אולי אני אספיק להכין סרטון מהר?

אולי אני אספיק להכין סרטון מהר?

הי לכם :) אני רוצה להכין עוד סרטון מצוייר כמו מלפני שנתיים ומלפני שלוש לכבוד עליית הסדרה - אבל הפעם בנושא "למה ג'ון סנוו חייב לחזור"
לשמור על הקו השטותי והדיבור הילדותי ולמנות את כל הסיבות לחזרותו.
יש לחץ אדיר של זמן (10 ימים לסדרה!!)
אז אם אתם רוצים לעזור זה יהיה נפלא-
תשרשרו כאן סיבות לחזרה שלו עם נימוק בקטנה
לדוגמא:
-סאם טארלי אמר "ג'ון סנוו תמיד חוזר"
-קית הרינגטון לא הסתפר
-הבן האובד של ראיגאר וליאנה *כביכול
-מליסנדרה צריכה להחזיר חיים במקום אלו שלקחה לחינם
וכו' וכו'
תודה!!

Uri04

New member
אוקיי, אנסה...

ג'ון סנואו חייב לחזור כדיי לספק לקיט הרינגטון תעסוקה (אני נחרד מהמחשבה שבמקום זה הוא יספק לנו עוד סרטים כמו "פומפיי").

נייס!

אבל גם כאלו שמגובים בסיבות מתוך הסדרה או מדברים שנאמרו בכל מיני ראיונות
תודה!

כי אף אחד עוד לא נהרג בספרים בפרק של נקודת המבט שלו

(יוצאת דופן בולטת: קייטלין, אבל היא באמת חזרה, לפחות בספרים)

כי אין שום הגיון עלילתי להחזיר את מליסנדרה לחומה בסוף הפרק האחרון של עונה 5 אלא אם היא הולכת לקסום איזה קסם

כי השנה אין הקרנות מוקדמות לעיתונאים - זה לא רק עונש על דליפת 4 הפרקים הראשונים בעונה שעברה, זה גם כי הולך לקרות משהו גדול בפרקים הראשונים השנה.

כי יש יותר מדי לאניסטרים ולא מספיק סטארקים, והאיזון חייב להישמר (וגם המאבק על הבכורה בין שתי המשפחות)

כי בגרסה מוקדמת של הרעיון לספרים שמרטין הוציא ודלפה לרשת, ג'ון מתחתן עם אחותו (במקור זו אריה, וזה כנראה לא יהיה), והשבועה של משמר הלילה תקפה עד למוות

בספרים מליסנדרה ראתה אדם, ואז זאב, ואז שוב זאב. ובספרים מתואר איך הנשמה של ווארג נשארת בתוך החיה של הווארג למשך זמן מה אחרי מות האדם. וג'ון הוא ווארג.

נסי לחפש דברים כמו זה:
https://www.google.co.il/search?q=why+jon+is+alive

בדיוק האדם למשימה

חלק כבר אספתי אבל חידשת לי עוד :)
תודה
ושאלה- מה עם בריאן? היא לא נתלית בפרק שלה? למרות שאני כבר לא זוכרת אם יש לה פרק אחרי זה או לא

בריאן היא עוד דוגמה מצויינת לכלל הזה

(שימו לב: אזהרת ה-
מתייחסת למשהו מהספרים שטרם הופיע בסדרה)

היא אכן נתלית, ואכן מופיעה שוב: בסצינת שיחה עם ליידי לב-אבן, שמאשימה אותה בהפרת שבועת הנאמנות שלה, ומצווה עליה (באיומים) להביא אליה את ג'יימי לאניסטר. לאחר מכן אנחנו לומדים שג'יימי עזב את מחנה לאניסטר בארצות הנהר יחד עם אשה שתואמת את התיאור של בריאן, אבל לא מקבלים נקודת מבט של אף אחד מהם לגבי מה בדיוק הלך שם, או מה קרה בהמשך. אני אישית מאמין בתיאוריה שהם יהרגו יחד את ליידי לב-אבן באמצעות "מקיימת שבועות" שתהפוך לחרב הבוערת של אזור אהאי שכולנו מצפים לה (הדם של לורד בריק הבעיר חרבות עד לאיכולן. אבל פלדה ואליריאנית לא מתאכלת בקלות מאש. בהתחשב בזה שליידי לב-אבן נושאת את כח החיים של בריק דונדאריון, הגיוני שהדם שלה יכול לעשות את אותו הטריק). כמובן שכמו החרב הבוערת של אזור אהאי, גם כאן היצירה שלה תכלול נעיצה של חרב בלב של אשה (קייטלין, במקרה שלנו). יש חלום של ג'יימי שבו הוא ובריאן נלחמים יחד בכוחות אפלים (האחרים) ואני לא זוכר אם הייתה או לא הייתה חרב בוערת בחלום ההוא, אבל זה מספיק מצידי כדי לתת עוד חיזוק לתיאוריה.

למעלה