אז ככה-
האמת שהיו לי לא מעט עליות ומורדות עם העונה הזאת.
היו כמה פרקים לא הכי מוצלחים עם הדחות מבאסות, לעומת פרקים די מטורפים (פרקים 11,12 למשל).
מבחינת דירוג של העונה, הרבה יושפע מבחינתי מאיך שהיא תסתיים. ניצחון של טוני יזניק אותה בטירוף אצלי, וגם ניצחון של שרה יהיה סבבה לגמרי, וכנראה שאז אצפה שוב בעונה...
ניצחון של כל אחד אחר יהיה מבאס ברמות!!! ואני ממש מקווה שזה לא יקרה...
אני די משוכנע שנטלי היא זאת שחוזרת למשחק, אבל גם אם היא מגיעה לגמר, לא חושב שמגיע לה לזכות בכל מקרה.
מרגיז אותי שיש את אתגר האש הזה, מה שדי מבטיח את המקום של בן (אם הוא בפיינל 4) בגמר ולעומת זאת יכול להרוס לטוני ושרה, והם יכולים פתאום למצוא את עצמם אחד מול השניה. בכל אופן, אני די משוכנע כרגע שאחד משניהם זוכה, ולא חושב שלמישהו אחר מהם מגיע אפילו, ככה שאני מקווה שזה גם מה שהמושבעים יחשבו

עוד קצת לגבי המתמודדים עצמם-
כל האולד סקול- לא איכזבו מבחינתי, ולא מפתיע שמצאו את עצמם מהר בחוץ. מבחינתי אגב,
זה לא אומר שהם פחות טובים או לא יודעים להתאים את עצמם למשחק או וואטאבר.
אל תשכחו שהם התחילו בנחיתות מספרית, גם בתוך כל שבט. אני משוכנע שאם המספרים היו לטובתם
או לפחות חצי-חצי היינו רואים אותם עמוק בתוך המיזוג.
שמחתי שוונדל ואדם הודחו בתחילת המיזוג. קים וסופי היו אחלה אבל ההדחות שלהן היו אפיק! והשנייה של טייסון בכלל שווה.
ג'רמי עשה לא מעט טעויות, והעיקרית שבהן הייתה כשהוא עזב דווקא את אותה מועצה שטייסון הודח בה.
ניק גם היה במצב מעולה ועשה טעות ענקית כשהדיח את ג'רמי.
דניס מבחינתי במיזוג די הלכה לאיבוד ואני לא יודע מי היא, מה היא, ומה התכנונים שלה (חוץ מזה שהיא רוצה להגיע לגמר עם שרה ובן כנראה), ובכלל על המשחק שלה. ועם כל הכבוד להדחה של סנדרה, זה לא מספיק בעיניי.
לגבי מישל, אני באמת לא מבין מה יש לעוף עליה. היא אפילו לא אנדרדוג שכיף לעודד. היא סתם בכיינית שלא עושה כמעט כלום.
לפני המיזוג היא עוד הייתה סבבה אבל במיזוג, למעט ההדחה של סופי, ממש לא הייתה בעניינים. בעיקר מרגיש לי שאוהבים אותה בגלל שבעריכה מנסים לדחוף לנו אותה בכוח,
אבל בתכלס היא פשוט כלום. אפילו בעונה 32 היא עשתה יותר בעיניי!
הפחד שלי שהיא תטחן חסינויות עד לגמר ועוד עלולה לשכנע חלק מהמושבעים להצביע לה,
אבל אני מקווה שרובם יהיו חכמים ויבינו שממש לא מגיע לה לזכות, ובטח לא מול טוני/שרה.
ונעבור למי שלדעתי יהיו שלישיית הגמר (קצת מזכיר לי גם את הגמר של ג'רמי-ספנסר-טאשה בעונה 31):
בן- סה"כ יותר חיבבתי אותו העונה מאשר בעונה 35. אולי בגלל שהוא עם טוני ושרה
ברור שהסיכויים שלו לזכות הם אפסיים, וכנראה שהוא יגיע לגמר אבל יקבל 0 קולות. ובצדק. הוא לא עשה אפילו מהלך אחד שהוא יכול לזקוף לזכותו, ככה שבאסה לו.
שרה- אני חושב שהיא נמצאת במצב בעייתי. מצד אחד, היא משחקת טוב אבל מול טוני בגמר היא תהיה בבעיה (למרות שחלק מהמושבעות יכולות בהחלט להצביע לה).
מצד שני, יש לה חלון הזדמנויות מאוד קטן כדי להדיח את טוני. ואני באמת חושב שאם היא הייתה מדיחה אותו קודם היא הייתה מהר מאוד מודחת אחריו.
הבעיה היא שהם חברים במציאות ולדעתי זה יקשה עליה להדיח אותו. מה גם שלפעמים אתה נמצא במצב בעייתי שאתה פשוט לא יכול לזכות.
למשל דניאל מעונה 12. החל מהפיינל 4 היא כבר לא הייתה זוכה לא משנה מה. טווילה למשל, היא גם דוגמא טובה. קים ג'ונסון מעונה 3, ליל מעונה 7, בקי מעונה 13 וכו' (לא חסרות דוגמאות בקיצור).
אם נחזור לשרה, אני פשוט חושב שהיא הייתה במצב מעולה עד ההדחה של סופי, שדי הוציאה אותה מאיזון, בעיקר כשהיא הבינה שטוני הוא זה שעמד מאחורי ההדחה. ובינתיים היא פשוט מנסה ליטרלי לשרוד מועצה אחרי מועצה. אני כן חושב שהיא משחקת טוב,
יותר חברתית מאשר אסטרטגית, אבל עדיין טוב. אבל כדי לנצח היא צריכה קייס וכרגע אין לה ממש,
והיא די נתפסת כסייד קיק של טוני, ולכן היא חייבת לעשות מהלך שיבדיל אותה ממנו.
אני לא חושב שהיא תצליח להדיח אותו בעיקר בגלל שיש לו אליל, אבל אם כן אז שאפו לה (רק שתיזהר שהמהלך לא ירשם על דניס
).
טוני- אוח טוני מה עוד יש לומר. שחקן של פעם בחיים! גם אסטרטג, גם מצחיק, גם לייקבל,
גם חזק חברתית, מוצא אלילים, טוחן חסינויות פתאום, אבל עדיין מסתדר גם כשהוא בלי, כל וידוי זהב!!! בקיצור, איטס היז גיים טו לוז. כ"כ מגיע לו לנצח אין לי בכלל ספק,
ומצד אחד ממש בא לי שהוא יזכה, אבל מצד שני אני מפחד שזה טו גוד טו בי טרו ואני מפחד להתאכזב מהדחה שלו (כי אם הוא בגמר אין מצב שהוא לא זוכה, ואם לא אני אטפל בכל המושבעים), ככה שאני בעיקר מפחד לצפות כדי לא להתאכזב
בכל אופן, אני עדיין אמשיך לקוות שהסוף של העונה יהיה מתוק כי באמת שפשוט מגיע לו!!
טוב זהו נראה לי חפרתי מספיק