלי אבל היא עוד הייתה רטובה מהכביסה
עשיתי משהו נורא לובשת את אותם המכנסיים מאתמול! רציתי ללבוש את הטי הלבנה שלי אבל היא עוד הייתה רטובה מהכביסה
S shmickey New member 25/5/16 #4 צק צק צק... תתביישי לך!! דוקא אני שמחה שהטישירט היתה עוד רטובה, השילוב של הדוגמאות פה זה מוי ביין!!
ל לי וולף New member 25/5/16 #5 לא נוראי ביכ-לל מיחזור זו לא מילה גסה, בטח כשאף אחת מאיתנו לא עובדת בכריית-פחם הלוק מקסים בעייני ובכלל לא "נורא" שאת לא עם טי לבנה. החולצה עם הטקסטורה יוצרת עומק מעניין בשילוב עם הדוגמא שעל חולצת הג'ינס
לא נוראי ביכ-לל מיחזור זו לא מילה גסה, בטח כשאף אחת מאיתנו לא עובדת בכריית-פחם הלוק מקסים בעייני ובכלל לא "נורא" שאת לא עם טי לבנה. החולצה עם הטקסטורה יוצרת עומק מעניין בשילוב עם הדוגמא שעל חולצת הג'ינס
R Rosie52 New member 25/5/16 #8 להרגע ומיד! מעולה שהטי הלבנה היתה עוד רטובה - זכינו בעוד שילוב מוצלח מאוד שלך עם חולצה מקסימה אחרת. אני מאוד אוהבת את שילוב הצבעים והפרינטים הזה ובכלל ממש יפה לך ככה רוזי
להרגע ומיד! מעולה שהטי הלבנה היתה עוד רטובה - זכינו בעוד שילוב מוצלח מאוד שלך עם חולצה מקסימה אחרת. אני מאוד אוהבת את שילוב הצבעים והפרינטים הזה ובכלל ממש יפה לך ככה רוזי
N Nightingale5 New member 29/5/16 #16 גם זאת טי מוצלחת הסניקרס האלו באמת הולכות טוב עם כל מה שאת לובשת
S shmickey New member 25/5/16 #3 בוקר עייף! חייבת לנקות את המראה לא רואים אבל המכנסיים שחורים והם דמויי עור והחולצה בנייבי.
H Happy Goth New member 25/5/16 #6 מקופלת מדוייקת שכמותך כמה חולצות פסים יש לך?? זאת מין סריג כזה? אהבתי מאד מראש עד רגל
S shmickey New member 25/5/16 #13 דוקא פסים אין כזה הרבה זו חולצה ישנה יחסית, כבר לבשתי אותה כמה פעמים היא לא סריגית אבל גם לא טי שירט, מין משהו באמצע כזה. אבל היא דקה ונעימה
דוקא פסים אין כזה הרבה זו חולצה ישנה יחסית, כבר לבשתי אותה כמה פעמים היא לא סריגית אבל גם לא טי שירט, מין משהו באמצע כזה. אבל היא דקה ונעימה
R Rosie52 New member 25/5/16 #9 אולי זאת זוית הצילום אבל אולי החולצה טיפ טיפה גדולה עלייך אני מתה על השילוב של חולצת הפסים בנייבי עם מכנסיים שחורים והנעליים הקוליות האלו. לוק שבעיניי הוא מעולה רוזי
אולי זאת זוית הצילום אבל אולי החולצה טיפ טיפה גדולה עלייך אני מתה על השילוב של חולצת הפסים בנייבי עם מכנסיים שחורים והנעליים הקוליות האלו. לוק שבעיניי הוא מעולה רוזי